Tapahtumat ja valmennukset / Kalenteri

Parempaa vuorovaikutusta – Bättre kommunikation

9
marras

Aika
ti 09.11.2021
Klo 13:00 - 16:00

Paikka
Perheyritysten liitto

Ilmoittautuminen
02.11.2021

Hinta
Jäsenille 100 € (+ ALV)

Ilmoittautuminen suljettu

Esittely

Vuorovaikutustaidot ja yhteistyökyky ovat useissa tutkimuksissa top 3- tulevaisuuden työelämätaitojen joukossa. Itsetuntemusta, itsensä johtamista ja vuorovaikutustaitoja kannattaa kehittää.

Tiesitkö, että 60% epäonnistuneista sukupolvenvaihdosprosesseista johtuu puutteellisesta vuorovaikutuksesta ja sukupolvien välisestä luottamuspulasta (Fransesco Lombardo,”Safe Space”, 2017). Lisäksi PWC 2019 NextGen tutkimuksen mukaan joka viides seuraajapolven edustaja koki suurta näyttämisen tarvetta omien muutosehdotusten läpiviemiseksi ja vain joka kymmenes koki että muutosehdotuksia ylipäänsä kuunneltiin.

Vuorovaikutustaidot ja yhteistyökyky ovat useissa tutkimuksissa top 3- tulevaisuuden työelämätaitojen joukossa. Itsetuntemusta, itsensä johtamista ja vuorovaikutustaitoja kannattaa kehittää. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pysähtyä ½ päivän ajaksi näiden asioiden äärelle ja vieläpä kaksikielisyyden hengessä.

Tilaisuus on avoin kaikille teemasta kiinnostuneille jäsenillemme. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

***

Visste du, att 60% av de generationsväxlingar som misslyckats beror på bristande kommunikation och bristande förtroende generationer emellan (Fransesco Lombardo, “Safe Space”, 2017). Därtill enligt en Next Gen undersökning gjord av PWC 2019, kände en av fem, som tillträder familjeföretagen i ledande position ett oerhört stort behov av att bli erkänd för sina försök att driva en förändring och endast en tiondel kände att man hade blivit hörd.

Kommunikations- och samarbetsförmågan hör till de tre framtida färdigheterna i arbetslivet visar flera studier. Självkännedom, självledarskap och kommunikationsförmågan bör man utveckla. Vi erbjuder dig möjligheten, att stanna upp i en halv dag vid dessa saker och i en anda av tvåspråkighet.

Detta evenemang är avsett för alla medlemmar som är intresserade av temat. Varmt välkommen!

Kenelle

Kaikille vuorovaikutustaitojen ja itsensä kehittämisestä kiinnostuneille perheyrittäjille; sukupuolesta, sukupolvesta ja kielitaustasta riippumatta.

 

Alla familjeföretagare som är intresserade av att vidare utveckla sin kommunikationsförmåga oavsett kön, generation eller språkbakgrund.

Mitä hyötyä?

  • Lisätä ymmärrystä sille, miksi vuorovaikutustaitojen kehittäminen on oleellista oman ja yrityksen menestyksen kannalta / Öka förståelsen varför kommunikation är viktig för din egen och ditt företags framgång
  • Käytännön harjoitusta ja vinkkejä kotiinvietäväksi / Praktisk träning och goda idéer att ta med dig hem
  • Kaksikielinen verkostoitumismahdollisuus osallistujille PL:n hengen mukaisesti / Chans till tvåspråkigt nätverkande i PL anda

Puhujat

Eva Wathén

Msc, eMBA, Advanced Certificate in Family Business Advising (FFI) , Associate Certified Coach (ICF), Bravemotion Oy

Eva on kolmannen polven perheyrittäjä, jonka intohimona on kasvu niin yksilön kuin organisaationkin tasolla. Hän on myös Bravemotion Oy:n perustajaosakas. Bravemotion keskittyy yrityskulttuurin analysointiin ja kehittämiseen, yksilön ja organisaation kasvun ja muutosjoustavuuden vauhdittamiseen ja perheyritysten muutosmatkojen tukemiseen. Tavoitteena on luoda kestävä muutos periaatteella ”It’s a movie, not a snapshot”.

Susanne Ehrnrooth

KTM, sertifioitu LMI Leadership Developer PCC-sertifiointi (ICF)

Susanne on toiminut LMI Leadership Developer vuodesta 2012. Hän on coachannut esimiehiä, toimitusjohtajia ja avainhenkilöitä sekä pk-yrityksissä että pörssiyrityksissä. Ennen coaching-uraa hän toimi erilaisissa myynti-, markkinointi- ja HR-tehtävissä.  Susannella on paljon kokemusta perheyrityksistä luottamustehtäviensä kautta.

 

Hinta

  • Jäsenille: 100 € (+ ALV)
Early Bird -hinnat (30.09.2021)
  • Jäsenille: 85 € (+ ALV)

Sitovan ilmoittautumisen voi perua kuluitta 4.1.2021 saakka. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista laskutamme 50% ja no-showsta 100% osallistumismaksusta.

Paikka

Perheyritysten liitto
Salomonkatu 17b, 00100 Helsinki, Finland

Lisätietoja

KTT, johtava asiantuntija

p. 0400 254 004

Asiasanat
Opi