Tapahtumat ja valmennukset / Kalenteri

Round Table: Mika Anttonen - ilmastonmuutos ja energiatransitio

6
kesä

Aika
to 06.06.2024
Klo 16:30 - 19:00

Paikka
PL:n toimisto

Ilmoittautuminen päättyy
30.05.2024

Hinta
Maksuton

Ilmoittaudu

Esittely

Tervetuloa Round Table -keskustelutilaisuuteemme, joka keskittyy ajankohtaiseen aiheeseen: ilmastonmuutokseen ja energiatransitioon. Round Table keskustelun alustajana toimii Mika Anttonen.

Illan aikana pureudumme ilmastonmuutoksen haasteisiin ja mahdollisuuksiin sekä keskustelemme energiatransition merkityksestä tulevaisuuden energiantuotannossa ja -kulutuksessa. Keskustelu pohjustetaan kutsuvieraanamme toimivan Mika Anttosen puheenvuorolla, joka tuo mukanaan syvällistä tietoa ja näkemystä aiheeseen. Mika Anttonen on energiayhtiö St1 Nordicin hallituksen puheenjohtaja ja pääomistaja. Hän on asiantuntija sekä fossiilisessa että uusiutuvassa energiatuotannossa. St1 käyttää öljy- ja bensiinikaupan voittoja hankkeisiin uusiutuvien energiamuotojen valmistuksessa ja kehitystyössä: tuulivoimaan, biopolttoaineisiin, sähköpolttoaineisiin.

 

Round Table -keskustelutilaisuus on suunnattu ensisijaisesti Nexteille, ja Now Gen:lle, eli perheyritysten täysi-ikäisille tuleville tai nykyisille jatkajille. Osallistumiseen ei vaadita ennakkotietoja teemasta, ja puolikkaitakin ajatuksia saa tulla jakamaan - kiinnostus energiatransitiota ja ilmastonmuutoksen keskeisiä kysymyksiä kohtaan riittää. Tilaisuudessa on tarjolla myös pientä syötävää ja juotavaa.

Tavoitteenamme on innostava ja antoisa keskustelu, joka kannustaa luomaan konkreettisia ratkaisuja ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi ja kestävän energiakulutuksen edistämiseksi. Avoimen ja luottamuksellisen keskustelun takaamiseksi sovellamme tilaisuudessa Chatham House -sääntöä. Ilmoittautumalla tapahtumiimme sitoudut myös liiton eettiseen ohjeistoon

 

Round Table -tilaisuus on maksuton ja avoin Perheyritysten liiton jäsenille. Paikkoja on 30 ensiksi ilmoittautuneelle. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova ja peruuttamattomasta no showsta veloitamme 60 euroa.

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa 2.4. klo 10:00

Ajankohdat

Ilmoittautuminen: 2.4.klo 10:00

Round Table - Mika Anttonen: 6.6.2024 - klo 16:30-19:00

Kenelle

Tilaisuus soveltuu kaikille aiheesta kiinnostuneille Perheyritysten liiton jäsenille - erityisesti perheyritysten jatkajasukupolville.

Mitä hyötyä?

  • Round Table -tilaisuuksissa pääset keskustelemaan vapaamuotoisesti talouselämän ja politiikan vaikuttajien kanssa

Ohjelma

16:30

Ovet auki

17:00

Ohjelma alkaa - Tervetulopuheenvuoro

17:15

Round Table keskustelu, alustajana Mika Anttonen

18:30

Verkostoitumista

19:00

Tilaisuus päättyy

Puhujat

Mika Anttonen

HPJ, St1

Mika Anttonen on suomalainen energia-alan yrittäjä ja yritysjohtaja sekä Suomen suurimpia huippu-urheilun tukijoita. Anttonen on energiayhtiö St1 Nordicin hallituksen puheenjohtaja ja pääomistaja. Hän on asiantuntija sekä fossiilisessa että uusiutuvassa energiatuotannossa. 

Hinta

Maksuton

Ilmoittautuminen on sitova. Peruuttamattomasta no showsta veloitamme 60 euroa.

Paikka

PL:n toimisto
Salomonkatu 17 A, 00100 Helsinki

Lisätietoja

Emma Martela

Tapahtumat, valmennukset ja Next-toiminta

Asiasanat