Tapahtumat ja valmennukset / Kalenteri

Joensuun EU-vaalipaneeli: EU:sta vipuvoimaa Itä-Suomeen?

21
touko

Aika
ti 21.05.2024
Klo 10:00 - 11:30

Paikka
Itä-Suomen yliopisto

Ilmoittautuminen päättyy
14.05.2024

Hinta
Maksuton

Ilmoittautuminen suljettu

Esittely

Meppiehdokkaat saapuvat Joensuuhun 21.5.2024 paneelikeskusteluun, jossa paneudutaan Itä-Suomeen ja Euroopan unioniin. Miten EU voi osaltaan avittaa Itä-Suomen potentiaalin hyödyntämistä?

Eurooppa on kotisi kiertue rantautuu Joensuuhun 21.5.2024 meppiehdokaspaneelilla, jossa lavalla tentattavana nähdään mm. Ira Toppinen (kesk.), Krista Mikkonen (vihr.), Emilia Kangaskolkka (sd.), Maija Kuivalainen (vas.), Marika Visakorpi-Kemppainen (kd.) ja Sakari Pääkkö (kok.) Tenttaajana toimii MTK Pohjois-Karjalan Jari Rouvinen

Paneelikeskustelu järjestetään Itä-Suomen yliopiston Joensuun-kampuksella Carelia-talon aulassa osoitteessa Yliopistokatu 4 kello 10.00-11.30. Voit myös seurata keskustelua suorana Eurooppalaisen Suomen Youtube-kanavalta.

Tapahtuma tarjoaa kattavan katsauksen Itä-Suomen elinvoimaan ja sen kehittämisen mahdollisuuksiin, keskittyen erityisesti alueen investointiympäristöön ja itärajan turvaamisen merkitykseen alueelliselle vakaudelle ja investointien houkuttelevuudelle. Paneelikeskusteluissa syvennytään Itä-Suomen vihreän energian kehitysnäkymiin ja pohditaan, miten EU:n metsäpolitiikka vaikuttaa alueen talouteen ja ekosysteemiin tulevalla viisivuotiskaudella. 

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Huomioithan, että paikkoja on rajoitetusti, joten saavuthan ajoissa paikalle. Muista myös ilmoittautua ja tilata muistutukset Facebook-tapahtumaan tästä linkistä.

Eurooppa on kotisi -hanketta on tuettu valtioneuvoston kanslian myöntämistä valtionavuista kansalaisjärjestöjen Eurooppa-tiedottamiseen. Joensuun tapahtuman yhteistyökumppaneina ovat MTK Pohjois-Karjala, Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjala, Perheyritysten liitto, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta ISYY, Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta SAVOTTA, Karelia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta POKA.

Eurooppa on kotisi -kiertueen järjestää Eurooppalainen Suomi ry.

Kenelle

Tilaisuus on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Mitä hyötyä?

  • Tapahtuma tarjoaa kattavan katsauksen Itä-Suomen elinvoimaan ja sen kehittämisen mahdollisuuksiin, keskittyen erityisesti alueen investointiympäristöön ja itärajan turvaamisen merkitykseen alueelliselle vakaudelle ja investointien houkuttelevuudelle.

Paikka

Itä-Suomen yliopisto
Yliopistokatu 4, Joensuu
Asiasanat