Tietoa meistä

Yhteistyökumppanit

Kumppanimme

Strategisten- ja yhteistyökumppaniemme kanssa tuotamme ja kehitämme palveluita jäsenillemme. Yhteistyöyritykset edustavat perheyrityksille tärkeitä osaamisalueita ja olemmekin ylpeitä, että olemme saaneet juuri nämä yritykset kanssamme rakentamaan kestävää suomalaista omistajuutta.

Perheyritysten liiton strategisia kumppaneita ovat vuonna 2018 Fennia ja Elo yhdessä, OP ja PwC. Yhteistyökumppaneitamme ovat SEK ja DevCo Partners.
Osaamisen kehittämisessä toimimme lisäksi yhteistyössä korkeakoulujen ja muiden asiantuntijakumppaneidemme kanssa. Kehitämme jatkuvasti tätä osaamisverkostoamme.

Strategiset kumppanit

Fennia

Fennia on yritysten, yrittäjien ja kotitalouksien taloudellisen turvallisuuden kumppani. Olemme mukana yrityksesi arjessa luomassa edellytyksiä tuottavalle liiketoiminnalle ja turvaamassa sitä. Tarjoamme asiantuntemusta riskienhallintaan, säästämiseen ja sijoittamiseen kolmen yhtiön kautta.

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia on suomalainen, asiakkaidensa omistama vahinkovakuutusyhtiö, jonka juuret ja arvot ovat vahvasti yrittäjyydessä. Vakuutusosakeyhtiö Henki-Fennia on erikoistunut vapaaehtoisiin henki-, eläke- ja säästövakuutuksiin sekä vakuutukselliseen varainhoitoon. Se on Fennian sataprosenttisesti omistama tytäryhtiö. Fennia Varainhoito Oy on sijoituspalveluyritys, joka tarjoaa laadukasta ja kustannustehokasta varainhoitoa.

www.fennia.fi

Elo työeläkeyhtiö

Elo on asiakkaidensa omistama työeläkeyhtiö, joka huolehtii asiakasyritystensä työntekijöiden ja yrittäjien lakisääteisestä työeläketurvasta. Tuemme yrityksesi kasvua kattavalla valikoimalla työeläkevakuuttamisen palveluja ja rakennamme työhyvinvointia kanssasi. Uskomme, että hyvä kasvattaa hyvää – niin työn tuloksissa kuin se tekijöissä. Hyvinvoiva työyhteisö on yrityksen kasvun edellytys. Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä yli 40 % hoitaa työeläkevakuutuksensa Elossa. Katso lisätietoja palveluistamme ja ota yhteyttä. Pidetään unelmat elossa! www.elo.fi

www.elo.fi

OP

OP on asiakkaidensa omistama finanssiryhmä. Edistämme omistaja-asiakkaidemme ja toimintaympäristömme kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia. Suomalaisuus, maan kattavin palveluverkko sekä aito asiakaslähtöisyys tekevät meistä monella tapaa ainutlaatuisen toimijan.

www.op.fi

PwC

Suomen PwC on suomalaisten omistama yhtiö ja osa kansainvälistä PwC-ketjua. PwC:läisiä on Suomessa yli 1 000 ja toimistoverkostomme kattaa koko maan. Perheomisteisia ja omistajavetoisia yhtiöitä palvelee yli 250 perheyritysasiantuntijasta koostuva tiimi. Autamme yrityksiä kasvamaan, toimimaan tehokkaasti ja raportoimaan luotettavasti jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Haluamme, että yrityksesi menestyy ja omistuksesi arvo kasvaa. Tehtävämme on huolehtia siitä, että yrityksesi jatkuvuus on parhaalla mahdollisella tavalla turvattu.

Olemme apunasi, kun kaipaat asiantuntevaa tukea omistajuuteen ja yrityksesi operatiivisiin kasvun haasteisiin. Tutustu meihin lisää ja ota rohkeasti yhteyttä, autamme sinua mielellämme: pwc.fi/perheyritys

www.pwc.fi/perheyritys

Yhteistyöyritykset

DevCo Partners

DevCo Partners on suomalainen kehitysyhtiö, joka tukee pohjoismaisten keskisuurten yritysten kasvua yhdessä niiden nykyisten pääsidosryhmien kanssa. DevCo tekee yksittäisiä sijoituksia keskisuuriin yrityksiin, joissa on merkittävää kehityspotentiaalia. DevCo tarjoaa yrityksilleen operatiivista tukea pitkän tähtäimen kehitystyöhön, huippuosaajia hallitukseen ja pitkäjänteistä pääomaa tulevaisuuden kasvua varten. DevCo on suomalainen osakeyhtiö, jonka toimintaa tukevat vahvat ankkurisijoittajat.

SEK

Kun haluat tehdä vaikutuksen ihmisten mieliin tai käyttäytymiseen, ota yhteyttä. Saat tavoitteisiisi parhaiten sopivan tiimin ja kaikki tarvitsemasi vaikuttamisen palvelut. Mainontaan, viestintään, yritystarinan ja -ilmeen luomiseen, asiakaskokemuksen kehittämiseen, pakkaussuunnitteluun, strategian kirkastamiseen tai myynnin vauhdittamiseen.
SEK on osa Salomaa Groupia, joka on Pohjoismaiden suurin perheomisteinen markkinointiin ja konsultointiin erikoistunut yhtiöryhmä. Saat kauttamme tueksesi myös media- ja tutkimustoimistomme sekä kansainväliset kumppanimme.

sek.fi
Tilaa uutiskirjeemme tästä