Tapahtumat ja valmennukset / Kalenteri

Perheyritystapahtuma ja kevätkokous

16
touko

Aika
to 16.05.2019
Klo 09:30 - 18:00

Paikka
Tapahtumakeskus Koskenranta

Ilmoittautuminen
09.05.2019

Hinta
Jäsenille 200 € (+ ALV) / Ei jäsenille 250 € (+ ALV)

Ilmoittautuminen suljettu

Esittely

Perheyritysten kevään kohokohta lähestyy – Uudistuva perheyritys -tapahtumapäivä kokoaa perheyrittäjät ja omistajat inspiroitumaan.

Päivä alkaa Perheyritysten liiton kevätkokouksella, jatkuu jokavuotisella Perheyritystapahtumalla ja huipentuu maistuvaan illalliseen, joka nautitaan ravintola Koskenrannan upeissa puitteissa. Tapahtumapäivän teema on "Uudistuva perheyritys" ja lavalle nousevat mm. Suomen Pankin pääjohtaja Olli Rehn, yritystalouden professori Mattias Nordqvist, Conficap Oy:n toimitusjohtaja Maarit Toivanen ja taloustieteen professori Ari Hyytinen.

Ilmoittautumislinkki on sulkeutunut. Paikkoja voi vielä tiedustella sähköpostitse osoitteesta jasenpalvelu@perheyritys.fi!

***

Kenelle

Perheyrittäjille, omistajille, päättäjille, vaikuttajille ja Perheyritysten liiton sidosryhmille.

Mitä hyötyä?

  • Mainio tilaisuus verkostoitua ja tavata perheyritysten edustajia
  • Monipuolisesti ohjelmaa ajankohtaisista aiheista
  • Inspiroivat ja asiantuntevat puhujat

Ohjelma

Kevätkokous 16.5.2019

9.30-10.00

Ilmoittautuminen ja kahvit

10.00-11.00

Asiantuntijapuheenvuoro: Olli Rehn, pääjohtaja, Suomen Pankki

11.00-12.15

Perheyritysten liiton kevätkokous

12.15-13.00

Lounas

Perheyritystapahtuma "Uudistuva Perheyritys"

13.00

Tilaisuuden avaus

Auli Hänninen, toimitusjohtaja, Perheyritysten liitto

13.05

Strategic Renewal of Family Business: What are their strengths and how to utilise them

Mattias Nordqvist, yritystalouden professori, Jönköping University

14.00

Paneelikeskustelu: Uudistu tai kuole!

Panelistit:
Antti Kuljukka, toimitusjohtaja, Fennia
Katja Keitaanniemi, toimitusjohtaja, OP Yrityspankki
Topi Järvinen, johtaja, PwC yrittäjyyspalvelut
Lari Raitavuo, Ensto Invest
Juha Metsälä, toimitusjohtaja, Pohjola Rakennus

Juontaja:
Johanna Vesikallio

15.00

Verkostoitumistauko

15.30

Perheyritys-case: Conficap Oy

Maarit Toivanen, toimitusjohtaja, Conficap Oy

16.00

Miksi tekoäly haastaa yritykset uudistumaan?

Ari Hyytinen, taloustieteen professori, Hanken

16.30

Peter Fazer -perheyrityspalkinnon jakaminen ja voittajayrityksen esittely

17.00

Päätössanat

Philip Aminoff, puheenjohtaja, Perheyritysten liitto

17.30

Illallinen ravintola Koskenrannassa

Puhujat

Olli Rehn

pääjohtaja
Suomen Pankki

Olli Rehn on Suomen Pankin johtokunnan puheenjohtaja. Hän on toiminut pääjohtajana 12.7.2018 alkaen. Pääjohtaja Rehn vastaa rahapolitiikan valmistelusta, kotimaan talouspoliittisesta vaikuttamisesta, ulkoisesta viestinnästä, kansainvälisistä asioista sekä sisäisestä tarkastuksesta. Pääjohtaja on Euroopan keskuspankin neuvoston jäsen.

Mattias Nordqvist

professor
Jönköping University

Mattias Nordqvist received his MSc and PhD from Jönköping International Business School in Sweden. His specific research focus is on family firms, with a particularly focus on entrepreneurial, strategic and governance processes. Mattias has been invited to present his research and to give lectures to various audiences at many universities in Europe, USA, Latin America, Africa and Australia. He publishes widely in the leading international journals and in edited books in both Sweden and abroad. His research is regularly presented at international conferences and workshops, such as the Academy of Management Annual Meeting, IFERA World Conference, EIASM Workshop on Family Firm´s Management and the Babson College Entrepreneurship Research Conference.

Antti Kuljukka

konsernijohtaja
Fennia

Antti Kuljukka on intohimoinen yrittäjyyden edistäjä. Hän on kiinnostunut siitä, miten ja millaisia riskejä voidaan raivata yrittämisen tieltä, kuinka nuorten yritteliäisyyttä voidaan tukea ja miten muotoilu voi edistää yrityksen tuloksellisuutta. Hänen työagendallaan on yrittäjyyden ja elämän koko kirjo, kuten vahingosta selviytyminen, varainhoito, vaurastuminen sekä taloudellinen turvallisuus.

Katja Keitaanniemi

OP Ryhmän pankkitoiminnan yritys- ja instituutioasiakkaista vastaava liiketoimintajohtaja
OP Yrityspankin toimitusjohtaja

Katja Keitaanniemi tietää,  mitä yrityksille kuuluu vuonna 2019 ja millaiset megatrendit koskettavat yrityskenttää ja sitä kautta Suomen taloutta. Katjalla on monipuolinen kokemus finanssialalta ja elokuusta 2018 alkaen hän toiminut OP Ryhmän pankkitoiminnan yritys- ja instituutioasiakkaista vastaavana liiketoimintajohtajana.

Topi Järvinen

Director, Innovation & Entrepreneurship
PwC yrittäjyyspalvelut

Topi Järvinen auttaa yrityksiä innovoimaan ja rakentamaan uutta kasvua esim. ketterän kehityksen, sijoitusten, yhteistyön, organisaatiokulttuurin kehittämisen kautta. Ennen PwC:lle siirtymistä hän on ollut perustamassa kahta yritystä, rakentanut kiihdyttämöitä suurille yrityksille, sijoittanut kymmeniin startupeihin sekä rakentanut yli sata digipalvelua. 

Maarit Toivanen

toimitusjohtaja
Conficap Oy

Maarit Toivanen omistaa lapsineen perheyritys Conficap Oy:n, jonka toimitusjohtajana ja hallituksen puheenjohtajana hän toimii. Aiemmin hän on toiminut muun muassa Onvest-konsernin toimitusjohtajana ja hallituksen puheenjohtajana, sekä Onvest-konserniin kuuluvan Onninen-perheyrityksen hallituksen jäsenenä ja hallituksen puheenjohtajana. Maarit edustaa perheyrityksensä neljättä sukupolvea.

Juha Metsälä

toimitusjohtaja
Pohjola Rakennus

Juha Metsälä on rakennusalan yrittäjä ja yritysjohtaja. Hän perusti 22-vuotiaana Pohjola Rakennus Oy:n toimien alusta alkaen sen toimitusjohtajana ja vuodesta 2014 lähtien konsernijohtajana. Hän oli Perheyritysten liiton hallituksen jäsen vuosina 2016–2018. 

Pohjola Rakennys Oy on kiinteistökehitys-, infra- ja rakennusalan konserni, ja se rakentaa vuosittain noin 3000 asuntoa sekä lukuisia toimitilakohteita, teollisuus- ja tuotantotiloja, pysäköintilaitoksia ja julkisia rakennuksia. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli 264 miljoonaa euroa ja se työllistää suoraan ja välillisesti yli 3500 henkilöä. 

Lari Raitavuo

hallituksen jäsen, omistaja
Ensto Invest

Perheyritystausta sekä useamman kasvuyrityksen pyörittäminen on antanut Lari Raitavuolle laajan näkemyksen yritysmaailman koko skaalasta. Lari tahtoisi nähdä suomalaisen liiketoiminnan kehittyvän yhä rohkeampaan suuntaan. Näiden lisäksi Lari on vahvasti kiinnostunut hallitustyöstä, vaikuttamisestä sekä nuorten osaamisen kehittämisestä.

Ari Hyytinen

taloustieteen professori
Hanken

Kauppatieteiden tohtori Ari Hyytinen toimii taloustieteen professorina Hankenilla. Ennen Hankenille siirtymistä hän toimi yli 10 vuotta taloustieteen professorina Jyväskylän yliopistossa. Hyytinen toimii myös eduskunnan pankkivaltuuston neuvonantajana ja on lainsäädännön arvointineuvoston jäsen. Hänen tutkimusalueitaan ovat mm. yrittäjyys, tuottavuus, innovaatiot ja kilpailun rajoitukset.

Hinta

  • Jäsenille: 200 € (+ ALV)
  • Ei-jäsenille: 250 € (+ ALV)
Early Bird -hinnat (31.03.2019)
  • Jäsenille: 150 € (+ ALV)
  • Ei-jäsenille: 200 € (+ ALV)

Illalliskortti 100 eur + alv.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on torstai 9.5. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista ja no-showsta perimme 50 % lipun hinnasta.

Paikka

Tapahtumakeskus Koskenranta
Katariina Saksilaisen katu 9, 00560 Helsinki

Koskenrantaan on helppo tulla.

Autolla: Koskelantien, Hämeentien, Lahdenväylän tai Viikin suunnasta. Pysäköintipaikkoja Koskenrannan välittömässä läheisyydessä löytyy 200 autolle. Koskenrannan pysäköintipaikat ovat maksuttomia.

Bussilla: linjat 57, 71, 78, 78N ja 506

Lisätietoja

Pauliina Tornberg

verkostokoordinaattori

+358 457 881 8260

Asiasanat
Verkotu Opi Vaikuta

Lue myös nämä