Tapahtumat ja valmennukset / Kalenteri

Yritysperimä: Perheyrityksen DNA yritystoiminnan kulmakivenä

26
marras

Aika
to 26.11.2020
Klo 15:00 - 17:30

Paikka
Zoom

Ilmoittautuminen
24.11.2020

Hinta
Jäsenille € (+ ALV) / Ei jäsenille 80 € (+ ALV)

Ilmoittautuminen suljettu

Esittely

Jokainen perheyritys on ainutlaatuinen. Sen syntyhistoria, perustajat, eri vaiheet ja tapa toimia markkinoilla muodostavat yritysbrändiperimän – sen dna:n. Yritysbrändiperimä suuntaa tulevaisuuteen yhdistämällä menneen ja nykyisyyden. Miten perheyrityksessänne hyödynnetään tätä voimavaraa, josta asiakkaat tuntevat teidät ja joka muodostaa teidän ainutlaatuisen DNA:n?

Yritysbrändiperimän voimaa hyödyntävät yritykset ymmärtävät, että historian vaikutusvalta yltää tästä hetkestä kauas tulevaisuuteen. Tarina, joka kertoo uskottavasti yrityksen kyvystä sopeutua muutoksiin tai jopa toimia muutosten edelläkävijänä, on arvokas voimavara. Se lisää uskottavuutta yrityksen olemassaoloon ja  tekemiseen ajasta riippumatta.

Yrityskuva syntyy ajan saatossa, pitkäjänteisellä työllä. Yrityskuva syntyy asiakkaan mielessä, mutta sen lähtökohtana on yrityksen toiminta; sen identiteetti, yrityksen tarina, yrityksen arvoista ja strategiasta ja visiosta, mutta ennen kaikkea, yrityksen tavasta toimia markkinoilla. Identiteetti kuvastaa henkilöstön tapaa toimia ja heijastuu asiakkaiden ja muiden sidosryhmien muodostamaan yrityskuvaan.

Perheyritysten liiton 100-vuotiaiden verkoston järjestämässä tilaisuudessa teemasta keskustellaan dosentti Anne Rindellin (Hanken) johdolla. Oman tarinansa jakavat perheyritykset RTV-Yhtymä ja Helkone Oy.

Kenelle

Kaikille perheyritysten omistajille ja johdon jäsenille, jotka haluavat vahvistaa perheyrityksen yritysperimän ymmärrystä osana yritysbrändistrategiaa.

Mitä hyötyä?

  • Opit ymmärtämään, että yrityksen vahvuus löytyy yhdistämällä historian kulmakiviä nykyisyyteen tulevaisuuden strategiana
  • Oivallat, miten yrityskuvaperimää voi hyödyntää nykyisissä yritysbrändistrategioissa
  • Saat työkaluja ”avaamaan” historiaa ja löytämään yrityksen menestyksen kulmakiviä.
  • Yhdessä mietitään, miten tätä osaamista voi hyödyntää liiketoiminnassa.

Ohjelma

26.11.2020

15.00

Tervetuloa

Yritysperimä - perheyrityksen DNA

Dosentti Anne Rindell, Hanken

Yritysesimerkit: RTV-Yhtymä ja Helkone

Ulla Lindblom ja Anne Nurminen

17.30

Tilaisuuden päätös

Hinta

  • Jäsenille: € (+ ALV)
  • Ei-jäsenille: 80 € (+ ALV)

Paikka

Zoom
Salomonkatu 17b, 00100 Helsinki, Finland

Lisätietoja

Krista Elo-Pärssinen

KTT, johtava asiantuntija, Perheyritysten liitto

0400 254 004

KTT Krista Elo-Pärssinen johtaa Perheyritysten liitossa OPI-kokonaisuutta vastaten mm. Osaava omistaja -valmennuskokonaisuuden sisällöstä ja PL:n tutkimusyhteistyöstä. Elo-Pärssinen väitteli suurten suomalaisten perheyritysten omistajien arvoista ja yhteiskuntavastuusta vuonna 2007. Hänellä on usean vuoden kokemus Perheyritysten liitosta, mikä täydentää hänen akateemista asiantuntemustaan empirialla. Perheyrittäjyyden ja -omistajuuden lisäksi Elo-Pärssistä kiinnostaa vastuullisuusteemat.

Krista Elo-Pärssinen on kirjoittanut kirjat Perheyritys on enemmän (WsoyPro, 2010) yhdessä Eveliina Talvitien kanssa ja Uudistuva perheyritys - perhe, omistajuus ja liiketoiminta yhdessä Jarna Heinosen kanssa (Alma Talent, 2019).

 

Asiasanat
Opi

Lue myös nämä

Tilaa uutiskirjeemme tästä