Tapahtumat ja valmennukset / Kalenteri

Now Gen -kesäillallinen Lonnassa

22
elo

Aika
to 22.08.2024
Klo 18:00 - 22:00

Paikka
Lonnan ravintola

Ilmoittautuminen päättyy
07.08.2024

Hinta
Maksullinen

Ilmoittaudu

Esittely

Tervetuloa Now Genin kesäjuhliin!

Perheyritysten liiton vastuutehtävissä toimivat jatkajat ovat kesän jälkeen jälleen yhdessä! Suosittu Now Gen -kesäillallinen järjestetään tänä vuonna Lonnan saaren ravintolassa - perheyritys, tottakai. 

Tule tapaamaan uusia ja vanhoja tuttuja ja vaihtamaan kokemuksia omistajuudesta, johtamisesta ja perhesuhteista.  Luvassa on rento kesäilta parhaassa seurassa! Mukaan mahtuu 60 osallistujaa. Tilaisuus on tarkoitettu Perheyritysten liiton jäsenille.  

Pukoodi: smart casual.

 

Illallinen alkaa klo 18 Lonnassa. Järjestämme kuljetuksen Kauppatorilta - aikataulu tarkentuu lähempänä. 

 

Mikä on Now Gen?

Now Gen -yhteisö koostuu Perheyritysten liiton jäsenistä, joita yhdistää aktiivinen rooli ja vastuutehtävät perheyrityksessä. Now Gen -nimitystä käyttää maailmanjärjestömme FBN jäsenistä, jotka eivät ole enää nextejä, mutta eivät myöskään ole vielä tekemässä sukupolvenvaihdosta. Jos olet "nyt puikoissa", tämä on sinulle. 

Ajankohdat

To 22.8. klo 18-22

Kenelle

Tapahtuma on tarkoitettu PL:n vastuutehtävissä toimiville jäsenille. Now Gen -yhteisön viitteellinen ikäryhmä on 35–55-vuotiaat. Ikää tärkeämpi yhteinen nimittäjä on kuitenkin vastuuasema operatiivisessa toiminnassa, hallituksessa tai perheen luottamuselimissä.

Mitä hyötyä?

  • Parasta verkostoitumista

Hinta

130 e + alv

Paikka

Lonnan ravintola

Lisätietoja

Mikko Pellinen

040 548 7232

Asiasanat
Verkotu