Tapahtumat ja valmennukset / Kalenteri

Poikkeustilanteiden tukipalvelut -Q&A-webinaari

3
huhti

Aika
pe 03.04.2020
Klo 09:30 - 10:30

Paikka
Webinaari

Ilmoittautuminen
03.04.2020

Hinta
Maksuton

Ilmoittautuminen suljettu

Esittely

Tervetuloa asiantuntijoiden vetämään Poikkeustilanteiden tukipalvelut -Q&A-webinaariin perjantaina 3.4.2020 klo 9.30 – 10.30.

Haluamme auttaa Perheyritysten liiton jäseniä löytämään konkreettisia, toimivia keinoja liiketoiminnan jatkuvuuden sekä johdon ja esimiesten toimintakyvyn varmistamiseen tässä poikkeuksellisessa tilanteessa. Vastaamme kysymyksiin esimerkiksi siitä, miten vaikeat ajat voi kääntää mahdollisuudeksi uuden luomiselle ja tulevaisuuden turvaamiselle.
 
ILMOITTAUDU WEBINAARIIN  tästä >>

Lisätietoja ja mahdolliset ennakkokysymykset webinaarin asiantuntijoille: Satu Kivistö satu.kivisto@momentous.fi  Asiantuntijoille voi esittää kysymyksiä myös webinaarin aikana.
 
Webinaarin avaa Perheyritysten liiton toimitusjohtaja Auli Hänninen. Asiantuntijoina toimivat Momentous-Crescon toimitusjohtaja Mika Rossi sekä Katri Hurme, Minna Varis, Ville Valtonen ja Jouni Ojaniemi. Lisätietoa asiantuntijoista ja webinaarista löydät täältä.

Kenelle

Perheyrityksen omistajille

Perheyrityksessä johtotehtävissä toimiville

Mitä hyötyä?

  • Pääset esittämään mieltäsi askarruttavat kysymykset ja kuulemaan, miten toisissa perheyrityksissä on pohdittu asiaa
  • Kuulet ammattilaisten vinkit korona-kriisistä selviämiseen
  • Saat vertaistukea vaikeassa tilanteessa

Ohjelma

Pe 3.4.2020

9.30

Tervetuloa webinaariin!

avauspuheenvuoro
Auli Hänninen Perheyritysten liitto

Webinaari.

Puhujat

Mika Rossi

toimitusjohtaja, Momentous-Cresco Oy

Mikan erityisalaa on johtaminen vaikeissa kriisitilanteissa, kriisiviestintä, yhteiskunnallisen päätöksenteon tuntemus ja ennakointi. Mika on toiminut myös valtion kriisijohtamisorganisaation vetäjänä.

Katri Hurme

Psykologi & coach Momentous-Cresco

Psykologi & coach, jolla on vankka kokemus johtamisen ja esimiestyön kehittämisen, itsetuntemuksen, tiimien toimivuuden ja erilaisten muutostilanteiden parista.  Katri innostuu ratkaisukeskeisestä työskentelystä ja ihmisten kyvykkyydestä löytää oma piilevä potentiaalinsa.

Minna Varis

Senior-konsultti & psykologi @Momentous-Cresco

Minna on kokenut työpsykologi, jonka erityisalaa ovat resilienssi ja stressin käsittely haastavissa muutostilanteissa. Hänellä vahvaa kokemusta henkilöarvioinnista ja henkilöstön uudelleensijoittautumisen tuesta.

Ville Valtonen

Senior Consultant Momentous-Cresco Oy

Vahva kokemus muutos- ja sopeuttamisprosessien suunnittelusta, johtamisesta ja toteutuksesta Nokian ja Nokia Siemens Networkin organisaatioista. Ville on toiminut johdon ja esimiesten työnohjaajana ja coachina vuodesta 2014.

Jouni Ojaniemi

Partner, Momentous-Cresco Oy

Erityisalana liiketoiminnan johtaminen, johtoryhmätyöskentelyn kehittäminen ja fasilitointi sekä tilannejohtaminen poikkeustilanteissa. Jounilla on vuosien kokemus matkailualalta, jolla poliittiset kriisit, lentoyhtiöiden konkurssit ja luonnonkatastrofit olivat valitettavasti osa hänen arkeaan.

Paikka

Webinaari

Lisätietoja

Auli Hänninen

Asiasanat
Tilaa uutiskirjeemme tästä