Tietoa meistä

Yhteistyökumppanit

Kumppanimme

Strategisten- ja yhteistyökumppaniemme kanssa tuotamme ja kehitämme palveluita jäsenillemme. Yhteistyöyritykset edustavat perheyrityksille tärkeitä osaamisalueita ja olemmekin ylpeitä, että olemme saaneet juuri nämä yritykset kanssamme rakentamaan kestävää suomalaista omistajuutta.

Perheyritysten liiton strategisia kumppaneita ovat vuonna 2022 Fennia ja Elo yhdessä, OP ja PwC. Yhteistyökumppaneitamme ovat DevCo Partners ja Momentous Oy sekä Castrén&Snellman. Osaamisen kehittämisessä toimimme lisäksi yhteistyössä korkeakoulujen ja muiden asiantuntijakumppaneidemme kanssa. Kehitämme jatkuvasti tätä osaamisverkostoamme.

Strategiset kumppanit

Fennia

Fennia on yrittämistä ja elämää varten perustettu vahinkovakuutusyhtiö, joka on huolehtinut yrittäjien turvasta jo 140 vuoden ajan. Olemme asiakkaidemme taloudellisen turvallisuuden kumppani – mukana yrityksen arjessa luomassa edellytyksiä tuottavalle liiketoiminnalle ja turvaamassa sitä.

Fennia on suomalainen asiakkaidensa omistama vahinkovakuutusyhtiö, jonka juuret ja arvot ovat vahvasti yrittäjyydessä. Fennian tytäryhtiöitä ovat vapaaehtoisia henki-, eläke- ja säästövakuutuksia tarjoava Henki-Fennia ja palveluyhtiö Fennia-palvelu Oy.

Vakuutus tarkoittaa valmistautumista kaikkiin tulevaisuutesi mahdollisuuksiin. Olemme aina täydellä sydämellä mukana edistämässä jatkuvuutta, jotta voit vapaasti muotoilla elämääsi ja yritystoimintaasi – rohkeasti, kestävästi ja kehittyvästi.

Lue lisää: Fennia

Elo työeläkeyhtiö

Elo on asiakkaidensa omistama työeläkeyhtiö, joka huolehtii asiakasyritystensä työntekijöiden ja yrittäjien lakisääteisestä työeläketurvasta. Tuemme yrityksesi kasvua kattavalla valikoimalla työeläkevakuuttamisen palveluja ja rakennamme työhyvinvointia kanssasi. Uskomme, että hyvä kasvattaa hyvää – niin työn tuloksissa kuin se tekijöissä. Hyvinvoiva työyhteisö on yrityksen kasvun edellytys. Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä yli 40 % hoitaa työeläkevakuutuksensa Elossa. Katso lisätietoja palveluistamme ja ota yhteyttä. Pidetään unelmat elossa! www.elo.fi

Lue lisää: ELO Työeläkeyhtiö

OP

OP on asiakkaidensa omistama finanssiryhmä, joka ymmärtää suomalaisten yritysten koko ajan liikkeessä olevaa arkea. Nautimme, kun saamme olla osa asiakkaidemme hektisen hyvää tekemisen meininkiä. Ymmärryksemme, osaamisemme ja asenteemme tekee meistä erityisen asiakaslähtöisen kumppanin, jonka kanssa yhteistyö on tiivistä, läheistä ja mutkatonta. Suomalaisuus, maan kattavin palveluverkko sekä aito asiakaslähtöisyys tekevät meistä monella tapaa ainutlaatuisen toimijan.

Lue lisää: OP

PwC

Suomen PwC on suomalaisten osakkaiden omistama yhtiö ja osa kansainvälistä PwC-ketjua. PwC:läisiä on Suomessa yli 1 200 ja toimistoverkostomme kattaa koko maan. Perheomisteisia ja omistajavetoisia yhtiöitä palvelee yli 300 perheyritysasiantuntijasta koostuva tiimi, jolla on kokemusta perheyritysten kasvun tukemisesta ja hyvin suunnitelluista sukupolvenvaihdoksista. Haluamme olla aktiivisesti mukana rakentamassa kestävää suomalaista omistajuutta yli sukupolvien.

Olemme apunasi, kun kaipaat asiantuntevaa tukea omistajuuden siirtoon ja siihen liittyviin verokysymyksiin, omistajastrategian luontiin ja omistaja-arvon kasvatukseen, jatkuvuuden turvaamiseen osakassopimuksella ja perhevarallisuudokumenteilla sekä kaikkiin yrityksesi operatiivisiin kasvun haasteisiin mm. taloudellisen raportoinnin varmennuksesta, yritysvastuustrategiaan ja henkilöstön palkitsemismalleihin. Tutustu meihin lisää ja ota rohkeasti yhteyttä, autamme sinua mielellämme: pwc.fi/perheyritys

Lue lisää: PwC

Tesi

Tesi – koko nimeltään Suomen Teollisuussijoitus Oy – on vuonna 1995 perustettu valtion pääomasijoitusyhtiö. Sijoitamme pääomasijoitusrahastoihin ja suoraan suomalaisiin kasvuyrityksiin markkinaehtoisesti, samoin ehdoin ja tuotto-odotuksin yhdessä yksityisten sijoittajien kanssa.

Tilaa Tesin uutiskirje!

Yhteistyöyritykset

DevCo Partners

DevCo tukee keskisuurten yritysten kasvua ja kehitystä tarjoamalla operatiivisia lisäresursseja ja strategista tukea.

DevCo keskittyy vain rajalliseen määrään yrityksiä, mikä mahdollistaa kunkin yrityksen tueksi omistautuneen tiimin ja sitä kautta syvällisen toimialaymmärryksen rakentamisen. DevCo tukee yrityksiään aktiivisesti mm. strategian kehitystyössä, kehitysohjelmien läpiviennissä, kansainvälisen kasvun kiihdyttämisessä, taloushallinnon kehittämisessä sekä lisäyritysostojen toteuttamisessa – aina yhteistyössä yhtiön johdon kanssa ja perustuen selkeästi sovittuihin rooleihin ja vastuisiin.

DevCon vahvan ydintiimin muodostavat yhtiön kehityksessä päivittäin mukana olevat devcolaiset ja pitkän työuran teollisuudessa tehneet kokeneet ammattilaiset. Yhdessä heillä on vahvat näytöt merkittävästä arvonluonnista globaaleissa liiketoiminnoissa.
DevColla on ainutlaatuinen eri toimialojen ja kehitysteemojen syväosaajista koostuva neuvonantajien verkosto, mikä mahdollistaa erittäin laadukkaan kehitystuen jokaiselle DevCon yhtiölle.

Lue lisää: DevCo Partners

Momentous

"Parempaa johtamista suomalaiseen työelämään ja huippuhyvää palvelua asiakkaille.” Tälle lupaukselle perustettiin vuonna 2011 johdon suorahakuyritys Momentous. Keväällä 2020 Momentoukseen yhdistynyt bisnespsykologian asiantuntijayritys Psykologitoimisto Cresco tuo psykologisen osaamisen asiakkaidemme käyttöön.

Palvelujamme ovat hallitusjäsenten ja johdon suorahaku, Talentous-haku, psykologiset henkilöarvioinnit, johtoryhmien arvioinnit sekä henkilökohtaisen kehittymisen ja tiimin ja johtamisen kehittämisen palvelut.

Helsingin, Jyväskylän ja Turun toimistoissamme työskentelee nyt 47 rekrytoinnin ja johtamisen asiantuntijaa.

Lue lisää: Momentous

Castrén & Snellman

Castrén & Snellman on vaativien asianajopalveluiden edelläkävijä ja yksi Suomen johtavista asianajotoimistoista. Tarjoamme asiakkaillemme kaikki liikejuridiikan palvelut niin yritysjärjestelyissä kuin riidanratkaisussa sekä liikejuridiikan erikoisaloilla.

Toimistomme perustettiin kesän kynnyksellä vuonna 1888. Asiakkaidemme menestyksen myötä meistä on kasvanut yli 280 hengen asianajotoimisto, jonka ovet avautuvat Helsingistä kaikkialle maailmaan 1 000 kumppanitoimiston voimin 90 maassa.

Olemme vastuullisuuden edelläkävijä asianajoalalla ja rakennamme yhdessä asiakkaidemme kanssa kestäviä menestystarinoita. Meitä vie eteenpäin kipinä tarjota Suomen parasta asianajopalvelua ja olla alamme paras työpaikka.

Lue lisää : Castrén & Snellman

Sidosryhmäyhteistyöt

Hallituspartnerit

Omistajanvaihdosfoorumi

Lue myös nämä