Tapahtumat ja valmennukset / Kalenteri

Perheyritysilta

20
loka

Aika
ti 20.10.2020
Klo 17:00 - 19:00

Paikka
PL toimisto

Ilmoittautuminen
16.10.2020

Hinta
Maksuton

Ilmoittautuminen suljettu

Esittely

Miten kunnianhimoinen kasvustrategia rakennetaan? Tästä keskustelemme lokakuun maksuttomassa Perheyritysillassa.

DevCo Partnersin isännöimän tilaisuuden teemana on kunnianhimoisen kasvustrategian rakentaminen.

Illan casepuhuja on Medix Biochemican hallituksen puheenjohtaja Ann-Christine Sundell.  Perheyritysillassa Ann-Christine käy läpi miten Medix Biochemican kasvustrategiaa on viime vuosina määrätietoisesti rakennettu sekä toteutettu. DevCo Partners tuli mukaan omistajakumppaniksi keväällä 2018, jonka jälkeen yhtiön liikevaihto on yli kaksinkertaistunut, saavuttaen yli 40 miljoonan euron tason.

Medix Biochemica on johtava bioteknologia-alan yritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi bioreagensseja sekä diagnostisia testejä kansainvälisille diagnostiikkamarkkinoille. Medix Biochemica on perustettu vuonna 1985, ja sillä on toimipisteet Suomessa, Yhdysvalloissa ja Kiinassa, joissa se työllistää yhteensä noin 120 ihmistä. 

 

Tule Perheyritysten liiton toimistolle tai osallistu Zoomin kautta, luvassa on asiaa ja avointa keskustelua sopivassa suhteessa. Tilaisuus on maksuton ja voit halutessasi kutsua myös Perheyritysten liiton toiminnasta kiinnostuneen ystäväsi mukaan. Tervetuloa!

Kenelle

Kaikille Perheyritysten liiton jäsenille - voit halutessasi kutsua Perheyritysten liiton toiminnasta kiinnostuneen ystäväsi mukaan.

Mitä hyötyä?

  • Tapaat tuttuja perheyrittäjiä ja verkostoidut uusien tuttavuuksien kanssa
  • Ajankohtaista asiaa ja asiantuntijan vinkkejä

Ohjelma

17.00

Tervetuloa Perheyritysiltaan!

17.10

Case Medix Biochemica – kunniahimoisen kasvustrategian rakentaminen

Ann-Marie Sundell, hallituksen puheenjohtaja, Medix Biochemica

17.40

Keskustelua

18.00

Ruokaa ja vapaata verkostoitumista

19.00

Tilaisuus päättyy

Puhujat

Ann-Christine Sundell

hallituksen puheenjohtaja, Medix Biochemica Oy

Ann-Christine Sundellilla on monipuolinen ja kansainvälinen kokemus keskisuurten yritysten kasvustrategioista. Medix Biochemica on suomalainen bioteknologiayritys, jonka hallituksen puheenjohtajana Ann-Christine on toiminut vuodesta 2015.

Vuosina 1993 - 2010 Ann-Christine työskenteli terveysteknologiayritys PerkinElmerissä, jossa viimeisin rooli oli Genetic Screening -liiketoiminnan vetovastuu. Ann-Christinen muita keskeisiä luottamustoimia ovat Raisio Oyj:n hallituksen varapuheenjohtajuus sekä hallitusjäsenyydet Revenio Oyj:ssa, Immunovia Ab:ssa ja Biocartis NV:ssa.

Lauri Stadigh

partneri DevCo

 

Ennen DevCon perustamista Lauri työskenteli EQT Partnersissa sekä Bain & Co:ssa keskittyen pohjoismaisten keskisuurten yhtiöiden kehittämiseen. Lauri on kauppatieteiden maisteri (rahoitus) Aalto-yliopistosta.

Lauri on Blueforsin hallituksen varapuheenjohtaja ja Vexve Armatury Groupin hallituksen jäsen.

Paikka

PL toimisto
Salomonkatu 17 B

Lisätietoja

Arja Säynätkari

Valmennuskoordinaattori

p. 050 567 7000

Asiasanat
Tilaa uutiskirjeemme tästä