Tapahtumat ja valmennukset / Kalenteri

Seminaari: Muutos on mahdollisuus

17
marras

Aika
ke 17.11.2021
Klo 08:30 - 11:00

Paikka
OP Vallila ja Zoom

Ilmoittautuminen
14.11.2021

Hinta
Maksuton

Ilmoittautuminen suljettu

Esittely

Muutos on pysyvää – miten sitä navigoidaan onnistuneesti?

Maailma muuttuu vuosi vuodelta nopeammin. Tässä hybriditilaisuudessa keskustelemme muutoksessa johtamisesta ja muutoskyvykkyyden kehittämisestä, sekä toimintaympäristön ennakoinnista.

Näiden aina yhtä ajankohtaisten teemojen äärelle meidät johdattavat aamun puhujavieraat – valtiotieteiden tohtori Pekka Mattila, Elon työkykyjohtamisen kehittämispäällikkö Katja Ekman ja Kokkolan Halpa-Halli Oy:n toimitusjohtaja Janne Ylinen, sekä OP Ryhmän Head of Market Intelligence Toni Honkaniemi. 

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille Perheyritysten liiton jäsenille. Osallistuminen on mahdollista 'livenä' OP Vallilan upeissa puitteissa tai etäyhteydellä.

Toteutamme tilaisuuden yhteistyössä kumppaneidemme Elon, Fennian ja OP:n kanssa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Kenelle

Tilaisuus soveltuu kaikille aiheesta kiinnostuneille Perheyritysten liiton jäsenille.

Mitä hyötyä?

  • Ajankohtaista asiaa
  • Mielenkiintoisia perheyrityscaseja
  • Verkostoitumista ja kuulumisten vaihtoa!

Ohjelma

8.30-9.00

Ilmoittautuminen ja aamukahvit

9.00-9.05

Tervetulosanat ja johdatus teemaan

Katja Keitaanniemi, toimitusjohtaja, OP Yrityspankki

9.05-9.50

Keynote: Leading change and transformation

Pekka Mattila, Professor of Practice, Associate Dean of executive Education, Aalto university School of Business

9.50-10.20

Muutoskyvykkyyden kehittäminen uudistuvassa työelämässä

Katja Ekman, työkykyjohtamisen kehittämispäällikkö, Elo
Janne Ylinen, toimitusjohtaja, Kokkolan Halpa-Halli Oy

10.20-10.50

Toimintaympäristön ennakointi

Toni Honkaniemi, Head of Market Intelligence, OP Ryhmä

10.50-11.00

Yhteenveto ja päätössanat

Alexander Bargum, puheenjohtaja, Perheyritysten liitto

11.00

Tilaisuus päättyy

Puhujat

pekka mattila

Professor of Practice, Associate Dean of executive Education, Aalto university School of Business

Pekka Mattila, valtiotieteiden tohtori ja keynote puhuja, toimii käytäntöön suuntautuneena professorina (Professor of Practice) ja johtoryhmän jäsenenä Aalto-Yliopiston kauppakorkeakoulussa. Lisäksi hän toimii Aalto University Executive Education -ryhmän toimitusjohtajana sekä johtamisen ja markkinoinnin professorina moninaisissa johtamisen kehittämisen ohjelmissa. 

Pekan erikoisalueita ovat ylimmän johdon työskentely, johtamisurat ja -kompetenssit, muutoksen johtaminen, strateginen johtajuus, strategian muotoilu, johtamisjärjestelmien kehittäminen, strateginen markkinointi sekä liiketoimintamalli-innovaatiot ja palvelujohtaminen. Vuosien mittaan Pekka Mattila on toiminut neuvonantajana ja valmentajana yli 350 pohjoismaiselle tai kansainväliselle suuryritykselle, keskeiselle julkisen sektorin organisaatiolle ja järjestölle.

katja ekman

Työkykyjohtamisen kehittämispäällikkö, Elo

Katja Ekman on johtamisen ja työkyvyn asiantuntija. Hän on toiminut perheyrityksen toimitusjohtajana sekä perehtynyt muutosjohtamiseen niin akateemisessa tutkimuksessa kuin raa’assa käytännössä. Katja uskoo, että motivoitunut ja osaava sekä työkyvyltään vankka henkilöstö on yrityksen kestävän kasvun ja menestyksen ehto.

janne ylinen

Toimitusjohtaja, Kokkolan Halpa-Halli Oy

Janne Ylinen on Kokkolan Halpa-Halli Oy:n toimitusjohtaja ja edustaa perheyrityksen toista sukupolvea. Ylisellä on luottamustehtäviä esimerkiksi Keskuskauppakamarin hallituksen jäsenenä ja vakuutusyhtiö Fennian hallintoneuvoston puheenjohtajana. Kokkolan Halpa-Halli on vuonna 1969 perustettu kaupan alan yritys, jolla on 35 myymälää ja verkkokauppa.

katja keitaanniemi

Toimitusjohtaja, OP Yrityspankki

Katja Keitaanniemi on suomalainen yritysjohtaja ja tekniikan lisensiaatti. Keitaanniemi on työskennellyt OP Yrityspankin toimitusjohtajana vuodesta 2018 lähtien, ja hän on OP Osuuskunnan johtokunnan jäsen. 

toni honkaniemi

Head of Market Intelligence, OP Ryhmä

Toni Honkaniemi, VTM ja eMBA, vastaa OP Ryhmän Market Intelligence toiminnasta. Toimintaan kuuluu toiminta- ja kilpailuympäristön seuranta sekä tulevaisuuden ennakointi. Tonilla on runsaan 20 vuoden kokemus finanssialan analysoinnista, strategiatyöstä ja ylimmän johdon tuesta.  Hänen keskeinen viestinsä on, että monimutkaisessa ja epävarmassa maailmassa on entistä tärkeämpää ennakoida systemaattisesti tulevaisuutta.

alexander bargum

Puheenjohtaja, Perheyritysten liitto

Alexander Bargum on toiminut Algol Oy:n johdossa vuodesta 2012 lähtien. Perheyritysten liitossa hän on toiminut aiemmin liiton varapuheenjohtajana vuosina 2012–2014 ja liiton valtuuskunnan jäsenenä vuodesta 2015 lähtien. Bargum työskentelee myös Arcada-ammattikorkeakoulun, Suomalais-Saksalaisen kauppakamarin ja European Family Business -järjestön hallituksissa. Koulutukseltaan hän on varatuomari. 

Paikka

OP Vallila ja Zoom
Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki

Lisätietoja

Pauliina Tornberg

tapahtumatuottaja

Asiasanat
Tilaa uutiskirjeemme tästä