Tietoa meistä

Yhteistyökumppanit

Kumppanimme

Strategisten- ja yhteistyökumppaniemme kanssa tuotamme ja kehitämme palveluita jäsenillemme. Yhteistyöyritykset edustavat perheyrityksille tärkeitä osaamisalueita ja olemmekin ylpeitä, että olemme saaneet juuri nämä yritykset kanssamme rakentamaan kestävää suomalaista omistajuutta.

Perheyritysten liiton strategisia kumppaneita ovat vuonna 2021 Fennia ja Elo yhdessä, OP ja PwC. Yhteistyökumppaneitamme ovat DevCo Partners ja Momentous-Cresco Oy. Osaamisen kehittämisessä toimimme lisäksi yhteistyössä korkeakoulujen ja muiden asiantuntijakumppaneidemme kanssa. Kehitämme jatkuvasti tätä osaamisverkostoamme.

Strategiset kumppanit

Fennia

Fennia on yritysten, yrittäjien ja kotitalouksien taloudellisen turvallisuuden kumppani. Olemme mukana yrityksesi arjessa luomassa edellytyksiä tuottavalle liiketoiminnalle ja turvaamassa sitä. Tarjoamme asiantuntemusta riskienhallintaan, säästämiseen ja sijoittamiseen kolmen yhtiön kautta.

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia on suomalainen, asiakkaidensa omistama vahinkovakuutusyhtiö, jonka juuret ja arvot ovat vahvasti yrittäjyydessä. Vakuutusosakeyhtiö Henki-Fennia on erikoistunut vapaaehtoisiin henki-, eläke- ja säästövakuutuksiin sekä vakuutukselliseen varainhoitoon. Se on Fennian sataprosenttisesti omistama tytäryhtiö. Fennia Varainhoito Oy on sijoituspalveluyritys, joka tarjoaa laadukasta ja kustannustehokasta varainhoitoa.

Lue lisää: Fennia

Elo työeläkeyhtiö

Elo on asiakkaidensa omistama työeläkeyhtiö, joka huolehtii asiakasyritystensä työntekijöiden ja yrittäjien lakisääteisestä työeläketurvasta. Tuemme yrityksesi kasvua kattavalla valikoimalla työeläkevakuuttamisen palveluja ja rakennamme työhyvinvointia kanssasi. Uskomme, että hyvä kasvattaa hyvää – niin työn tuloksissa kuin se tekijöissä. Hyvinvoiva työyhteisö on yrityksen kasvun edellytys. Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä yli 40 % hoitaa työeläkevakuutuksensa Elossa. Katso lisätietoja palveluistamme ja ota yhteyttä. Pidetään unelmat elossa! www.elo.fi

Lue lisää: ELO Työeläkeyhtiö

OP

OP on asiakkaidensa omistama finanssiryhmä, joka ymmärtää suomalaisten yritysten koko ajan liikkeessä olevaa arkea. Nautimme, kun saamme olla osa asiakkaidemme hektisen hyvää tekemisen meininkiä. Ymmärryksemme, osaamisemme ja asenteemme tekee meistä erityisen asiakaslähtöisen kumppanin, jonka kanssa yhteistyö on tiivistä, läheistä ja mutkatonta. Suomalaisuus, maan kattavin palveluverkko sekä aito asiakaslähtöisyys tekevät meistä monella tapaa ainutlaatuisen toimijan.

Lue lisää: OP

PwC

Suomen PwC on suomalaisten osakkaiden omistama yhtiö ja osa kansainvälistä PwC-ketjua. PwC:läisiä on Suomessa yli 1 200 ja toimistoverkostomme kattaa koko maan. Perheomisteisia ja omistajavetoisia yhtiöitä palvelee yli 300 perheyritysasiantuntijasta koostuva tiimi, jolla on kokemusta perheyritysten kasvun tukemisesta ja hyvin suunnitelluista sukupolvenvaihdoksista. Haluamme olla aktiivisesti mukana rakentamassa kestävää suomalaista omistajuutta yli sukupolvien.

Olemme apunasi, kun kaipaat asiantuntevaa tukea omistajuuden siirtoon ja siihen liittyviin verokysymyksiin, omistajastrategian luontiin ja omistaja-arvon kasvatukseen, jatkuvuuden turvaamiseen osakassopimuksella ja perhevarallisuudokumenteilla sekä kaikkiin yrityksesi operatiivisiin kasvun haasteisiin mm. taloudellisen raportoinnin varmennuksesta, yritysvastuustrategiaan ja henkilöstön palkitsemismalleihin. Tutustu meihin lisää ja ota rohkeasti yhteyttä, autamme sinua mielellämme: pwc.fi/perheyritys

Lue lisää: PwC

Yhteistyöyritykset

DevCo Partners

DevCo tukee keskisuurten yritysten kasvua ja kehitystä tarjoamalla operatiivisia lisäresursseja ja strategista tukea.

DevCo keskittyy vain rajalliseen määrään yrityksiä, mikä mahdollistaa kunkin yrityksen tueksi omistautuneen tiimin ja sitä kautta syvällisen toimialaymmärryksen rakentamisen. DevCo tukee yrityksiään aktiivisesti mm. strategian kehitystyössä, kehitysohjelmien läpiviennissä, kansainvälisen kasvun kiihdyttämisessä, taloushallinnon kehittämisessä sekä lisäyritysostojen toteuttamisessa – aina yhteistyössä yhtiön johdon kanssa ja perustuen selkeästi sovittuihin rooleihin ja vastuisiin.

DevCon vahvan ydintiimin muodostavat yhtiön kehityksessä päivittäin mukana olevat devcolaiset ja pitkän työuran teollisuudessa tehneet kokeneet ammattilaiset. Yhdessä heillä on vahvat näytöt merkittävästä arvonluonnista globaaleissa liiketoiminnoissa.
DevColla on ainutlaatuinen eri toimialojen ja kehitysteemojen syväosaajista koostuva neuvonantajien verkosto, mikä mahdollistaa erittäin laadukkaan kehitystuen jokaiselle DevCon yhtiölle.

Lue lisää: DevCo Partners

Momentous-Cresco

Momentous palvelee asiakkaitaan hallitusjäsenten ja toimivan johdon suorahaulla, asiantuntijoiden Talentous-haulla sekä johtoryhmien arvioinnein. Työssämme painotamme laatua: huolellista profilointia, organisaatiokulttuurin merkitystä ja ratkaisukeskeistä, selkeää raportointia. Tavoitteenamme on ylivertainen asiakas- ja ehdokaskokemus, jonka saavutamme liiketoiminnan ymmärryksellä, rekrytoinnin osaamisella sekä jämptiydellä ja konstailemattomuudella.

Momentous perustettiin vuonna 2011, ja yhtiö on kasvanut yhdeksi johtavaksi suorahaun yritykseksi Suomessa. Helsingin ja Turun toimistoissa työskentelee 20 momentouslaista. Momentouksen enemmistöomistajana on Bravedo (ent. Barona Group). Momentous on partnerina kansainvälisessä suorahaun ryhmässä Friisberg & Partners Internationalissa.

Lue myös nämä

Tilaa uutiskirjeemme tästä