Tapahtumat ja valmennukset / Kalenteri

Kokemuksia sukupolvenvaihdosprosessista

26
loka

Aika
ti 26.10.2021
Klo 08:30 - 11:00

Paikka
PL:n toimisto

Ilmoittautuminen
19.10.2021

Hinta
Maksuton

Ilmoittautuminen suljettu

Esittely

Millainen on onnistunut sukupolvenvaihdos? Perehdymme prosessiin vaihe vaiheelta.

Tässä maksuttomassa hybriditilaisuudessa perehdymme sukupolvenvaihdosprosessiin valmistautumiseen elävän elämän esimerkkien ja asiantuntijoiden kokemusten kautta.

Tilaisuuden keskusteluvieraina ovat PwC:n partnerit Anne Launis ja Kari Stenqvist. Sukupolvenvaihdosprosessin eri vaiheita tarkastellaan aamun aikana monipuolisesti juridisesta, verotuksellisesta ja omistajan näkökulmista. Olemme varanneet runsaasti aikaa keskustelulle ja  osallistujien mieltä askarruttaville kysymyksille, joita voit halutessasi toimittaa jo etukäteen sähköpostitse osoitteeseen pauliina.tornberg@perheyritys.fi

Tilaisuuteen on mahdollista osallistua paikan päällä Perheyritysten liiton toimistolla tai etäyhteydellä. Ohjelman lomassa on tarjolla aamiaista.

Toteutamme tilaisuuden yhteistyössä strategisen kumppanimme PwC:n kanssa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Kenelle

Kaikille sukupolvenvaihdoksesta kiinnostuneille ja erityisesti perheyritysten luopujille ja jatkajille, jotka pohtivat, suunnittelevat tai jo toteuttavat sukupolvenvaihdosta. 

Mitä hyötyä?

  • Saat näkemyksiä sukupolvenvaihdosprosessin jäsentämiseen
  • Tärkeää asiaa ja asiantuntijoiden vinkkejä
  • Käytännön esimerkkejä erilaisista sukupolvenvaihdoksista

Ohjelma

8.30-9.00

Ilmoittautuminen ja aamukahvit

9.00-10.30

Kokemuksia sukupolvenvaihdosprosessista

Anne Launis ja Kari Stenqvist, PwC

10.30-11.00

Keskustelua ja kysymyksiä

Fasilitaattori: Raine Tiessalo, Perheyritysten liitto

11.00

Tilaisuus päättyy

Puhujat

Kari Stenqvist

Partneri, PwC

Kari Stenqvist toimii partnerina sekä vero- ja lakipalveluiden liiketoiminta-alueen vetäjänä PwC:n Omistajayrittäjä-palveluissa.  Hänellä on yli 20 vuoden monipuolinen kokemus yritysverotuksen asiantuntijatehtävistä. 

Karin erityisalana on perhe- ja omistajayrittäjien kotimainen ja kansainvälinen verotus, sijoitustoiminnan rakenteet sekä yritysjärjestelyiden verotus ja toteutukset.   Sukupolvenvaihdosprosesseja hän hoitaa  kokonaisvaltaisesti kattaen sekä omistajastrategiaan liittyvät kysymykset, oikeudelliset näkökohdat että verotuksen. 

Anne Launis

Partneri, PwC

PwC:n Partner Anne Launiksella on yli 15 vuoden monipuolinen kokemus kotimaassa ja kansainvälisesti toimivien perheyritysten ja niiden omistajien verotuksen kokonaisvaltaisesta hoitamisesta. Annelle on kertynyt erityisosaamista perheyritysten omistajuuden kehittämiseen liittyen, mm. omistajastrategiahankkeista, sukupolvenvaihdoksista, yrityskaupoista sekä muista omistus- ja konsernirakenteen kehittämisprojekteista. PwC:llä Anne vetää perhe- ja muiden yksityisomisteisten yritysten verotukseen erikoistunutta noin 25 hengen asiantuntijaryhmää. Anne on Suomen Veroasiantuntijat ry:n jäsen sekä Tampereen kauppakamarin laki- ja verovaliokunnan puheenjohtaja.

Osallistujilta kuultua

Paikka

PL:n toimisto
Salomonkatu 17b, 00100 Helsinki, Finland

Lisätietoja

Pauliina Tornberg

tapahtumatuottaja

Asiasanat