Tapahtumat ja valmennukset / Kalenteri

Uusien Nextien tapaaminen syksy 2024

30
elo

Aika
pe 30.08.2024
Klo 17:00 - 19:00

Paikka
PL:n toimisto

Ilmoittautuminen päättyy
26.08.2024

Hinta
Maksuton

Ilmoittaudu

Esittely

Oletko perheyrityksen jatkaja ja vasta liittynyt mukaan Perheyritysten liittoon? Tai onko perheessänne nuori aikuinen, joka haluaisi tutustua liiton toimintaan? Uusien Nextien tapaamisessa tutustut muihin jäseniin ja kuulet lisää toiminnasta. Osallistuminen ei edellytä työskentelyä perheyrityksessä!

Uusien Nextien tapaaminen on tarkoitettu kaikille täysi-ikäisille Perheyritysten liiton jäsenyritysten jatkajapolven edustajille. Illan aikana tutustut Next-toiminnasta vastaavaan työryhmään, sekä muihin jäseniimme. Suosittelemme tätä tilaisuutta erityisesti sellaiselle Nextille, joka on vasta liittynyt jäseneksi, tai joka ei ole vielä käynyt tapahtumissamme. Myös aikaisemmin jäseneksi liittyneiden yritysten Nextit, jotka ovat kiinnostuneita Perheyritysten liiton Next toiminnasta, mutta eivät ole siinä vielä aktiivisesti mukana, ovat tervetulleita uusien Nextien tapaamiseen.

Tilaisuus on maksuton ja illan aikana tarjoillaan pientä syötävää ja juotavaa.

 

Mikä tai kuka on Next?

Next-toiminnan tavoitteena on vahvistaa jatkajien osaamista, luoda verkostoja ja tukea Nextien kehittymistä vastuullisiksi ja osaaviksi omistajiksi. Järjestämme jatkajille räätälöityjä verkostoitumistapahtumia ja valmennuksia, sekä vierailemme vuosittain useassa perheyrityksessä. Nextit ovat iältään, koulutukseltaan ja maantieteelliseltä sijainniltaan monipuolinen joukko (viitteellinen ikä noin 18-35 vuotta). Osa on mukana perheyrityksen operatiivisessa toiminnassa, mutta moni ei. Työ perheyrityksessä ei siis ole edellytys osallistumiselle! Next-toiminta on oiva tapa haarukoida omaa roolia perheyrityksessä. 

Oletko jo tutustunut Nextin polkuun? Löydät sen täältä!

Ajankohdat

30.8. klo 17:00-19:30

Kenelle

Perheyrityksen jatkajasukupolvelle, etenkin Nexteille

Nuorille, jotka etsivät vielä omaa paikkaansa perheyrityksessä

Ujosti liiton toiminnasta kiinnostuneille

Mitä hyötyä?

  • Tutustut muihin uusiin Nexteihin
  • Kuulet Next toiminnasta kokeneemmilta Nexteiltä
  • Pääset matalalla kynnyksellä mukaan Perheyritysten liiton toimintaan

Paikka

PL:n toimisto
Salomonkatu 17 A
Asiasanat