Jäsenyys

Perheyritys -merkki

Suomalainen perheyritys-merkki

Olkaamme ylpeästi suomalaisia perheyrityksiä!

Suomalainen perheyritys -merkki on Broman Groupin aloitteesta syntynyt, kaikille Perheyritysten liiton jäsenille tarkoitettu merkki. Merkki symboloi kotimaista omistajuutta, pitkäjänteisyyttä, yli sukupolvien kurkottavaa toimintatapaa ja vastuullisuutta – arvoja, jotka sisältyvät tuhansien suomalaisten perheyritysten toimintatapaan. Vuonna 2014 lanseerattua merkkiä käyttää jo lähes sata jäsenyritystämme.

Vahva arvopohja ja vastuullinen toimintatapa ovat selvä kilpailuetu yhä useammalle perheyritykselle.

Myös asiakas ja kuluttaja valitsee mielellään kotimaisen tuotteen tai palvelun, aina kun voi – kunhan vain tietää, että se on suomalainen. Suomalainen perheyritys -merkki on erinomainen keino viestiä asiakkaille ja sidosryhmille, että yrityksen toiminnasta vastaavat kasvolliset omistajat.  

Perheyritykset kehittävät suomalaista osaamista ja pitävät maamme kilpailukykyisenä. Suomalaisista perheyrityksistä voi tuntea tervettä ylpeyttä. Joka päivä.  

Perheyrittäjyys on sydämen asia.  

Merkin hakeminen

Kaikki Perheyritysten liiton jäsenet saavat maksutta käyttöönsä Suomalainen  perheyritys -merkin. Kotimaista omistajuutta, kannattavaa kasvua, pitkäjänteisyyttä, yli sukupolvien kurkottavaa toimintatapaa ja vastuullisuutta symboloiva merkki on jo yli sadan jäsenyrityksemme käytössä.  

 

Merkin käyttö

Yritys voi käyttää merkkiä esimerkiksi markkinointi- ja pakkausmateriaaleissa, mainonnassa, uutiskirjeissä ja sähköpostin allekirjoituksessa. Merkki soveltuu sekä painotuotteisiin, että digitaaliseen käyttöön.

Perheyritysten liitto ylläpitää luetteloa merkin käyttöoikeuden saaneista perheyrityksistä. Merkki on maksuton. Saat tarkemmat ohjeet merkin käytöstä merkkihakemuksen yhteydessä.

 

Tutustu merkillisiin perheyrityksiin >>

Tiesitkö?

  • 1.
    Perheyrityksiin liittyy myönteisiä mielikuvia. T-Median tutkimuksen (2017) mukaan suomalaiset pitävät perheyritysten tuotteita ja palveluja hintansa arvoisina.
  • 2.
    Kansainvälisten tutkimusten mukaan asiakkaat liittävät erityisesti kuluttajamarkkinoilla perheyrityksiin luotettavuuden, asiakassuuntautuneisuuden, sosiaalisen vastuun ja aitouden.
  • 3.
    Perheyritykset houkuttelevat töihin erityisesti henkilöitä, jotka arvostavat pitkäjänteisyyttä, lojaalisuutta ja vahvaa kulttuuria. Perheyritykset nähdään myös hyvinä työnantajina, jotka kohtelevat työntekijöitään hyvin ja tasapuolisesti.

Lue myös nämä