Tapahtumat ja valmennukset / Kalenteri

Yritysvierailu Koja Group

24
huhti

Aika
ke 24.04.2024
Klo 16:00 - 19:00

Paikka
Tampere

Ilmoittautuminen päättyy
18.04.2024

Hinta
Maksuton

Ilmoittautuminen suljettu

Esittely

Tervetuloa yritysvierailulle Koja Groupille Tampereelle! 

Vierailu tarjoaa ainutkertaisen tilaisuuden tutustua tähän perinteikkääseen ja menestyksekkääseen yritykseen, joka on säilyttänyt perhearvonsa vahvana osana liiketoimintaansa. Monipuolinen ja kehittyvä Koja Group tarjoaa asiakkailleen älykkäitä ja energiatehokkaita ilmankäsittelyratkaisuja sekä teollisuuden puhaltimia. Konserni palvelee asiakkaitaan lähes 90 vuoden kokemuksella – kokeneen osaajan varmuudella.

Vierailun kohokohtana on Kojan puhallintehtaan ja R&D Centerin kierros. Pääsette tutustumaan innovatiivisiin tuotantoprosesseihin ja oppimaan, miten perheyritys on onnistunut säilyttämään kilpailukykynsä vuosikymmenten ajan.

Ohjelmaan sisältyy myös unconference, jossa osallistujilla on mahdollisuus vapaamuotoiseen keskusteluun ja ajatusten vaihtoon. Unconference tarjoaa tilaisuuden jakaa kokemuksia, oppia toisilta ja luoda uusia näkökulmia perheyrittäjyyden haasteisiin ja mahdollisuuksiin. 

 

Tapahtuma on suunnattu kaikille Perheyritysten liiton jäsenille. 

 

Mikäli tulet Helsingistä, suositusjuna tapahtumaan on Pendolino 87, joka lähtee Helsingin päärautatieasemalta klo 14:03 ja on perillä Tampereen rautatieasemalla 15:53. Julkisilla määränpäähän Kojan toimipisteelle pääsee esimerkiksi bussilla 11 ja 12, tarkista tarkemmat lähtöajat Nyssen Reittioppaasta. Tampereen rautatieaseman pääovien edestä saa myös taxin. 

 

Mikä tai kuka on Next? 

Next-toiminnan tavoitteena on vahvistaa jatkajien osaamista, luoda verkostoja ja tukea Nextien kehittymistä vastuullisiksi ja osaaviksi omistajiksi. Järjestämme jatkajille räätälöityjä verkostoitumistapahtumia ja valmennuksia, sekä vierailemme vuosittain useassa perheyrityksessä. Nextit ovat iältään, koulutukseltaan ja maantieteelliseltä sijainniltaan monipuolinen joukko (viitteellinen ikä noin 18-35 vuotta). Osa on mukana perheyrityksen operatiivisessa toiminnassa, mutta moni ei. Työ perheyrityksessä ei siis ole edellytys osallistumiselle! Next-toiminta on oiva tapa haarukoida omaa roolia perheyrityksessä. 

Oletko jo tutustunut Nextin polkuun? Löydät sen täältä!

 

Mikä tai kuka on Now Gen? 

Now Gen -toiminta on tarkoitettu operatiivisista tai strategista vastuuta kantaville jäsenille, joiden agendalla on aktiivinen omistajuus ja yrityksen kehittäminen. Järjestämme tapahtumia ja pienryhmätoimintaa, joiden teemat käsittelevät muun muassa omaa johtajuutta ja yrityksen johtamista, kasvua ja uudistumista sekä yhteiskunnallisia kysymyksiä. Toiminta tunnettiin liitossa aiemmin nimellä Next Level. Vuoden 2022 alussa toiminnan nimi vaihdettiin muotoon Now Gen. 

Kohderyhmän viitteellinen ikäryhmä on 35–55 -vuotiaat. Tärkein yhteinen nimittäjä on vastuuasema operatiivisessa toiminnassa, hallituksessa tai perheen luottamuselimissä. 

Ajankohdat

24.4.2024 klo 16:00-19:00

Kenelle

  • Perheyritysten jatkajat, etenkin Nextit ja Now Gen
  • Muut PL:n jäsenet

Mitä hyötyä?

  • Mielenkiintoinen yritysvierailu
  • Luottamuksellista keskustelua samanhenkisessä yhteisössä
  • Verkostoituminen

Ohjelma

16:00

Tervetuloa Kojalle

16:30

Ohjelma alkaa: Kierros Kojan puhallintehtaalla ja R&D Centerissä

Mitä toimenpiteitä Kojalla on tehty sukupolvenvaihdoksessa? Entä miltä näyttää Kojan ainutlaatuinen puhallintehdas? Täällä se selviää!

17:30

Unconference

Keskustele juuri siitä mistä haluat!
Unconference on ryhmäkeskustelujen muodostamisen tapa, jossa keskustelun aiheet tulevat osallistujilta itseltään. Teemana Unconferencessa Next-toiminta perheyrityksissä.

19:00

Ohjelmaosuus päättyy

Innokkaimmat voivat jatkaa lauseensa loppuun rennoissa merkeissä Tampereen keskustan kuppiloissa

Hinta

Maksuton

Paikka

Tampere
Lentokentänkatu 7

33900 Tampere

Lisätietoja

Emma Martela

Tapahtuma- ja valmennuskoordinaattori

Asiasanat
Verkotu