Tapahtumat ja valmennukset / Kalenteri

Sukupolvi vaihtuu - muuttuuko yrityksen kulttuuri?

27
maalis

Aika
ke 27.03.2019
Klo 08:30 - 11:00

Paikka
PL toimisto

Ilmoittautuminen
20.03.2019

Hinta
Jäsenille 0 € (+ ALV) / Ei jäsenille 80 € (+ ALV)

Ilmoittautuminen suljettu

Esittely

Yrityskulttuuri on kaikki se mitä teemme, ajattelemme ja sanomme arjessamme, myös silloin kun kukaan ei ole meitä tarkkailemassa. Työntekijät ovat lojaaleja kulttuurille, ei strategialle.
Millainen yrityskulttuuri tukee onnistunutta sukupolvenvaihdosta ja millaisiin kulttuuritekijöihin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota sukupolvenvaihdoksen yhteydessä?
Aamiaistilaisuudessa lähestytään kysymyksiä kulttuuriviitekehyksen ja case-esimerkin avulla.

Tilaisuus on PL:n jäsenile ilmainen, muille 80 € + alv. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tulleista peruutuksista ja no-showsta veloitamme 80 €.
Viimeinen ilmoittautumispäivä on 20.3.2019.

Kenelle

Kaikille asiasta kiinnostuneille ja erityisesti perheyritysten omistajille ja avainhenkilöille, jotka pohtivat, suunnittelevat tai jo toteuttavat sukupolvenvaihdosta.

Mitä hyötyä?

  • lisää ymmärrystä kulttuurin merkityksestä perheyrityksen muutostilanteiden yhteydessä, ei vähiten sukupolvenvaihdosten yhteydessä.
  • antaa konkreettisen mallin yrityskulttuurin analysointiin ja mittaamiseen sekä muutosten johtamiseen
  • antaa mahdollisuuden jakaa ja jalostaa muutosjohtamisen kokemuksia osallistujien kesken

Ohjelma

8.30

Aloitus ja tervetuloa

8.45-9.15

Mitä tarkoitamme kun puhumme yrityskulttuurista?

Eva Wathén, Bravemotion Oy

9.15-9.45

Varovan matka

Hallituksen puheenjohtaja Pekka Laitinen ja toimitusjohtaja Mikko Vihanto, Varova Oy

lyhyt tauko

10.00-10.30

Miten matka jatkuu kulttuurin näkökulmasta?

Verkostoitumista & kysymyksiä & oivalluksia jaettavaksi

11.00

Tilaisuus päättyy

Puhujat

Pekka Laitinen

hallituksen puheenjohtaja, Varova Oy 

Pekka Laitinen on Varova Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja toisen polven perheyrittäjä. Pekan ura alkoi Varovassa 40 vuotta sitten huolitsijana ja jatkui monien tehtävien kautta 17 vuoden toimitusjohtajakaudelle. Vuosi sitten hän siirtyi päätoimiseksi hallituksen puheenjohtajaksi. Pekkaa on aina pohdituttanut hyvän työpaikan ja kulttuurin rakentaminen.

Mikko Vihanto

toimitusjohtaja, Varova Oy 

Mikko Vihanto on Varova Oy:n toimitusjohtaja. Mikko on ollut töissä Varovassa eri tehtävissä yhteensä 15 vuotta. Ura alkoi operatiivisella osastolla ja jatkui B-to-B -myynnin, kansainvälisen kumppaniverkoston hoitamisen ja johtoryhmätyön kautta toimitusjohtajaksi. Yritystoiminnassa Mikkoa kiinnostavat erityisesti liiketoimintamallin kehittäminen sekä ihmisten johtaminen mahdollistamisen ja yrityksen toimintatapojen kehittämisen näkökulmasta. Mikko suoritti työn ohessa MBA-tutkinnon Aalto EE:ssa vuosina 2014-2016. 

Eva Wathén

Bravemotion Oy:n perustajaosakas

Eva on kolmannen polven perheyrittäjä, jonka intohimona on kasvu niin yksilön kuin organisaationkin tasolla. Hän on myös Bravemotion Oy:n perustajaosakas. Bravemotion keskittyy yrityskulttuurin analysointiin ja kehittämiseen, yksilön ja organisaation kasvun ja muutosjoustavuuden vauhdittamiseen ja perheyritysten muutosmatkojen tukemiseen. Tavoitteena on luoda kestävä muutos periaatteella ”It’s a movie, not a snapshot”.

Hinta

  • Jäsenille: 0 € (+ ALV)
  • Ei-jäsenille: 80 € (+ ALV)

Paikka

PL toimisto
Salomonkatu 17b, 00100 Helsinki, Finland

Lisätietoja

Asiasanat
Omistajuus Työelämä

Lue myös nämä