Tapahtumat ja valmennukset / Kalenteri

Next Pikkujoulut

3
joulu

Aika
pe 03.12.2021
Klo 18:00 - 23:00

Paikka
Ravintola Lasipalatsi

Ilmoittautuminen
26.11.2021

Hinta
Jäsenille 120 € (+ ALV)

Ilmoittautuminen suljettu

Esittely

It's the most wonderful time of the year! Tämä monin tavoin poikkeuksellinen vuosi huipentuu Nextien pikkujouluihin ravintola Lasipalatsilla. Illanviettomme alkaa Astra Wines'n yritysesittelyllä ja viinimaistelulla.

Pikkujoulumme alkaa klo 18.00 ravintola Lasipalatsissa illallisen ja juoman merkeissä. Heti alkuun pääsemme tutustumaan Astra Wines'n upeisiin viineihin, joista meille kertoo tuotepäällikkö Petteri Lohivesi. 

Illan aikana siis luvassa mielenkiintoinen yritysesittely ja hauskaa yhdessäoloa! 

Osallistumismaksu on 120€ + ALV 24% sisältää viinitastingin ja illallisen juomineen. Tilaa on 45:lle nopeimmalle.

Lämpimästi tervetuloa! 

***

Tässä tilaisuudessa on käytössä koronapassi. Passina toimii EU:n koronatodistus, joka koostuu kolmesta eri todistuksesta: todistus koronarokotuksesta, todistus koronatestituloksesta ja/tai todistus sairastetusta koronavirustaudista. Lataa tai tulosta koronapassi ennen tapahtumaa Omakannasta.

Tarkistamme koronapassin THL:n hyväksymällä lukijasovelluksella, joka ei kerää tai tallenna tietoja.

Kenelle

Perheyritysten jatkajapolvelle, uusille ja tuleville omistajille.

Mitä hyötyä?

  • Ideoita ja inspiraatiota
  • Herkkuja ja hyvää seuraa

Ohjelma

18.00 - 19.00

Yritysesittely ja viinimaistelu: Astra Wines

Kokoonnumme ravintola Lasipalatsille. Tutustumme viinien maahantuontiin erikoistuneeseen Astra Wines'iin ja pääsemme maistelemaan heidän tuotteitaan.

19.00 - 23.00

Illallinen: Ravintola Lasipalatsi

Puhujat

petteri lohivesi

Tuotepäällikkö, Astra Wines

Petteri Lohivesi on perheyrityksen toista sukupolvea ja koulutukseltaan liiketalouden tradenomi Laurea-ammattikorkeakoulusta. Hän on myös suorittanut kansainvälisesti arvostetun WSET Level 3 Award in Wines -sertifikaatin Viinikoulu Perhossa.

Astra Wines on espoolainen perheyritys, jonka ydinliiketoimintaa on viinien maahantuonti ja edustus Suomessa.

Astra Wines on perustettu vuonna 2014 ja se on ollut perheyritys vuodesta 2018 alkaen. Edustamme pääasiassa perheomisteisia viinituottajia ympäri maailmaa, joiden tuotteita toimitamme pääasiassa Alkolle ja myös Finnairille. Perheyrityksemme edustaa sellaisia tunnettuja viinibrändejä kuten Bernard-Massard (Luxemburg) ja Champagne Joseph Perrier (Ranska). Tämän vuoden menestystarinamme on Bernard-Massard Cuvée Organic Brut-kuohuviini, joka sai Viinilehdeltä Vuoden Kuohuviini 2021-palkinnon. Maahantuomme lähemmäs miljoona litraa viiniä vuosittain.

Vaikka Astra Wines on perheyrityksenä nuori, Astra Winesin perustaja Johanna Lohivesi on ollut Atoy Oy:n edustajana Perheyritysten liiton hallituksessa vuonna 2003.

Hinta

  • Jäsenille: 120 € (+ ALV)

Ilmoittautumisen voi perua kuluitta torstaihin 25.11. saakka. Perimme tämän jälkeen tulleista peruutuksista 50% ja no-showsta 100% osallistumismaksusta.

Paikka

Ravintola Lasipalatsi
Mannerheimintie 22-24, 00100 Helsinki, Finland

Lisätietoja

Pauliina Tornberg

Tapahtumatuottaja, Next-koordinaattori, Perheyritysten liitto

Asiasanat
Tilaa uutiskirjeemme tästä