Aika
pe 20.08.2021
Klo 11:00 - 18:00

Paikka
Vallisaari

Ilmoittautuminen
13.08.2021

Hinta
Jäsenille 130 € (+ ALV)

Ilmoittaudu

Esittely

Miten löydän oikean suunnan ja uskallan ottaa oman paikkani muuttuvassa maailmassa?

Nextin tulevaisuuden näkymiin vaikuttavat monet tekijät, kuten omat arvot, kiinnostuksen kohteet, historia ja perinteet... mm. näistä teemoista pääsemme keskustelemaan ja vihdoin pitkän odotuksen jälkeen tapaamaan toisiamme merellisessä Vallisaaressa! 

Tapahtuman seminaariosiossa oman inspiroivan puheensa pitää yrittäjä Helene Auramo. Helene käsittelee puheenvuorossaan mm. epävarmuuden kestämistä, yrittäjyyttä ja merkityksellisyyttä omien kokemuksiensa ja esimerkkien kautta. Seminaari täydentyy kahdella mielenkiintoisella jatkajatarinalla, jotka meille jakavat Voglian Katriina Virtanen ja Atoy Groupin Janne Mäki.

Päivä huipentuu Vallisaari raceen, jossa otetaan mittaa toisistamme amazing race- hengessä. Samalla pääsemme tutustumaan Vallisaaren historiaan, tarinoihin ja upeaan luontoon. 

Ilmottauduthan ajoissa, paikkoja on 50:lle ensimmäiselle! Tilaisuuden osallistumismaksu (130€ + alv) sisältää päivän ohjelman, venekuljetukset Kauppatori-Vallisaari-Kauppatori, lounaan ja iltapäiväkahvin.

Toteutamme tilaisuuden yhdessä strategisten kumppaneidemme Elon, Fennian, OP:n ja PwC:n kanssa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

LUE COVID-19 EPIDEMIAN VAIKUTUKSESTA TAPAHTUMIIMME >>

Kenelle

Tilaisuus soveltuu erityisesti perheyritysten nuorille jatkajille eli nexteille.

Mitä hyötyä?

  • Mahdollisuus jakaa ajatuksia ja kokemuksia toisten nextien kanssa
  • Mielenkiintoisia puheenvuoroja ja hauskaa ohjelmaa
  • Tilaisuus tavata uusia ja vanhoja ystäviä!

Ohjelma

11.00-12.00

Yksityiskuljetus: Kauppatori-Vallisaari

12.00-13.00

Lounas

13.00-13.05

Tervetuloa!

13.05-13.45

Keynote: Helene Auramo

13.45-14.15

Next-tarina: Janne Mäki, Atoy Group Oy

14.15-14.45

Next-tarina: Katriina Virtanen, Voglia Oy

14.45-15.00

Keskustelua ja seminaarin yhteenveto

15.00-15.30

Kahvitauko

15.30-17.00

Vallisaari Race

17.00-17.30

Palkintojenjako

17.30-18.30

Yksityiskuljetus: Vallisaari-Kauppatori

Puhujat

helene auramo

Toimitusjohtaja, yrittäjä, Prönö

Helene Auramo on rohkea, oma-aloitteinen ja luova yrittäjä. Hän on 38-vuotias kahden lapsen äiti, yrittäjä ja toimitusjohtaja.

Helene on perustanut useita yrityksiä: Slushin, Zipipopin, joka oli Suomen ensimmäinen sosiaalisen median toimisto, Suomen ensimmäisen blogiportaali Indiedaysin ja Prönön.

Helene tunnetaan työstään toimitusjohtajana, johtoryhmän jäsenenä sekä pörssiyrityksen hallituksen jäsenenä. Hänen asiakkainaan ovat olleet niin isot pörssiyritykset, kuin myös pienet startupit.

Helenen mukaan avaintekijöitä menestykseen on kyky pystyä elämään epävarmuudessa, uusiutua sekä taito tuntea itsensä ja löytää merkityksellisyys työstä. Helene käsittelee puheissaan näitä teemoja itsensä johtamisen, oman energian johtamisen sekä epävarmuuden keskellä navigoimisen taidon kannalta.

Katriina Virtanen

Toimitusjohtaja, Voglia Oy

Katriina Virtanen aloitti Voglian toimitusjohtajana syksyllä 2019 isänsä ja isoisänsä jalanjäljessä. Hän tuntee Voglian kuin omat taskunsa ja yritys on valtavan suuri osa hänen perhettään. Katriina on kasvanut Voglian rinnalla sisarustensa kanssa seuraten vaateteollisuuden muutoksia eturivipaikalta. Lapsena jo tutuksi tulivat niin varaston pitkät käytävät, jännittävät messumatkat kuin myymälät ympäri Suomea. Nyt Katriina on jatkamassa isoisänsä aloittamaa työtä valtavalla innostuksella ja vankan kokemuksen ympäröimänä. 

Janne Mäki

Toimitusjohtaja, Atoy Automotive Finland Oy / Atoy Power Oy / Atoy Automotive Sweden Ab

Hinta

  • Jäsenille: 130 € (+ ALV)

Ilmoittautumisen voi perua kuluitta perjantaihin 6.8. saakka. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme 80€ + ALV 24%.

Osallistumismaksu 130 € + ALV 24% sisältää tilaisuuden ohjelman, kuljetukset, lounaan ja iltapäiväkahvin. Huomaathan, että illallisoptio ei sisälly osallistumismaksuun.

LUE COVID-19 EPIDEMIAN VAIKUTUKSESTA TAPAHTUMIIMME >>

Paikka

Vallisaari
Vallisaari, 00860 Helsinki, Finland

Lisätietoja

Pauliina Tornberg

tapahtumatuottaja

p. 0457 881 8260

Asiasanat
Tilaa uutiskirjeemme tästä