Tapahtumat ja valmennukset / Kalenteri

Kevätkokous ja -seminaari

23
touko

Aika
to 23.05.2024
Klo 08:30 - 22:00

Paikka
Nokia Arena

Ilmoittautuminen päättyy
08.05.2024

Hinta
Maksullinen

Ilmoittautuminen suljettu

Esittely

Mistä muodostuu toimiva tiimi, olipa sitten kyseessä omistajaperhe tai jääkiekkojoukkue? Otetaan asiasta selvää. Tervetuloa viettämään mielenkiintoista kevätkokouspäivää Tampereelle!

ILMOITTAUTUMISLINKKI ON SULKEUTUNUT. Paikkoja voi tiedustella vielä sähköpostitse osoitteeseesta pauliina.tornberg@perheyritys.fi

Perheyritysten liiton kevätkokous ja -seminaari kokoaa perheyritysten omistajat Nokia Arenalle, Tampereelle torstaina 23.5.2024.

Aamupäivällä järjestämme Perheyritysten liiton sääntömääräisen kevätkokouksen. Kokousaamun puhujavieraana on Elinkeinoelämän valtuuskunnan johtaja Emilia Kullas.

Iltapäivän teemana on 'Osaava tiimi, vahva perheyritys'. Perehdymme siihen, millainen merkitys omistajaosaamisella ja toimivalla tiimillä on perheyrityksen kasvulle ja jatkuvuudelle. Iltapäivän seminaarissa puhuvat mm. maailman johtaviin perheyritystutkijoihin lukeutuvat Alfredo De Massis ja Emanuela Rondi, pörssiyhtiö Gofore Oyj:n perustaja Timur Kärki sekä tamperelainen kiekkolegenda Timo "Juti" Jutila. Ohjelmassa on myös mielenkiintoinen case-esitys tamperelaiselta Koja Groupilta, jonka omistajat ovat sitoutuneita yritykseen seuraavat 100 vuotta. Miten tätä tavoitetta kohti kuljetaan? Seminaarin juontaa tamperelaisen TT Gasketsin toimitusjohtaja Aleksi Arpiainen.

Seminaarin päätyttyä siirrymme Tampereen kaupungin järjestämään cocktailtilaisuuteen Tampereen Raatihuoneelle, jonka jälkeen tapahtumapäivä huipentuu illalliseen ravintola Tampellassa.

Ilmoittaudu nyt ja varmista paikkasi kevään tärkeimmässä perheyritystapahtumassa. Paikkoja on rajoitetusti.

Tervetuloa!

***

Oletko vasta liittynyt Perheyritysten liiton jäseneksi tai ollut jäsenenä jo jonkin aikaa, mutta vasta mietit miten voisit osallistua toimintaan? Starttaa tapahtumapäivä kanssamme uusien jäsenten aamukahveilla klo 9.00 alkaen! Yhteisen aamiaisen lomassa jaamme Perheyritysten liiton uusimpia kuulumisia ja aktiivijäsenemme kertovat omia kokemuksiaan liiton toiminnasta.

**

Liity seuraamme jo keskiviikkona! Kevätkokouspäivän epäviralliset 'etkot' järjestetään Tampereella keskiviikkoiltana 22.5.


Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin.

Voit tutustua PL:n toimintakertomukseen vuodelta 2023 täällä

Ajankohdat

Torstai 23.5. klo 8.30-21.00

Kenelle

Kevätkokous Perheyritysten liiton jäsenille

Seminaari kaikille teemasta kiinnostuneille

Mitä hyötyä?

  • Opit uutta
  • Verkostoidut ja tapaat perheyritystuttuja

Ohjelma

8.30-9.00

Ilmoittautuminen ja aamukahvit uusille jäsenille

9.00-10.00

Uusien jäsenten aamukahvit

Oletko vasta liittynyt Perheyritysten liiton jäseneksi tai ollut jäsenenä jo jonkin aikaa, mutta vasta mietit miten voisit osallistua toimintaan? Starttaa tapahtumapäivä kanssamme uusien jäsenten aamiaisella!

9.30-10.00

Ilmoittautuminen ja aamukahvit kokousvieraille

10.00-11.30

Perheyritysten liiton kevätkokous

Puhujavieras: Emilia Kullas, johtaja, Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA

11.30-12.30

Lounas

12.30-12.40

Tervetuloa kevätseminaariin!

Minna Vanhala-Harmanen, toimitusjohtaja, Perheyritysten liitto

12.40-13.40

Keynote: Achieving trans-generational prosperity for entrepreneurial families

Alfredo De Massis, Professor of Entrepreneurship & Family Business at the Free University of Bozen-Bolzano, IMD Business School Wild Group Chair in Family Business

Emanuela Rondi, Associate Professor in Management at the University of Bergamo

13.40-14.20

Case: Gofore Oyj

Timur Kärki, perustaja, hallituksen puheenjohtaja, Gofore Oyj

14.20-14.50

Kahvi- ja verkostoitumistauko

14.50-15.30

Case: KOJA GROUP

Vesa Aalto, liiketoimintapäällikkö, omistaja, 4. sukupolvi, Koja Group
Pinja Aalto, jatkajapolven edustaja, 5. sukupolvi, Koja Group

15.30-16.20

Miten saada paras tulos irti itsestä ja tiimistä?

Timo "Juti" Jutila

16.20-16.30

Yhteenveto ja seminaarin päätössanat

Miia Porkkala, puheenjohtaja, Perheyritysten liitto

17.00-17.10

Yhteiskuljetus cocktailtilaisuuteen

17.10-18.30

Cocktailtilaisuus Tampereen Raatihuoneella

18.35

Yhteiskuljetus ravintola Tampellaan

18.45 -->

Illallinen ravintola Tampellassa

Puhujat

Pinja Aalto

5. sukupolven edustaja, KOJA GROUP

Pinja Aalto opiskelee ensimmäistä vuotta Tampereen ammattikorkeakoulussa kansainvälisen liiketalouden linjalla. Pinja edustaa Kojalla viidennettä sukupolvea ja on aktiivinen next-ryhmän jäsen.

Kotimaisen perheyhtiön vastuullisella otteella toimiva KOJA GROUP tarjoaa asiakkailleen älykkäitä ja energiatehokkaita ilmankäsittelyratkaisuja kiinteistöihin ja laivoihin sekä puhallinratkaisuja teollisuuteen. Tuotamme innovatiivisia teknologiaratkaisuja tehokkaasti ja turvallisesti, tavoitteenamme auttaa asiakkaita saavuttamaan heidän omat energia- ja ympäristötavoitteensa. Lähes 90-vuotiaaseen konserniin kuuluu emoyhtiö Koja-Yhtiöt Oy:n lisäksi Koja Oy ja Chiller Oy sekä näiden tytäryhtiöt ja toiminnot Suomessa, Ruotsissa, ja USA:ssa. Koja Groupin liikevaihto on n. 130 M€ ja henkilömäärä on lähes 500.

Vesa Aalto

Liiketoimintapäällikkö, osakas, KOJA GROUP

Vesa Aalto toimii erilaisissa rooleissa Koja Yhtiöt Oy:ssä ja Koja Oy:ssä. Päivätyökseen Vesa johtaa teollisuusliiketoiminnan jälkimarkkinatiimiä, jonka lisäksi hän on perheyrityksen osakas ja hallituksen jäsen.

Kotimaisen perheyhtiön vastuullisella otteella toimiva KOJA GROUP tarjoaa asiakkailleen älykkäitä ja energiatehokkaita ilmankäsittelyratkaisuja kiinteistöihin ja laivoihin sekä puhallinratkaisuja teollisuuteen. Tuotamme innovatiivisia teknologiaratkaisuja tehokkaasti ja turvallisesti, tavoitteenamme auttaa asiakkaita saavuttamaan heidän omat energia- ja ympäristötavoitteensa. Lähes 90-vuotiaaseen konserniin kuuluu emoyhtiö Koja-Yhtiöt Oy:n lisäksi Koja Oy ja Chiller Oy sekä näiden tytäryhtiöt ja toiminnot Suomessa, Ruotsissa, ja USA:ssa. Koja Groupin liikevaihto on n. 130 M€ ja henkilömäärä on lähes 500.

Aleksi Arpiainen

toimitusjohtaja, TT Gaskets

Aleksi Arpiainen on kolmannen polven perheyrittäjä ja toimitusjohtaja TT Gasketsissa. Yhtiö tekee teollisuutta turvallisemmaksi älykkäin tiiviste- ja eristeratkaisuin. Aleksi mukaan perheyrityksen menestystä ruokkivat jatkuva halu uudistua, laajat toisilta oppimisen verkostot sekä omistajien ja yhtiön hallituksen välinen tiivis strateginen vuoropuhelu.

Aleksi on innokas järjestötoimija. Hän toimii mm. kansainvälisen Perheyritysten liiton FBN-I:n hallituksen varapuheenjohtajana Lausannessa, Sveitsissä, Tampereen Kauppakamarin teollisuusvaliokunnan varapuheenjohtajana, Pirkanmaan koulutuslaitosten yhteistoimintamallia ideoivan Yrityslukkari-hankeen ohjausryhmän puheenjohtajana sekä muutamissa eri säätiöissä.

Alfredo De Massis

Professor of Entrepreneurship & Family Business @Free University of Bozen-Bolzano (Italy), IMD Business School Wild Group Chair in Family Business (Switzerland)

Professor De Massis´expertise lies in entrepreneurial families, generational transitions, family business innovation, family offices and family governance.

Ranked as the leading (#1) family business academics globally in a 2024 study published in Small Business Economics, Alfredo has been included in Family Capital’s list of Top 100 Family Business Influencers in February 2022, for the strong influence of his thought leadership on the global shaping of the family business field, and in September 2022 Family Business United inducted him into The Family Business Hall of Fame recognizing exceptional individuals within the family business sector.

Timo Jutila

Timo Juhani Jutila (s.1963) on Suomen ensimmäinen kaksinkertainen jääkiekon maailmanmestari aikuisten tasolla. ”Juti” oli joukkueen kapteeni kun Suomi voitti ensimmäisen jääkiekon maailmanmestaruuden Tukholmassa keväällä 1995. Toisen maailmanmestaruuden Jutila saavutti Leijonien joukkueenjohtajana Slovakian MM-kisoissa 2011.

Juti on tunnettu myös värikkäästä puheestaan ja Tampereen murteestaan, hän on myös kysytty luennoitsija, puhuja, motivaattori ym.

Emilia Kullas

Johtaja, Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA

Emilia Kullas on Elinkeinoelämän valtuuskunnan johtaja. Pitkän taloustoimittajauran tehnyt Kullas oli aiemmin Talouselämä-lehden päätoimittaja. Hän on kirjoittanut kolme kirjaa sijoittamisesta.

Timur Kärki

Perustaja, hallituksen puheenjohtaja, Gofore Oyj

Timur Kärki on pörssiyhtiö Gofore Oyj:n yksi perustajista, pitkäaikainen yhtiön toimitusjohtaja ja nykyinen hallituksen puheenjohtaja. Kärki ja Gofore ovat palkitut mm. EY Entrepreneur of the Year 2019  sekä Great Place to Work 2017 -palkinnoilla.

Miia Porkkala

Hallituksen puheenjohtaja, Perheyritysten liitto

 
Miia Porkkala on yksi Aho Groupin viidestä omistajasta. Aho Group on suomalainen perheyritys, joka toimii matkailussa ja terveydenhuollossa. Yritysryhmään kuuluvat Rukan ja Pyhän laskettelukeskukset sekä terveyspalveluja tarjoavat Aava, Pikkujätti ja Aisti Health sekä osakkuusyhtiö Docrates. Porkkala toimii perheen terveydenhuoltosektorin yritysten hallituksissa sekä edistää  suvun omistajuuden ja yritysryhmän hallintotapojen kehittämistä  Aho Groupin hallituksessa.  

Emanuela Rondi

Associate Professor in Management at the University of Bergamo (Italy)

Emanuela Rondi is Associate Professor in Management at the University of Bergamo (Italy). She is Academic Coordinator of the Next Generation Summit for Family Business Network International (FBNi). Since 2019, she is also permanent chair of the Research Development Program of IFERA – International Family Enterprise Research Academy. She is international research coordinator of the Family Office Observatory (Politecnico di Milano, Italy), research affiliate of the Centre for Family Business Management (Free University of Bozen-Bolzano, Italy) and member of the academic advisory board at the International Family Enterprise Centre (Taylor’s University, Malaysia). Products of her research were published in international top-ranked journals as Organization Science, Journal of Management, Entrepreneurship Theory and Practice, Journal of Management Studies and Strategic Entrepreneurship Journal. She is member of the review board of Entrepreneurship Theory and Practice, Journal of Family Business Strategy, SAGE Business Case, and Pearson Management & Marketing Case.

Minna Vanhala-Harmanen

toimitusjohtaja, Perheyritysten liitto

Osallistujilta kuultua

Hinta

Kevätkokous: Maksuton

Seminaari: 190€ + ALV 24% Perheyritysten liiton jäsenille, 290€ + ALV 24% muille osallistujille

Illalliskortti: 150€ + ALV 24%

Sitovan ilmoittautumisen voi peruuttaa veloituksetta ke 8.5.2024 saakka. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta kuitenkin niin, että 1–6 vrk ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista ja no-showsta perimme täyden osallistumismaksun. Ilmoittautumisen voi siirtää kuluitta yrityksen toiselle edustajalle.

Paikka

Nokia Arena
Kansikatu 3, 33100 Tampere

Lisätietoja

Pauliina Tornberg

Tapahtumatuottaja

Asiasanat
Verkotu Opi