Jäsenyys

Jäsenyys

PL - kotimaisten kasvollisten omistajien yhteisö

Jäsenyys Perheyritysten liitossa merkitsee kuulumista kotimaisten, kasvollisten omistajien yhteisöön. Perheyritysten liitto tarjoaa jäsenilleen ainutlaatuisen mahdollisuuden verkottumiseen, oppimiseen ja vaikuttamiseen – Suomessa ja kansainvälisesti. Perheyritysten liitossa eri tilanteissa olevat omistajat voivat jakaa kokemuksia, oppia toisiltaan ja muodostaa suhteita, jotka kantavat läpi elämän. Perheyritysten liiton jäseniin kuuluu eri ikäisiä, eri rooleissa toimivia jäseniä. Osa toimii operatiivisissa tehtävissä, osa hallituksessa ja osa on aktiivisia omistajia – nykyisiä tai tulevia. Liiton jäseniä yhdistää aktiivinen halu kehittää itseään taitavana omistajana.

Perheyritysten liiton arvot - jatkuvuus, avoimuus, luottamus ja perhekeskeisyys - ovat vahvasti läsnä liiton toiminnassa. Uskomme vahvasti osaamisen ja kokemusten jakamisen voimaan. Jäsenyritysten edustajien kokemukset ovat arvokasta, hyvää omistajuutta ja yritystoimintaa edistävää pääomaa. Tämä pääoma on erityisen merkityksellistä erilaisissa murrosvaiheissa, joita yrityksen omistajat kohtaavat.

Liity jäseneksi

Haluatko mukaan yhteisöön, jossa pidetään kasvollisen omistajan puolta ja kannustetaan omistajaosaamisen kasvattamiseen? Liitolla on 450 jäsenyritystä, joiden edustajat muodostavat tiiviin vertaisfoorumin, jossa jaetaan parhaita käytäntöjä ja opitaan toisilta. 

Liiton jäseniä ovat yritykset. Jokainen jäsenyritys voi itse päättää, ketkä perheenjäsenet osallistuvat liiton toimintaan. Perheyritysten liitto kannustaa siihen, että jäsenyrityksistä mahdollisimman moni perheenjäsen useammasta sukupolvesta voisi osallistua liiton toimintaan.

LUE LISÄÄ JA LIITY MUKAAN

Jäsenyyden hyödyt

  • luottamuksellinen oppimisyhteisö
  • jatkajapolven jäsenille oma vertaisfoorumi
  • omistajaosaamisen kasvattaminen

Hae perheyritys-merkkiä

Suomalainen perheyritys -merkki on Broman Groupin aloitteesta syntynyt, kaikille Perheyritysten liiton jäsenille tarkoitettu merkki. Merkki symboloi kannattavaa kasvua, pitkäjänteisyyttä, yli sukupolvien kurkottavaa toimintatapaa ja vastuullisuutta – arvoja jotka sisältyvät lukemattomien suomalaisten perheyritysten toimintatapaan. Vuonna 2014 lanseerattua merkkiä käyttää jo lähes sata jäsenyritystämme. 

LUE LISÄÄ ›

EFB

Perheyritysten liitto on aktiivisesti mukana perheyritysten eurooppalaisessa edunvalvontaorganisaatio EFB:ssä, jonka jäseninä ovat Euroopan unionin jäsenmaiden kansalliset perheyritysten edunvalvontajärjestöt.

EFB:n tavoitteena on edistää perheyritystietoisuutta Euroopan unionin instituutioissa sekä valvoa perheyritysten etuja Brysselissä. EFB on vaikuttamassa elinkeinopoliittiseen kehitykseen, joka nykyistä voimakkaammin kannustaisi pitkäjänteiseen yrittäjyyteen.

Jopa 70–80 prosenttia Euroopan yrityksistä on perheyrityksiä. EFB:llä on tärkeä rooli perheyritysasioiden asiantuntijana eurooppalaisessa päätöksenteossa. 

FBN International

Kaikki liiton jäsenyritykset kuuluvat halutessaan The Family Business Network (FBN) -verkostoon, jonka toiminta painottuu perheyritysten  omistajien keskinäiseen verkottumiseen, vertaistukeen ja oppimiseen. Kansainvälinen verkosto antaa jäsenille ainutlaatuisen mahdollisuuden maailmanlaajuiseen kokemusten vaihtoon muiden maiden perheyrittäjien kanssa.

FBN:n vuosittain järjestettävä maailmankokous kokoavat yhteen johtavat perheyritystutkijat, perheyritykset ja asiantuntijat ympäri maailmaa. Lisäksi FBN järjestää vuosittain perheyritysten jatkajapolvelle suunnatun päätapahtuman, jonka teema vaihtuu vuosittain. 

Ilmoittautuminen FBN:n tapahtumiin tapahtuu henkilökohtaisen kutsulinkin kautta. Siksi FBN:n toimintaan osallistuminen edellyttää omien yhteystietojen lisäystä FBN:n jäsenrekisteriin. Jos haluat mukaan FBN:n toimintaan tai haluat päivittää yhteystietosi, lähetä viesti jäsenpalveluun.

Tilaa uutiskirjeemme tästä