Tapahtumat ja valmennukset / Kalenteri

Verkostoidu globaalisti: Mitä on Family Business Network?

17
syys

Aika
ti 17.09.2024
Klo 09:00 - 10:30

Paikka
Webinaari

Ilmoittautuminen päättyy
15.09.2024

Hinta
Maksuton

Ilmoittaudu

Esittely

FBN eli Family Business Network on perheyrittäjien kansainvälinen verkosto. Mitä FBN tekee tarkemmin, tai millaisia tapahtumia se järjestää? Entä miten sinne pääsee mukaan? Tämän "Mitä on...?" -tilaisuuden jälkeen tiedät kaiken oleellisen, sekä kuulet jäsentemme kokemuksia FBN tilaisuuksista!

Onko FBN jäänyt sinulle hähmäiseksi konseptiksi? Oletko hieman epävarma mihin FBN tapahtumaan voisit edes osallistua? 

Tässä webinaarissa kuulet, millainen yhteisö on FBN ja mitä FBN tekee. Kuulet myös jäseniemme omia kokemuksia FBN tapahtumista, sekä hyödyistä, mitä he ovat tästä verkostosta saaneet. Jäsenet kertovat, miten nykyisessä operatiivisessa tai hallinnollisessa vastuussa oleva perheyrittäjä voi löytää uusia mahdollisuuksia ja saada globaalia perspektiiviä omaan toimintaansa Family Business Networkista.

Webinaarissa kuulemme myös kokemuksia FBN jatkajatoiminnasta, eli Nexteille suunnatuista tapahtumista ja kansainvälisestä verkottumisesta muiden perheyritystaustaisten nuorien kanssa. Miten esimerkiksi yrittäjähenkisyyttä edistetään nuorten keskuudessa FBN-verkostossa? Tule kuulemaan lisää!

Voit osallistua webinaariin ilman mitään ennakkotietoja, tai vaikka olisitkin kuullut FBN:stä jo aikaisemmin. Tapahtuma soveltuu etenkin uusille jäsenille, mutta myös vanhemmille jäsenille, jotka eivät ehkä ole vielä mukana FBN-toiminnassa. Kokeneelle FBN-kävijälle tieto saattaa olla jo tuttua, mutta siitä huolimatta tapahtuma on kaikille Perheyritysten liiton jäsenille avoin. 

 

Onko FBN jäsenportaali jo sinulle tuttu? Mikäli sinulla ei vielä ole tunnuksia FBN jäsenportaaliin, saat ne kysymällä tapahtuman vastuuhenkilöltä, Emmalta. 

Linkki FBN jäsenportaaliin.

 

Ajankohdat

17.9. klo 9-10:30

Kenelle

  • Kaikille Perheyritysten liiton jäsenille, etenkin uusille jäsenille
  • Kansainvälisestä verkostoitumisesta kiinnostuneille

Mitä hyötyä?

  • Kuulet mitä FBN tekee
  • Kuulet miksi kansainvälisen verkoston tapahtumiin kannattaa osallistua
  • Pääset kysymään FBN konkareilta kysymyksiä

Puhujat

Aleksi Arpiainen

Toimitusjohtaja, Tampereen Tiivisteteollisuus Oy

Aleksi Arpiainen on kolmannen polven perheyrittäjä ja toimitusjohtaja TT Gasketsissa. Yhtiö tekee teollisuutta turvallisemmaksi älykkäin tiiviste- ja eristeratkaisuin. Aleksi mukaan perheyrityksen menestystä ruokkivat jatkuva halu uudistua, laajat toisilta oppimisen verkostot sekä omistajien ja yhtiön hallituksen välinen tiivis strateginen vuoropuhelu.

Aleksi on innokas järjestötoimija. Hän toimii mm. kansainvälisen Perheyritysten liiton FBN-I:n hallituksen varapuheenjohtajana Lausannessa, Sveitsissä, Tampereen Kauppakamarin teollisuusvaliokunnan varapuheenjohtajana, Pirkanmaan koulutuslaitosten yhteistoimintamallia ideoivan Yrityslukkari-hankeen ohjausryhmän puheenjohtajana sekä muutamissa eri säätiöissä.

Paikka

Webinaari

Lisätietoja

Emma Martela

Tapahtuma- ja valmennuskoordinaattori, Perheyritysten liitto

Asiasanat