Tapahtumat ja valmennukset / Kalenteri

PL Digitapahtuma: Perhe sijoittaa - Millainen Suomi on sijoitusympäristönä?

28
tammi

Aika
to 28.01.2021
Klo 14:45 - 16:30

Paikka
Zoom

Ilmoittautuminen
21.01.2021

Hinta
Jäsenille € (+ ALV) / Ei jäsenille 80 € (+ ALV)

Ilmoittautuminen suljettu

Esittely

Miten pandemia on vaikuttanut Suomeen sijoitusympäristönä? Millaisille sijoituksille ympäristö on otollinen tällä hetkellä? Tule kuulemaan ja keskustelemaan muun muassa näistä kysymyksistä.

Markkinakatsauksen Suomen sijoitusmarkkinoista antaa alivaltiosihteeri Leena Mörttinen Valtiovarainministeriöstä. OP Varainhoidon salkunhoitaja Antti Karessuo käsittelee mitä vaikutuksia pandemialla on ollut suomalaisiin yhtiöihin sijoituskohteina. 

Alustusten jälkeen keskustelemme teemasta yhdessä. 

Kenelle

Tilaisuus soveltuu kaikille aiheesta kiinnostuneille perheyritysten omistajille ja edustajille.

Mitä hyötyä?

  • Ajankohtaista tietoa sijoitusmarkkinoista

Puhujat

Leena Mörttinen

Alivaltiosihteeri, Valtiovarainministeriö

Mörttinen on aloittanut 1.11.2020 kansainvälisten ja rahoitusmarkkina-asioiden alivaltiosihteerinä valtiovarainministeriössä. Aikaisemmin hän on toiminut osastopäällikkönä valtiovarainministeriön rahoitusmarkkinaosastolla, Perheyritysten liiton toimitusjohtajana sekä johto- ja asiantuntijatehtävissä muun muassa Elinkeinoelämän keskusliitossa, Nordeassa, Suomen Pankissa ja Euroopan keskuspankissa.

Antti Karessuo

Salkunhoitaja, OP Varainhoito

Antti Karessuo vastaa OP Varainhoidossa sijoituksista suomalaisiin osakkeisiin ja  toimii tällä hetkellä salkunhoitajana OP-Suomi Mikroyhtiöt ja OP- Suomi sijoitusrahastoissa.  Antti on toiminut vuodesta 2010 alkaen OP:n Suomeen ja pohjoismaihin sijoittavien osakerahastojen salkunhoidossa ja aikaisemmin osakeanalyytikkona SEB:n ja Opstockin palveluksessa.

Hinta

  • Jäsenille: € (+ ALV)
  • Ei-jäsenille: 80 € (+ ALV)

Paikka

Zoom

Lisätietoja

Krista Elo-Pärssinen

KTT, johtava asiantuntija, Perheyritysten liitto

p. 0400 254 004

KTT Krista Elo-Pärssinen johtaa Perheyritysten liitossa OPI-kokonaisuutta vastaten mm. Osaava omistaja -valmennuskokonaisuuden sisällöstä ja PL:n tutkimusyhteistyöstä. Elo-Pärssinen väitteli suurten suomalaisten perheyritysten omistajien arvoista ja yhteiskuntavastuusta vuonna 2007. Hänellä on usean vuoden kokemus Perheyritysten liitosta, mikä täydentää hänen akateemista asiantuntemustaan empirialla. Perheyrittäjyyden ja -omistajuuden lisäksi Elo-Pärssistä kiinnostaa vastuullisuusteemat.

Krista Elo-Pärssinen on kirjoittanut kirjat Perheyritys on enemmän (WsoyPro, 2010) yhdessä Eveliina Talvitien kanssa ja Uudistuva perheyritys - perhe, omistajuus ja liiketoiminta yhdessä Jarna Heinosen kanssa (Alma Talent, 2019).

Asiasanat
Opi