Jäsenyys

Jatkajatoiminta

Nuorten perheyrittäjien ainutlaatuinen yhteisö.

Perheyritysten jatkajapolvelle suunnatut Next- ja Next Level -verkostot tarjoavat jatkajille tilaa oppia, jakaa kokemuksia ja inspiroida toisiaan.

Perheyritysten jatkuvuuden ja uudistamisen edellytyksenä ovat kyvykkäät jatkajat! Yksi keskeinen päämäärä toiminnassamme onkin perheyritysten jatkajapolven innostaminen ja valmentaminen. 

Jatkajatoimintamme on jaettu kahteen pääluokkaan: Next- ja Next Level -toimintaan. Kokonaisuutena toiminta tarjoaa jatkajille ainutlaatuisen ja tärkeän yhteisön, jossa perheen, omistajuuden ja liiketoiminnan teemoja käsitellään luottamuksellisessa ilmapiirissä.

Oletko sinäkin Next?

Next-toiminnan tavoitteena on vahvistaa jatkajien osaamista, luoda verkostoja ja tukea Nextien kehittymistä vastuullisiksi ja osaaviksi omistajiksi. Järjestämme jatkajille räätälöityjä verkostoitumistapahtumia ja valmennuksia, sekä vierailemme vuosittain useassa perheyrityksessä. Nextit ovat iältään, koulutukseltaan ja maantieteelliseltä sijainniltaan monipuolinen joukko. Osa on mukana perheyrityksen operatiivisessa toiminnassa, mutta moni ei. Työ perheyrityksessä ei siis ole edellytys osallistumiselle! Next-toiminta on oiva tapa haarukoida omaa roolia perheyrityksessä. 

Kysyttävää, toiveita, risuja tai ruusuja? Ota yhteyttä!

Perheyritysten liiton verkostokoordinaattori Pauliina Tornberg, pauliina.tornberg@perheyritys.fi

Next-työryhmän puheenjohtaja Milla Lappalainen, milla.lappalainen@ahogroup.fi

 

Lue lisää Next-toiminnasta >

Vai sittenkin Next Level?

Next Level -toiminta on tarkoitettu operatiivisista tai strategista vastuuta kantaville jäsenille, joiden agendalla on aktiivinen omistajuus ja yrityksen kehittäminen. Järjestämme tapahtumia ja pienryhmätoimintaa, joiden teemat käsittelevät muun muassa omaa johtajuutta ja yrityksen johtamista, kasvua ja uudistumista sekä yhteiskunnallisia kysymyksiä. Kohderyhmän viitteellinen ikäryhmä on 35–55 -vuotiaat. Ikää tärkeämpi yhteinen nimittäjä on kuitenkin vastuuasema operatiivisessa toiminnassa, hallituksessa tai perheen luottamuselimissä.

Kysyttävää Next Level -toiminnasta? Ota yhteyttä!

Perheyritysten liiton jäsenpalvelupäällikkö Mikko Pellinen, mikko.pellinen@perheyritys.fi

Next Level -työryhmän puheenjohtaja Pekka Suominen, pekka.suominen@me.com

 

Lue lisää Next Level -toiminnasta >

Lue myös nämä

Tilaa uutiskirjeemme tästä