Tapahtumat ja valmennukset / Kalenteri

PL Digitapahtuma: Vahvista voimavarojasi

11
maalis

Aika
to 11.03.2021
Klo 08:30 - 10:00

Paikka
Zoom

Ilmoittautuminen
10.03.2021

Hinta
Maksuton

Ilmoittautuminen suljettu

Esittely

Nopeasti muuttuva toimintaympäristö ja koronapandemian mukanaan tuomat haasteet koettelevat yrittäjien ja johtajien jaksamista.

Tässä digitapahtumassa käsittelemme yrittäjyyttä, johtamista, jaksamista ja muutosketteryyttä, sekä tutustumme hiljattain valmistuneen Menesty yrittäjänä -kyselytutkimuksen tuloksiin. Aamun asiantuntijavieras, Elon työkykyjohtamisen kehittämispäällikkö Katja Ekman, on toiminut perheyrityksen toimitusjohtajana sekä perehtynyt muutosjohtamiseen niin akateemisessa tutkimuksessa kuin raa’assa käytännössä. Alustuksessaan Katja jakaa parhaat käytännön vinkit yrittäjän, johtajan ja henkilöstön voimavarojen vahvistamiseen. 

Perheyrittäjän näkökulmaa aiheeseen tuo teknologiayhtiö Isletin toimitusjohtaja ja pääomistaja Janina Luoto. Hänet valittiin Nordic Women in Tech Awards 2020 ”Digital Leader” kategorian finalistiksi. Janina on Perheyritysten liiton kestävän kehityksen työryhmän jäsen ja hallituksen jäsen Ohjelmisto- ja ebusiness ry:ssä.

Järjestämme tilaisuuden yhteistyössä Perheyritysten liiton strategisten kumppaneiden Elon ja Fennian kanssa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan keskustelemaan!

Kenelle

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille Perheyritysten liiton jäsenille.

Mitä hyötyä?

  • Hyödyllistä tietoa ja asiantuntijan vinkkejä
  • Mahdollisuus verkostoitua ja jakaa kokemuksia toisten perheyrittäjien kanssa

Ohjelma

8.30

Tilaisuuden avaus

Auli Hänninen, toimitusjohtaja, Perheyritysten liitto

8.35

Vahvista voimavarojasi - ketterä yrittäjyys ja johtaminen muuttuvassa toimintaympäristössä

Katja Ekman, työkykyjohtamisen kehittämispäällikkö, Elo

9.20

Perheyrityscase: Islet Group Oy

Janina Luoto, toimitusjohtaja, Islet Group Oy

9.35

Kysymyksiä ja keskustelua

10.00

Tilaisuus päättyy

Puhujat

Katja Ekman

Työkykyjohtamisen kehittämispäällikkö, Elo

Katja Ekman on johtamisen ja työkyvyn asiantuntija. Hän on toiminut perheyrityksen toimitusjohtajana sekä perehtynyt muutosjohtamiseen niin akateemisessa tutkimuksessa kuin raa’assa käytännössä. Katja uskoo, että motivoitunut ja osaava sekä työkyvyltään vankka henkilöstö on yrityksen kestävän kasvun ja menestyksen ehto.

Janina Luoto

Toimitusjohtaja, Islet Group Oy

Janina Luoto on teknologiayhtiö Isletin toimitusjohtaja ja pääomistaja vuodesta 2015 lähtien. Islet Group on kestävästi kasvavasuomalainen 2. sukuppolven vetämä perheyritys, joka on erikoistunut toiminnanohjausprosesseihin ja -ratkaisuihin sekä dataan ja analytiikkaan. Islet valittiin viime vuonna SAP:n Suomen parhaaksi kumppaniksi. Janina on puolestaan valittiin Nordic Women in Tech Awards 2020  ”Digital Leader” kategorian finalistiksi. Janina on Perheyritysten liiton kestävän kehityksen työryhmän jäsen ja hallituksen jäsen Ohjelmisto- ja ebusiness ry:ssä, joka edustaa 700 suomalaista ohjelmistoyritystä ja on tunnettu muun muassa kansainvälisesti palkitusta #mimmitkoodaa hankkeesta.

Paikka

Zoom

Lisätietoja

Pauliina Tornberg

tapahtumatuottaja

p. 0457 881 8260

Asiasanat