Tapahtumat ja valmennukset

Osallistumis- ja peruutusehdot

Tervetuloa tapahtumiimme

Mikäli olet ilmoittautunut tapahtumaan, mutta sinulle tulee este, muistathan perua osallistumisesi. Alta löydät yleiset osallistumis- ja peruutusehtomme.

 

Yleiset osallistumisohjeet

Järjestämme maksuttomia ja maksullisia tapahtumia jäsenillemme. Osa tapahtumista on myös avoimia kaikille aiheesta kiinnostuneille henkilöille.

Tapahtumiin ilmoittaudutaan joko nettisivujen kalenterin kautta, tai jäsenportaalista. Jokaisessa tapahtumassa on oma tapahtumakohtainen ilmoittautumislinkki. Oletko kirjautumassa ensimmäistä kertaa jäsenportaaliin? Lue ohjeet täältä.

Tapahtumien laskutustavaksi voi valita:

  • henkilökohtainen lasku (lasku toimitetaan osallistujan sähköpostiin)
  • yrityslasku (lasku toimitetaan yrityksen laskutusosoitteeseen)

Ilmoittautumalla tapahtumiimme hyväksyt tietojesi tallentamisen. Lue jäsenrekisteriseloste sekä tapahtumarekisteriseloste tämän sivuston alalaidasta.

Tulethan tapahtumiimme vain täysin terveenä.

 

Peruutusehdot

Muistathan yllättävän esteen ilmaantuessa perua osallistumisesi hyvissä ajoin. Peruutukset tehdään osoitteeseen jasenpalvelu@perheyritys.fi. Jäsenet voivat tehdä tapahtumaperuutukset myös jäsenportaalin kautta.

Perheyritysten liiton tilaisuuksien peruutuksiin sovellamme seuraavia ehtoja:

  • Ilmoittautuminen järjestämiimme maksullisiin tilaisuuksiin on sitova.
  • Esteen sattuessa osallistumisen voi siirtää jollekin toiselle yrityksen edustajalle.
  • Tilaisuuteen osallistumisen voi peruuttaa veloituksetta viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta kuitenkin niin, että 1–6 vrk ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme täyden osallistumismaksun.
  • Mikäli henkilö jättää saapumatta paikalle laskutamme koko osallistumismaksun.

 

Eettinen ohjeisto

Perheyritysten liiton toiminta rakentuu luottamuksen ja avoimen kommunikaation periaatteille. Järjestömme elinvoima syntyy jäsenten aktiivisuudesta. Jäsenemme sitoutuvat jakamaan kokemuksia ja näkemyksiä luottamuksellisessa ja turvallisessa ilmapiirissä. Liiton tapahtumissa on nollatoleranssi kaikenlaiselle häirinnälle. 

Käymme keskusteluja kunnioittavassa ja ammattimaisessa hengessä. Perheyritysten liitto ei ole paikka, jossa myydään tuotteita ja palveluja muille jäsenille. Liittomme on foorumi, jossa jäsenet voivat vaihtaa ideoita, kokemuksia ja tietoa. 

Ilmoittautumalla tapahtumiimme sitoudut liiton eettiseen ohjeistoon.

 

Tervetuloa!

jasenpalvelu@perheyritys.fi tai 050 566 1592

 

 

 

 

Lue myös nämä