Uutishuone / Ajankohtaista

DevCo ja Perheyritysten liitto jatkavat kumppanuuttaan kahdella vuodella

Kirjoittanut Raine Tiessalo Viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja, Perheyritysten liitto

Julkaistu 22.09.2020

Perheyritysten liitto ja kehityskumppani DevCo ovat sopineet jatkavansa yhteistyökumppanuuttaan vuoden 2022 loppuun saakka. DevCo on ollut PL:n yhteistyökumppani vuodesta 2019. Osapuolet allekirjoittivat yhteistyösopimuksen Helsingissä 18. syyskuuta. 

”Parin vuoden aikana olemme oppineet valtavasti jäsenyritystenne tarpeista ja odotuksista, ja pyrkineet jakamaan DevCon laajemman tiimin kokemuksia liiketoiminnan kehittämisestä sekä kansainvälistämisestä. Oli oikein luontevaa jatkaa yhteistyötä Perheyritysten liiton kanssa, kun siihen tarjoutui mahdollisuus, ja pyrimme jatkossakin tuomaan uusia näkökulmia suomalaisille perheyrityksille”, DevCon partneri Lauri Stadigh sanoo.

DevCo tarjoaa yritysten kehityksen tueksi operatiivisia lisäresursseja ja strategista tukea, pitkäjänteistä pääomaa sekä räätälöityjä omistusratkaisuja.

”DevCo edistää yritysten kasvua ja kansainvälistymistä. Kasvu ja kansainvälistyminen ovat myös  perheyritysten menestyksen avaimia. Pystymme siis puolin ja toisin oppimaan toisiltamme, mikä on Perheyritysten liiton keskeinen lähtökohta”, Perheyritysten liiton toimitusjohtaja Auli Hänninen sanoo.

DevCo on aktiivinen omistaja. Sen tavoitteena on rakentaa globaalisti johtavia yrityksiä valikoiduilla toimialoilla.

”Aktiivisena omistajana DevCo tuo omistajuuteen uusia näkökulmia, joita myös perheyritykset voivat hyödyntää”, Perheyritysten liiton johtava asiantuntija Krista Elo-Pärssinen jatkaa.

 

Lue lisää DevCo:sta 

Lue lisää ja tutustu Perheyritysten liiton yhteistyökumppaneihin

Kuvassa Krista Elo-Pärssinen (vas.) ja Lauri Stadigh

Asiasanat