Tapahtumat ja valmennukset / Kalenteri

Next Level -kesätapahtuma

7
kesä

Aika
pe 07.06.2019
Klo 09:00 - 21:00

Paikka
Porvoo

Ilmoittautuminen
31.05.2019

Hinta
Maksullinen

Ilmoittautuminen suljettu

Esittely

Next Level -kesätapahtuma Porvoossa 7.6. – teemana innovaatiot

Kolmatta kertaa järjestettävä Next Levelin kesätapahtuma kokoaa vastuutehtävissä toimivat jatkajat kesätapahtumaan Porvooseen 7.6. Päivän teemana ovat innovaatiot ja luvassa on kaksi erittäin mielenkiintoista yritysvierailua.

Aamupäivällä vierailemme Enstolla, jossa pääsemme kuulemaan Miettisen perheenjäsenten ja Enston teknologiajohtaja Visa Parviaisen näkemyksiä innovoinnin johtamisesta ja mahdolisuuksista, joita lisätty teknologia avaa teollisessa toiminnassa. Lisätietoja Enstosta: www.ensto.fi.

Iltapäivällä tutustumme Lamor Corporationin toimintaan. Porvoolainen Lamor on Larsenin perheen omistama öljyntorjunta- ja ympäristöratkaisujen globaali markkinajohtaja. Yritys on myynyt öljyntorjuntalaitteistoja 120 maahan ja toimittanut yli 1800 alukseen asennettavaa järjestelmää asiakkaille ympäri maailman. Lamorin pääkonttori sijaitsee Porvoon CoSpacessa, joka on Larsenien aloitteesta syntynyt yhteisöllinen työtila.

Iltapäivällä kuulemme myös, miten Larsenit ovat rakentaneet innovaatioympäristöä, jossa työskentelee tällä hetkellä useita Lamorin yhteistyöverkostossa toimivia yrityksiä ja asiantuntijoita. Lisäksi Lamorin hallituksen jäsen Nico Laren kertoo, miten Lamorin sisäisenä projektina syntynyt ohjelmistohanke on kasvanut itsenäiseksi ohjelmistoyritykseksi, Hailer Oy:ksi. Lisätietoja Lamorista: www.lamor.com .

Päivän antia puretaan ensin Porvoonjoen rannalla kesäravintola Wilhelm Å:ssa ja klo 18.30 yhteisellä illallisella ravintola SicaPellessä. Luvassa on yksi kesän parhaista päivistä, tervetuloa mukaan!

Golf-harrastajat: Huomasittehan Next Levelin oman golf-tapahtuman, joka järjestetään edellisenä päivänä 6.6. Kullo Golfissa klo 14 alkaen?

***

Ohjelma:

09.00 Yhteiskuljetus Helsingin keskustasta Enstolle

10.00 Yritysvierailu: tutustuminen Ensto Oy:n toimintaan

12.30 Lounas Enstolla

13.30 Yhteiskuljetus Lamorile

14.00 Yritysvierailu: tutustuminen Lamor Oy:n, Cospacen ja Hailer Oy:n toimintaan

16.30 Afterwork, kesäravintola Wilhelm Å

18.30 Illallinen, Ravintola SicaPelle

Voit osallistua joko koko päivän ohjelmaan tai valitsemiisi osioihin.

***

Majoitus:

PL on varannut majoituskiintiön Hotelli Sparresta. Jos jäät yöksi, merkitse ilmoittautumislomakkeeseen toivomasi huone. Hotellivaraus on tehtävä kiintiöstä 1.5. mennessä ja peruttavissa kuluitta saapumispäivää edeltävänä päivänä klo 18 mennessä. Majoituskiintiö. on voimassa 6.6. (to-pe) ja 7.6.(pe-la). Majoitus maksetaan hotellissa.

1hh 100 e/yö

2hh 115 e/yö

Kenelle

Next Level

Mitä hyötyä?

Paikka

Porvoo

Lisätietoja

Mikko Pellinen

jäsenpalvelut ja Next Level

+358 40 548 7232

Asiasanat
Tilaa uutiskirjeemme tästä