Jäsenyys

Verkotu

Kasvollisten omistajien kiinnostavin kohtaamispaikka

Avaamme jäsenillemme väylän verkostoitumiseen perheyritysten eri-ikäisten ja eri rooleissa olevien edustajien välille sekä eri alojen vaikuttajien ja asiantuntijoiden kanssa. Jäsenten kohtaamisissa toimintamme vahvuus syntyy avoimuudesta ja luottamuksellisesta ilmapiiriistä.

Luomme yhdessä kumppaniemme ja jäsentemme kanssa kiinnostavaa sisältöä, joka tukee eri tilanteissa olevia jäseniämme. Helsingin lisäksi järjestämme vuosittain 5-7 perheyritystapaamista eri puolella Suomea. Nämä helpottavat perheyritysten verkostoitumista myös maakunnissa.

Olemme luoneet perheyritysten jatkajasukupolvelle oman verkoston, jossa perheyritysten uuden sukupolven edustajat pääsevät jakamaan kokemuksiaan ja oppimaan toisiltaan. Yrityksen sukupolvenvaihdos onkin usein se ajankohta, jolloin jäsenyytemme tulee ajankohtaiseksi. Kannattaa kuitenkin tulla mukaan hyvissä ajoin, koska nuori sukupolvi pääsee mukaan toimintaamme, vaikka ei vielä omistaja olisikaan.

Kuulumme mukaan kahteen kansainväliseen perheyritysten järjestöön. FBN – Family Business Network – edistää omistajien koulutusta ja vuorovaikutusta yli maarajojen. Kaikki perheyritysten omistajat ovat tervetulleita mukaan FBN:n toimintaan. EFB – European Family Business – on eurooppalainen perheyritysten edunvalvontajärjestö. Se edistää perheyrityksille tärkeitä asioita EU:ssa.

Muut painopisteet

Tilaa uutiskirjeemme tästä