Tapahtumat ja valmennukset / Kalenteri

Syyskokous ja -seminaari

11
marras

Aika
ke 11.11.2020
Klo 09:00 - 21:00

Paikka
Clarion Hotel Helsinki

Ilmoittautuminen
04.11.2020

Hinta
Maksullinen

Ilmoittautuminen tulossa

Esittely

Syysseminaarissamme perehdymme omistajaperheen yhtenäisyyteen ja siihen, miten se toimii perheyritysten voimavarana vaikean paikan tullen.

Kuluva vuosi on ollut vaikea. Siitä ei pääse mihinkään. Perheyrityksillä on kuitenkin luontaisia voimavaroja, jotka auttavat selviytymään tiukan paikan tullen. Yksi näistä voimavaroista on omistajaperheen yhtenäisyys eli business family cohesion.

Perehdymme syysseminaarin teemaan johtavien asiantuntijoiden johdolla ja perheyritysten case-esimerkkien kautta. Tilaisuuden ohjelma julkaistaan elokuussa 2020, mutta merkitse päivä jo nyt kalenteriisi!

PERHEYRITYSTARINOITA HAUSSA!

Onko perheyrityksenne käynyt läpi merkittävän murrostilanteen? Miten perheenne toimi silloin yhdessä? Etsimme syysseminaariin case-puhujiksi perheyrittäjiä, jotka haluavat jatkaa omia kokemuksiaan perheen yhtenäisyydestä kriisitilanteessa. Ehdota itseäsi tai tuttuasi puhujaksi laittamalla sähköpostia osoitteeseen pauliina.tornberg@perheyritys.fi

 

Kenelle

Syyskokous on tarkoitettu vain Perheyritysten liiton jäsenille. Seminaari ja illallinen ovat avoimia kaikille aiheesta kiinnostuneille!

Mitä hyötyä?

  • Tapaat tuttuja ja verkostoidut
  • Mielenkiintoista ohjelmaa ja puhujia
  • Ajankohtaisia perheyrityscaseja

Osallistujilta kuultua

Paikka

Clarion Hotel Helsinki
Tyynenmerenkatu 2, 00220 Helsinki

Lisätietoja

Pauliina Tornberg

tapahtumahallinta

+358 45 7881 8260

Asiasanat
Tilaa uutiskirjeemme tästä