Tapahtumat ja valmennukset / Kalenteri

Family Office Day -illallinen

12
syys

Aika
to 12.09.2024
Klo 18:00 - 22:00

Paikka
Palace

Ilmoittautuminen päättyy
05.09.2024

Hinta
Maksullinen

Ilmoittaudu

Esittely

Tervetuloa Family Office Day -illalliselle. Tästä tapahtumasta pääset ilmoittautumaan pelkästään illalliselle.

Family Office Day:n ohjelma koostuu sekä seminaaripäivästä, että illallisesta. Kattavimman kokonaisuuden saat siis ilmoittumalla molempiin, mutta halutessasi on mahdollista ilmoittautua myös vain jompaan kumpaan. Joukkoon mahtuu mukaan niin asiaan vihkiytyineitä henkilöitä, kuin teemasta ujosti kiinnostuneita henkilöitä. Family Office Day:ssä pääset kouluttautumaan Family Office toiminnasta, sekä kuulemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja niin Suomesta kuin kansainvälisestikin. Lisäksi seminaaripäivään kuuluu oleellisesti pienryhmäkeskustelut, sekä vapaammat verkostoitumiseen tarkoitetut tauot.

Mielenkiintoisen ja ajatuksia herättävän seminaaripäivän päätteeksi on luvassa myös verkostoitumisillallinen, jossa ajatuksia pääsee heti vaihtamaan yhdessä samanhenkisten ihmisten kanssa. Illalliselle ovat tervetulleita myös ne aiheesta kiinnostuneet, jotka eivät ole vielä Perheyritysten liiton jäseniä.

 

Tämän tapahtuman ilmoittautumislinkin kautta pääset ilmoittautumaan vain verkostoitumisillalliselle. Mikäli haluat ilmoittautua molempiin, tai vain seminaaripäivään, ilmoittauduthan täältä.

 

Illallinen
- Verkostoidut ja rentoudut Ravintola Palacessa nautittavassa illallisessa, jossa sinulla on tilaisuus pitää yhteyttä muihin osallistujiin ja puhujiin rennossa ympäristössä

Ohjelma

18:30

Illallinen Ravintola Palacessa

Eteläranta 10

Paikka

Palace
Eteläranta 10
Asiasanat