Tapahtumat ja valmennukset / Kalenteri

Sukupolvenvaihdoksen verotus ja rahoitus

9
huhti

Aika
ti 09.04.2024
Klo 09:00 - 11:00

Paikka
Webinaari

Ilmoittautuminen päättyy
05.04.2024

Hinta
MaksutonPL

Ilmoittautuminen suljettu

Esittely

Sukupolvenvaihdokseen varautuminen kannattaa aloittaa hyvissä ajoin. Aamupäivän mittainen tiivis katsaus antaa sinulle hyvät lähtökohdat sukupolvenvaihdoksen käytännön asioihin.

Aamupäivän mittaisessa webinaarissa opit sukupolvenvaihdoksen rahoitukseen ja verotukseen liittyvistä asioista käytännön esimerkein. Webinaarin puhujavieraat ovat pitkän linjan yritysverotuksen asiantuntija Kari Stenqvist PwC:ltä ja keskisuurten yritysten parissa työskentelevä asiakkuusjohtaja Arto Ahtiainen OP:lta.

Webinaari toteutetaan yhteistyössä strategisten kumppaneidemme OP:n ja PwC:n kanssa.

Webinaari on maksuton ja avoin kaikille teemasta kiinnostuneille Perheyritysten liiton jäsenille. Tervetuloa!

Tämä webinaari on osa Onnistunut sukupolvenvaihdos -kokonaisuutta, mutta voit osallistua halutessasi vain yksittäisiin webinaareihin.

Ajankohdat

9.4. klo 9-11

Kenelle

Kaikille sukupolvenvaihdosteemasta kiinnostuneille Perheyritysten liiton jäsenille.

Mitä hyötyä?

  • Opit uutta
  • Pääset keskustelemaan alan asiantuntijoiden kanssa

Puhujat

Kari Stenqvist

Partneri, PwC

Kari Stenqvist toimii partnerina sekä vero- ja lakipalveluiden liiketoiminta-alueen vetäjänä PwC:n Omistajayrittäjä-palveluissa.  Hänellä on yli 20 vuoden monipuolinen kokemus yritysverotuksen asiantuntijatehtävistä. 

Karin erityisalana on perhe- ja omistajayrittäjien kotimainen ja kansainvälinen verotus, sijoitustoiminnan rakenteet sekä yritysjärjestelyiden verotus ja toteutukset.   Sukupolvenvaihdosprosesseja hän hoitaa  kokonaisvaltaisesti kattaen sekä omistajastrategiaan liittyvät kysymykset, oikeudelliset näkökohdat että verotuksen. 

Arto Ahtiainen

Asiakkuusjohtaja, keskisuuret yritysasiakkuudet, OP

Arto Ahtiainen toimii Uudenmaan Osuuspankissa asiakkuusjohtajana Keski-Suurten yritysten parissa. Hänellä on n. 20 vuoden kokemus eri kokoisten yritysten parissa työskentelystä niin rahoituksen kuin muun pankkitoiminnan kannalta katsottuna. Sukupolvenvaihdokset ovat pankissa tärkeä osa työtä: menestyvä yritys tarvitsee pitkän tähtäimen suunnitelman myös omistukseensa liittyen.

Osallistujilta kuultua

Hinta

Maksuton 

Paikka

Webinaari

Lisätietoja

Pauliina Tornberg

Tapahtumatuottaja

Asiasanat
Opi Sukupolvenvaihdos