Tapahtumat ja valmennukset / Kalenteri

Next yritysvierailu ja pikkujoulut

12
joulu

Aika
to 12.12.2019
Klo 15:00 - 22:00

Paikka
Ravintola Shelter

Ilmoittautuminen
05.12.2019

Hinta
Jäsenille 85 € (+ ALV)

Ilmoittautuminen suljettu

Esittely

It's the most wonderful time of the year! Nextien tapahtumavuosi huipentuu mielenkiintoiseen perheyritysvierailuun Atelier Torbjörn Tillanderilla ja pikkujouluillalliseen ravintola Shelterissä.

Ennen pikkujouluillallista, halukkailla on mahdollisuus päästä tutustumaan kultasepäntyöhön ja kuulemaan Atelier Torbjörn Tillanderin monivaiheisesta historiasta sekä mm. jatkajapolven edustajan ajatuksia työskentelystä perheyrityksessä. Yritysvierailu alkaa klo 15.00 osoitteessa Pohjoisesplanadi 35 E.

Pikkujouluja juhlimme klo 18 alkaen ravintola Shelterissä, jossa virittäydymme joulutunnelmaan neljän ruokalajin illallisen ja hauskan yhdessäolon merkeissä. 

Osallistumismaksu on 85 euroa + ALV ja tilaa on 45 nopeimmalle. Tervetuloa!

 

Psst. Jos haluat osallistua VAIN maksuttomalle yritysvierailulle, voit ilmoittautua sähköpostitse suoraan Pauliinalle pauliina.tornberg@perheyritys.fi!

Kenelle

Perheyritysten jatkajapolvelle, uusille ja tuleville omistajille.

Mitä hyötyä?

  • Ideoita ja inspiraatiota
  • Herkkuja ja hyvää seuraa

Ohjelma

15.00-17.30

Yritysvierailu: Atelier Torbjörn Tillander

Tutustumme perinteikkään perheyrityksen historiaan ja toimintaan, sekä kultasepäntyöhön Atelier Torbjörn Tillanderin verstaalla. Kokoonnumme osoitteessa Pohjoisesplanadi 35 E klo 15.

18.00-22.00

Illallinen: Ravintola Shelter

Pikkujoulujen juhlinta alkaa klo 18 osoitteessa Kanavaranta 7.

Puhujat

Tina ja Jenny Tillander

Atelier Torbjörn Tillander

Atelier Torbjörn Tillander on perinteikäs perheyritys Helsingin Kluuvikadulla. Torbjörn Tillander perusti oman ateljeensa vuonna 1956, 29 vuoden iässä, saadakseen toteuttaa vapaasti persoonaansa ja näkemystään korusuunnittelijana. Torbjörn lainasi kymmeneltä ystävältään kymmenen markkaa kultakin. Saamansa sadan markan pääoman turvin hän irtautui suvun yrityksestä, jossa oli edennyt osakkaaksi ja kultaseppien esimieheksi.

Torbjörn Tillanderin käsiala korusuunnittelijana oli tunnistettava. Ateljeensa myötä hän mm. toi värilliset jalokivet ja erikoiset, huippulaatuiset helmet Suomeen. Perinteisesti arvokoruissa oli suosittu timantteja, mutta Atelier Torbjörn Tillander yhdisteli kiviä ja värejä rohkeasti ja ennakkoluulottomasti.

Tänä päivänä yritystä pyörittää kolme sukupolvea Tillander-naisia. Tina Tillander toimii yrityksen toimitusjohtajana ja korusuunnittelijana. Hän jakaa Torbjörnin rakkauden värillisiin jalokiviin, upeisiin helmiin ja rohkeaan korusuunnitteluun, jonka tärkein inspiraatio on asiakas itse. Mukaan toimintaan on tullut myös Tinan nuorempi tytär Jenny. Hän edustaa jo suvun kuudetta polvea kultasepänalalla. 25-vuotias Jenny on valmistunut gemmologiksi Amerikan Gemmologisen Instituutin GIA:n Lontoon toimipisteestä vuonna 2017. Jennyn ja Tinan lisäksi yrityksen toiminnassa on edelleen mukana Torbjörnin vaimo Paula.

Hinta

  • Jäsenille: 85 € (+ ALV)

Ilmoittautumisen voi perua kuluitta keskiviikkoon 4.12. saakka. Perimme tämän jälkeen tulleista peruutuksista 50% ja no-showsta 100% osallistumismaksusta.

Paikka

Ravintola Shelter
Kanalkajen 7, 00170 Helsingfors, Finland

Lisätietoja

Pauliina Tornberg

verkostokoordinaattori

p. 0457 881 8260

Asiasanat
Verkotu