Tapahtumat ja valmennukset / Kalenteri

Kevätkokous ja -seminaari: Uusi alku

26
touko

Aika
ke 26.05.2021
Klo 09:00 - 12:00

Paikka
Zoom

Ilmoittautuminen
23.05.2021

Hinta
Maksuton PL:n jäsenille

Ilmoittautuminen suljettu

Esittely

Takana on todennäköisesti yksi elämämme omituisimmista ja haastavimmista vuosista. Mitä tästä kaikesta pitäisi ajatella?

Yksi aikamme tärkeimmistä taidoista on kyky kestää epävarmuutta ja katsoa asioita useista eri näkökulmista. Kevätseminaarimme keynote-puhuja Saku Tuominen käsittelee puheessaan juuri epävarmuuden sietoa, hyväksymistä, kasvua ja kiitollisuutta. Hän avaa teemoja omakohtaisten tarinoiden ja esimerkkien kautta, johdattaen meidät pohtimaan mikä on oleellista ja mikä ei, mihin voimme vaikuttaa ja mihin emme. Entä jos elämän tarkoitus onkin kasvu ja siitä tässäkin on kysymys?

Digitapahtuma alkaa Perheyritysten liiton sääntömääräisellä kevätkokouksella, jonka jälkeen inspiroidumme jo toiveikkaana koronan jälkeistä maailmaa kohti katsovan Uusi alku -seminaarin merkeissä. Saku Tuomisen alustuksen jälkeen kuulemme Kalaneuvos Oy:n Veijo Hukkasen sekä Yöpuu Yhtiö Oy:n Katriina Pilppulan ja Ari Pärnäsen kokemuksia kuluneesta vuodesta. Keskustelemme ja vaihdamme kuulumisia myös Zoomin breakout roomeissa.

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille Perheyritysten liiton jäsenille. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

JÄIKÖ ILMOITTAUTUMINEN TEKEMÄTTÄ? Ei hätää! Voit vielä ilmoittautua tilaisuuteen laittamalla sähköpostia osoitteeseen jasenpalvelu@perheyritys.fi.

Kenelle

Tilaisuus soveltuu ja on avoin kaikille Perheyritysten liiton jäsenille.

Mitä hyötyä?

  • Ajankohtaista asiaa
  • Iloa ja inspiraatiota
  • Vertaistukea ja mielenkiintoisia keskusteluja

Ohjelma

9.00-10.00

Perheyritysten liiton kevätkokous

10.00-10.20

TAUKO

10.20

Tervetuloa Uusi alku -seminaariin!

Auli Hänninen, toimitusjohtaja, Perheyritysten liitto

10.21-10.50

Keynote: Paras vuosi ikinä

Saku Tuominen

10.50-11.00

Breakout room -keskustelu

11.00-11.30

Perheyrittäjähaastattelut: Koronavuoden opit

Haastateltavina:
Veijo Hukkanen, toimitusjohtaja, Kalaneuvos Oy
Katriina Pilppula & Ari Pärnänen, yrittäjät, Yöpuu Yhtiö Oy

11.30-11.45

Breakout room -keskustelu

11.45-12.00

Yhteenveto ja päätössanat

Alexander Bargum, puheenjohtaja, Perheyritysten liitto

Puhujat

Saku Tuominen

Perustaja ja luova johtaja, HundrED

Saku Tuominen on toiminut useilla eri toimialoilla yrittäjänä 30 vuoden ajan. Tällä hetkellä Saku Tuominen toimii kansainvälisiä opetusinnovaatioita levittävän HundrEDin ja Ravintola Palacea ja Savoyta hallinoivan Financier Groupin luovana johtajana.

Sakun puhe peilaa kuluvan vuoden kokemuksiin ja keskittyy pohtimaan, mikä tässä vuodessa oli hyvää ja mitä tästä kaikesta voi oppia. Takana on todennäköisesti yksi elämämme omituisimmista ja haastavimmista vuosista ja kaiken lisäksi epävarmuus näyttäisi jatkuvan edelleen. Valitettavasti epävarmuuden tunne on tutkimusten mukaan yksi ihmisiä eniten stressaavista asioista. Mitä tästä kaikesta pitäisi ajatella? Miten tätä on edes hieman helpompi kestää? Voiko tämän jopa kääntää voitoksi ja nähdä tässä jotain hyvää?

Yksi aikamme tärkeimmistä taidoista on kyky kestää epävarmuutta ja katsoa asioita useista eri näkökulmista. Saku käsittelee puheessaan juuri epävarmuuden sietoa, hyväksymistä, kasvua ja kiitollisuutta. Hän avaa teemoja omakohtaisten tarinoiden ja esimerkkien kautta, johdattaen kuulijan pohtimaan mikä on oleellista ja mikä ei, mihin voimme vaikuttaa ja mihin emme. Entä jos elämän tarkoitus onkin kasvu ja siitä tässäkin on kysymys?

PERHEYRITTÄJÄ-HAASTATELTAVAT:

Veijo Hukkanen

toimitusjohtaja, Kalaneuvos Oy

Katriina Pilppula ja Ari Pärnänen

Yrittäjä-omistajat, Yöpuu Yhtiö

Osallistujilta kuultua

Paikka

Zoom

Lisätietoja

Pauliina Tornberg

tapahtumatuottaja

p. 0457 881 8260

Asiasanat
Verkotu