Tapahtumat ja valmennukset / Kalenteri

Miten menestyä tulevaisuudessa? - Jatkuvan oppimisen brunssi Suomi Areenassa

17
heinä

Aika
ke 17.07.2019
Klo 09:00 - 11:00

Paikka
7th floor -juhlatila

Ilmoittautuminen
16.07.2019

Hinta
Maksuton

Ilmoittautuminen suljettu

Esittely

Työelämässä ei pärjää ilman jatkuvaa oppimista ja itsensä kehittämistä. Miten sitä tulevaisuudessa tehdään ja kenen vastuulla osaamisen kehittäminen on? Sinun, pomosi vai yhteiskunnan? Tule kuulemaan tästä lisää jatkuvan oppimisen brunssille Suomi Areenassa!

Alustuspuheenvuorot pitävät Riitta Rissanen ja Harri Broman.

Riitta Rissanen on kasvatustieteen tohtori ja Euroopan unionin pohjoisimman ammattikorkeakoulun – Lapin ammattikorkeakoulun rehtori ja toimitusjohtaja. Lapin ammattikorkeakoulu on monialainen, TKI- intensiivinen korkeakoulu, jonka vahvuuksia on mm. arktinen olosuhdeosaaminen ja etäisyyksien hallinta. 

Harri Broman on Motonetista tunnetun Broman Groupin toimitusjohtaja ja Itä-Suomen yliopiston kauppatieteiden kunniatohtori. Broman Groupilla on työntekijöilleen monipuoliset koulutusohjelmat, muun muassa yrityksen oman Broman Akatemia, jonka kautta työntekijöille tarjotaan mm. tutkintoon johtavaa koulutusta. 

Kommenttipuheenvuorot kuullaan Perheyritysten liiton toimitusjohtajalta Auli Hänniseltä ja Akavan puheenjohtajalta Sture Fjäderiltä.

Brunssin järjestävät yhdessä Perheyritysten liitto ja Akava. Tilaisuudessa tarjolla herkullinen brunssi, josta saa hyvät eväät aktiiviseen SuomiAreena-päivään!

Ole nopea, paikkoja on rajoitetusti!

 

Kenelle

PL:n jäsenille.

Mitä hyötyä?

  • Tutustu ajankohtaiseen teemaan asiantuntijoiden johdolla
  • Erinomainen tilaisuus verkostoitua ja tavata toisia perheyrittäjiä

Paikka

7th floor -juhlatila
Yrjönkatu 15a, 28100 Pori, Finland

Lisätietoja

Johanna Vesikallio

Viestintä- ja yhteiskuntasuhdepäällikkö

+358 40 722 4092

Asiasanat
Tilaa uutiskirjeemme tästä