Tapahtumat ja valmennukset / Kalenteri

Savoyn naiset - tarina jatkuu

26
helmi

Aika
ke 26.02.2020
Klo 16:00 - 18:00

Paikka
Ravintola Savoy

Ilmoittautuminen
10.02.2020

Hinta
Maksuton

Ilmoittautuminen suljettu

Esittely

HUOM! Tapahtuma on loppuunmyyty. Tiedustele peruutuspaikkoja ja ilmoittaudu jonotuslistalle: jasenpalvelu@perheyritys.fi

LADIES ONLY!
Savoyn naiset – tarina jatkuu
Ainutlaatuinen tilaisuus päästä tutustumaan kanssamme uudistuneeseen Ravintola Savoyihin!

Teollisuuspalatsin yläkerroksiin avatussa Savoyssa päättäjät ovat kohdanneet, neuvotelleet, rakentaneet yhteistä ymmärrystä ja solmineet sopimuksia ”Helsingin kattojen yllä” vuodesta 1937. Savoy ravintola on saanut uuden huippu ammattilaisen vetämään Savoyn toimintaa niin keittiössä kuin salissakin. Chef Patron Helena Puolakka on upea naisjohtaja, jonka tarkoitus on uudistaa Savoy alkuperäiseen loistoonsa. Savoy on ollut aina ainutlaatuinen ja sielä ovat kohdanneet huippuluokan kulinarismi, design, sisustussuunnittelu, taide ja kulttuuri. 

Kiinnostavaa on myös upeiden, vahvojen ja taitavien naisten osuus niin Savoyn luomisessa kuin menestyksessäkin. Aino Aalto on ollut vahvasti suunnittelemassa sitä miltä Savoy on näyttänyt ja tuntunut. Maire Gullichsenien ja Aallot tekivät paljon yhteistyötä myös Savoyssa ja Maire oli myös vahvasti vaikuttamassa siihen minkälainen tunnelma Savoyhin luotiin.

Tämä yli 80-vuotias ravintolalegenda uudistuu vuodenvaihteessa ammattitaidolla, historiaa ja alkuperäistä, Alvar ja Aino Aallon sekä muiden suunnittelijoiden, työtä kunnioittaen. Ilse Crawford on yksi maailman arvostetuimmista sisustussuunnittelijoista ja hänet on valittu tekemään uudistus Savoyn ravintolatiloihin tiiviissä yhteistyössä Aalto säätiön ja Artekin kanssa.

Olemme saaneet GAIA Networkin sekä Board Professional Finlandin kanssa kutsun uudistettuun Savoyhin. Tule sinäkin mukaan!

Kuulemme tilaisuuden alussa Savoyn historian ja Savoyssa vaikuttaneiden vahvojen naisten tarinoita, Maire Gullichsen-Ehrnroothin kertomana. Tämän jälkeen jatkamme key note -puheenvuoroilla hallitustyöskentelyyn ja monimuotoisuuteen liittyen. GAIA:n , BPF:n  Perheyritysten liiton asiantuntijoiden johdolla. Tilaisuuden kruunaa Savoyn Chef Patron Helena Puolakan meitä varten suunnittelema menu, jonka nautimme n. klo 18.15 alkaen.

 

HUOM! Mikäli jäät illalliselle (vahva suositus) ilmoittauduthan siihen erikseen oheisesta ilmoittautumislinkistä.

Illalliskortin hinta on 125 €/henkilö, sis. illallisen ja viinipaketin. Maksu suoritetaan paikan päällä. 

Savoy lahjoittaa osan illalliskortin hinnasta hyväntekeväisyyskohteeseen. 

Paikkoja on rajatusti ja vain 30 nopeinta mahtuu mukaan, joten nyt ei kannata aikailla ilmoittautumisen suhteen!

 

 

Illan verkoitoitumiskumppanimme:

Board Professionals Finland verkosto edistää hallitustyöskentelyn ja ylimmän johdon monimuotoisuutta ja osallistamista Suomessa.

https://boardprofessionals.fi/

Gaia Network on yhteistyöverkosto johtavassa tai vaativassa asiantuntija-asemassa oleville naisille. Gaia Network tukee ja haluaa edistää tasa-arvoa yritysten johtajavalinnoissa Suomessa.

https://gaianetwork.fi/

 

 

Kenelle

Ladies Only ;)

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Gaia Networkin, Board Professionals Finlandin ja Ravintola Savoyn kanssa.

Mitä hyötyä?

  • Upea tilaisuus päästä kuulemaan Savoyn hienosta historiasta, verkostoitumaan, kuulemaan mm. hallitustyöstä ja nauttimaan herkullinen illallinen miljöössä, joka on vertaansa vailla

Ohjelma

26.2.2020

16.15

Chef Patron Helena Puolakka lausuu tervetuliaissanat

16.30-18.00

Savoyn historia Maire Gullichsen-Ehrnrooth

Kuulemme Savoyn historian ja Savoyssa vaikuttaneiden vahvojen naisten tarinoita, Maire Gullichsen-Ehrnroothin kertomana. Hallitustyöskentelyyn ja monimuotoisuuteen liittyvät key note -puheenvuorot GAIA, BPF, Perheyritysten liitto • Keskustelua ja verkottumista

18.15

Illallinen

Nautimme Helena Puolakan uniikin, erityisesti meille suunnitellun usean ruokalajin maistelumenyyn viineineen.
Makuelämys ei varmasti jätä ketään kylmäksi.

Puhujat

Helena Puolakka

Chef Patron

Paikka

Ravintola Savoy
Eteläesplanadi 14, 00130 Helsinki, Finland

Lisätietoja

Auli Hänninen

Asiasanat
Tilaa uutiskirjeemme tästä