Tapahtumat ja valmennukset / Kalenteri

Now Gen grillijuhlat

7
syys

Aika
to 07.09.2023
Klo 18:00 - 23:00

Paikka
Ruusuniemi

Ilmoittautuminen päättyy
01.09.2023

Hinta
Maksullinen

Ilmoittautuminen suljettu

Esittely

Tervetuloa mukaan kesän viimeisiin grillijuhliin!

Now Gen rapujuhlat goes Barbeque Bash! Tänä vuonna Now Gen -työryhmä päätti järjestää kesän päättymisen kunniaksi rennot grillijuhlat. Grillistä löytyy niin lihoja, mereneläviä kuin vegeherkkujakin.  Tervetuloa mukaan tapaamaan uusia ja vanhoja ystäviä ja nostamaan maljat meren äärellä!

Grillijuhlien biletalona toimii Metson entinen edustushuvila Ruusuniemi Vuosaaressa. Järjestämme halukkaille yhteiskuljetuksen Ruusuniemeen klo 17.30 Kiasman tilausajopysäkiltä ja paluukuljetus Ruusuniemestä juhlan päätyttyä keskustaan. 

Pukoodi: smart casual. 

Paikkoja on 60, ilmoittaudu pian ja varmista paikkasi! 

 

Mikä on Now Gen?

Now Gen -yhteisö koostuu Perheyritysten liiton jäsenistä, joita yhdistää aktiivinen rooli ja vastuutehtävät perheyrityksessä. Now Gen -nimitystä käyttää maailmanjärjestömme FBN jäsenistä, jotka eivät ole enää nextejä, mutta eivät myöskään ole vielä tekemässä sukupolvenvaihdosta. Jos olet "nyt puikoissa", tämä on sinulle. 

Ajankohdat

To 7.9. klo 18.00-23.00

Kenelle

Tapahtuma on tarkoitettu PL:n vastuutehtävissä toimiville jäsenille. Now Gen -yhteisön viitteellinen ikäryhmä on 35–55-vuotiaat. Ikää tärkeämpi yhteinen nimittäjä on kuitenkin vastuuasema operatiivisessa toiminnassa, hallituksessa tai perheen luottamuselimissä.

Mitä hyötyä?

  • Parasta verkostoitumista

Hinta

200 € + alv

Paikka

Ruusuniemi
Merenkulkijankuja 3

Lisätietoja

Mikko Pellinen

040 548 7232

Asiasanat