Aika
pe 02.10.2020
Klo 12:00 - 18:00

Paikka
Nuuksion kansallispuisto

Ilmoittautuminen
18.09.2020

Hinta
Jäsenille 100 € (+ ALV)

Ilmoittautuminen suljettu

Esittely

Jatkajayhteisön syksy lähtee käyntiin voimaannuttavassa miljöössä ja inspiroivassa seurassa.

Tule mukaan jakamaan omia kokemuksiasi poikkeuksellisesta vuodesta ja luomaan yhteistä ymmärrystä tulevaisuudesta PL:n Nextien ja Next Levelin syksyn yhteisessä kick-offissa. Kokoonnumme perjantaina 2.10. Nuuksioon teemalla What's next? 

Casepuhujina mukana  Kapasity Oy:n toimitusjohtaja Iiro Kankaansyrjä  ja High Metal Oy:n varatoimitusjohtaja Lauri Nurminen. Lauri kertoo omassa puheenvuorossaan, mitä yrityksessä tapahtuu, kun kolmasosa henkilöstöstä sairastuu koronavirukseen. Iiro avaa puheenvuorossaan kevättä, jossa sopeutettiin liiketoimintaa pandemian aiheuttamiin haasteisiin Lapista käsin etänä.

Kuka kertoikaan kahvipöydässä olevansa nopein juoksija? Ja kenellä on aina kartta hallussa? Päivän ohjelmassa on luvassa myös runsaasti  vapaamuotoista keskustelua, hauska Metsä Challenge -ryhmäkilpailu  sekä rentoa yhdessäoloa!

Päivän ohjelma suosii ulkoilua, joten varaudu mukaan säänkestävällä vaatetuksella. Paikalle pääset kätevästi joko yhteiskuljetuksella tai halutessasi omalla kulkupelillä. Helsingistä matkaa Nuuksioon on n. 25 kilometriä.

Tilaisuuden osallistumismaksu 100€ + ALV 24% sisältää ohjelman, kuljetukset, lounaan ja iltapäiväkahvin. Halukkaiden kanssa kruunaamme tapahtumapäivän rennon illallisen merkeissä Helsingissä (tarkemmat speksit lähempänä). Huomaathan, että illallinen ei sisälly osallistumismaksuun.

Sitovat ilmoittautumiset to 17.9. mennessä. Tilaa on vain 30 nopeimmalle, joten toimi nopeasti ja varaa paikkasi nyt!

PS. Jos et aikaisemmin ole osallistunut tilaisuuksiimme, tämä on mitä mainioin tilaisuus tutustua todella mukavaan ja aktiiviseen yhteisöömme!

 

Turvallinen tapahtumaosallistuminen COVID-19 epidemian aikana ›

Kenelle

Nexteille ja Next Leveleille - kaikille jatkajayhteisömme jäsenille!

Mitä hyötyä?

  • Mielenkiintoisia caseja
  • Rentoa ja hauskaa yhdessäoloa jatkajayhteisön kesken
  • Mahdollisuus jakaa kokemuksia

Ohjelma

11.00

Yhteiskuljetus Nuuksioon

12.00-13.00

Luonto lautaselle -lounas

Ravintola Haltia

13.00-15.00

Seminaari: What's next?

Casepuhujat:
Iiro Kankaansyrjä, toimitusjohtaja, Kapasity Oy
Lauri Nurminen, varatoimitusjohtaja, High Metal Oy

15.00-15.30

Kahvitauko ja jakautuminen kisaryhmiin

15.30-17.30

PL Metsä Challenge (säävaraus)

Kuka kertoikaan kahvipöydässä olevansa nopein juoksija? Ja kenellä on aina kartta hallussa?

PL Metsä Challengen voittoon vaaditaan tehtävänratkaisutaitoa, hieman fyysistä ketteryyttä sekä runsaasti heittäytymistä ja tiimihenkeä.

17.30-18.00

Yhteenveto ja voittajatiimin palkitseminen

18.00-19.00

Yhteiskuljetus Helsinkiin

19.00-22.00

Illallinen (optio)

Tarkemmat speksit jaetaan lähempänä.

Puhujat

Lauri Nurminen

High Metal Oy

Lauri Nurminen on kolmannen sukupolven perheyrittäjä High Metal Oy:ssä. Lauri toimii yrityksessä varatoimitusjohtajana vastuualueenaan markkinointi ja myynti. Lauri kertoo puheenvuorossaan poikkeuksellisesta keväästä, jolloin kolmasosa yrityksen työnantajista sairastui koronavirukseen.

Iiro Kankaansyrjä

Kapasity Oy

Iiro Kankaansyrjä on kolmannen sukupolven yrittäjä. Iiro toimii Kapasity Oy:ssä toisen sukupolven omistajayrittäjänä. Kapasity on jätteenkäsittely -ja kierrätystekniikkaa valmistava yritys, joka toteuttaa hiilineutraaliuteen tähtääviä jätehuollon prosessien ja laitteiden uudistuksia avaimet käteen-periaatteella aina pienistä marketeista raskaan sarjan prosessiteollisuuden laitoksiin asti.

Iiro avaa puheenvuorossaan kevättä, jossa sopeutettiin liiketoimintaa pandemian aiheuttamiin haasteisiin Lapista käsin etänä.

Hinta

  • Jäsenille: 100 € (+ ALV)

Osallistumismaksu sisältää seminaarin, PL Metsä Challengen, yhteiskuljetukset, lounaan ja iltapäiväkahvin. Huomaathan, että illallisoptio ei sisälly osallistumismaksuun.

Ilmoittautumisen voi perua kuluitta torstaihin 17.9. saakka. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista laskutamme 50% ja no-showsta 100%.

Paikka

Nuuksion kansallispuisto
Nuuksio National Park, Finland

Lisätietoja

Pauliina Tornberg

tapahtumatuottaja

p. 0457 881 8260

Asiasanat
Tilaa uutiskirjeemme tästä