Tapahtumat ja valmennukset / Kalenteri

Otaniemen EU-vaalipaneeli: Miten EU vaikuttaa opiskelijoiden arkeen ja tulevaisuuteen?

14
touko

Aika
ti 14.05.2024
Klo 10:00 - 13:00

Paikka
Otaniemi, Servin mökki

Ilmoittautuminen päättyy
07.05.2024

Hinta
Maksuton

Ilmoittautuminen suljettu

Esittely

Meppiehdokkaat saapuvat Otaniemeen 14.5.2024 paneelikeskusteluun, jossa paneudutaan nuorille ja opiskelijoille olennaisiin EU-teemoihin. Miten EU vaikuttaa yliopisto-opiskelijoiden arkeen ja tulevaisuuteen?

Eurooppa on kotisi -kiertue rantautuu Aalto-yliopistolle Otaniemeen 14.5.2024 meppiehdokaspaneelilla, jossa lavalla tentattavana nähdään Jussi Saramo (vas.), Piia Elo (sd.), Mika Kasonen (kok.), Julia Ståhle (rkp.), Inka Hopsu (vihr.), Timo Kaunisto (kesk.), Eija-Riitta Korhola (kd.) sekä Joonas Kiviranta (ps.). Tenttaajana toimii Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan AYY:n Fanni Mattsson & Carl-Viktor Schauman.

Paneelikeskustelu järjestetään Espoon Otaniemessä Servin mökissä osoitteessa Jämeräntaival 4 kello 10.00-11.30. Voit myös seurata keskustelua suorana Eurooppalaisen Suomen Youtube-kanavalta.

Keskustelu tarjoaa syvällisen sukelluksen EU:n polttaviin kysymyksiin, erityisesti yliopisto-opiskelijoiden perspektiivistä. Paneelissa käsitellään laajasti koulutuspolitiikkaa, kestävän kehityksen haasteita ja opiskelijaelämään liittyviä keskeisiä aiheita, tuoden esille nuorten äänen ja näkemykset Euroopan tulevaisuudesta. Keskustelussa etsitään vastauksia siihen, miten EU voi tukea korkeakoulutusta ja tutkimusta, edistää kestävää kehitystä opiskelijayhteisöissä, ja varmistaa opiskelijoiden hyvinvoinnin ja mahdollisuudet kansainvälisessä maailmassa.

Paneelin lisäksi puolueiden ehdokkaita voi tavata Alvarinaukion vaalitorilla klo 11.30-13.00.

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Huomioithan, että paikkoja on rajoitetusti, joten saavuthan ajoissa paikalle. Muista myös tilata muistutukset ilmoittautumalla Facebook-tapahtumaan. Tervetuloa!

Eurooppa on kotisi -kiertueen järjestää Eurooppalainen Suomi ry. Otaniemen tapahtuman yhteistyökumppaneina ovat Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY sekä Perheyritysten liitto.

Kenelle

Tilaisuus on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Mitä hyötyä?

  • Keskustelu tarjoaa syvällisen sukelluksen EU:n polttaviin kysymyksiin, erityisesti yliopisto-opiskelijoiden perspektiivistä.

Ohjelma

10.00-11.30

Paneelikeskustelu

Keskustelua voi seurata livenä Otaniemen Servin mökissä tai striiminä Eurooppalainen Suomi ry:n Youtube-kanavalla.

11.30-13.00

Puolueiden ehdokkaita tavattavissa Alvarinaukion vaalitorilla

Paikka

Otaniemi, Servin mökki
Jämeräntaival 4
Asiasanat