Jäsenyys

Jatkajatoiminta

Nuorten perheyrittäjien ainutlaatuinen yhteisö.

Perheyritysten jatkajapolvelle suunnatut Next- ja Now Gen -verkostot tarjoavat jatkajille tilaa oppia, jakaa kokemuksia ja inspiroida toisiaan.

Perheyritysten jatkuvuuden ja uudistamisen edellytyksenä ovat kyvykkäät jatkajat! Yksi keskeinen päämäärä toiminnassamme onkin perheyritysten jatkajapolven innostaminen ja valmentaminen. 

Jatkajatoimintamme on jaettu kahteen pääluokkaan: Next- ja Now Gen -toimintaan. Kokonaisuutena toiminta tarjoaa jatkajille ainutlaatuisen ja tärkeän yhteisön, jossa perheen, omistajuuden ja liiketoiminnan teemoja käsitellään luottamuksellisessa ilmapiirissä.

Oletko sinäkin Next?

Next-toiminnan tavoitteena on vahvistaa jatkajien osaamista, luoda verkostoja ja tukea Nextien kehittymistä vastuullisiksi ja osaaviksi omistajiksi. Järjestämme jatkajille räätälöityjä verkostoitumistapahtumia ja valmennuksia, sekä vierailemme vuosittain useassa perheyrityksessä. Nextit ovat iältään, koulutukseltaan ja maantieteelliseltä sijainniltaan monipuolinen joukko. Osa on mukana perheyrityksen operatiivisessa toiminnassa, mutta moni ei. Työ perheyrityksessä ei siis ole edellytys osallistumiselle! Next-toiminta on oiva tapa haarukoida omaa roolia perheyrityksessä. 

Nextien vuosittaisia tapahtumia ovat mm. Talviakatemia, Tunne perheyrityksesi tuloslaskelma ja tase -koulutus, sekä Mitä on? -sarja.

Kysyttävää, toiveita, risuja tai ruusuja? Ota yhteyttä!

Perheyritysten liiton Next-koordinaattori Emma Martela, emma.martela@perheyritys.fi

Next-työryhmän puheenjohtaja Oliver Laiho

Lue lisää Next-toiminnasta >

Vai sittenkin Now Gen?

Now Gen -toiminta on tarkoitettu operatiivisista tai strategista vastuuta kantaville jäsenille, joiden agendalla on aktiivinen omistajuus ja yrityksen kehittäminen. Järjestämme tapahtumia ja pienryhmätoimintaa, joiden teemat käsittelevät muun muassa omaa johtajuutta ja yrityksen johtamista, kasvua ja uudistumista sekä yhteiskunnallisia kysymyksiä. Toiminta tunnettiin liitossa aiemmin nimellä Next Level. Vuoden 2022 alussa toiminnan nimi vaihdettiin muotoon Now Gen. 

Kohderyhmän viitteellinen ikäryhmä on 35–55 -vuotiaat. Tärkein yhteinen nimittäjä on vastuuasema operatiivisessa toiminnassa, hallituksessa tai perheen luottamuselimissä. 

Kysyttävää Now Gen -toiminnasta? Ota yhteyttä!

Perheyritysten liiton jäsenpalvelupäällikkö Mikko Pellinen, mikko.pellinen@perheyritys.fi

Now Gen -työryhmän puheenjohtaja Nina Orvola, nina.orvola@kotivara.fi

 

Lue lisää Now Gen -toiminnasta >

Nextin polku

Löydä oma Next-polkusi kohti uusia seikkailuja. Lataa PDF:nä 

Kokemuksia Perheyritysten liiton jatkajatoiminnasta

Videolla Perheyritysten liiton jäsenet Anne Nurminen (Hellmanin konepaja) Lauri Kovanen (Helsinki Limo) ja Aleksi Arpiainen (TT Gaskets) kertovat ajatuksiaan sekä omia kokemuksia Perheyritysten liiton Next-toiminnasta.

Lue myös nämä