Tapahtumat ja valmennukset / Kalenteri

Syyskokous ja -seminaari: Kaikki alkaa keskustelusta

4
marras

Aika
to 04.11.2021
Klo 09:00 - 17:00

Paikka
Clarion Helsinki ja livestream

Ilmoittautuminen
21.10.2021

Hinta
Jäsenille 170 € (+ ALV) / Ei jäsenille 270 € (+ ALV)

Ilmoittautuminen suljettu

Esittely

Kun eri mieltä olevat ihmiset osaavat keskustella rakentavasti, syntyy voittava omistajastrategia.

TAPAHTUMAN ILMOITTAUTUMISLINKKI ON SULKEUTUNUT. Voit kuitenkin vielä ilmoittautua mukaan syyskokoukseen, seminaariin ja/tai illalliselle ottamalla yhteyttä osoitteeseen jasenpalvelu@perheyritys.fi. Kerrothan viestissäsi mihin ohjelmaosioihin haluat osallistua!

Kaikki alkaa keskustelusta, myös omistajastrategiatyö. Perehdymme rakentavan ja avoimen keskustelun merkitykseen Perheyritysten liiton syysseminaarissa torstaina 4.11.2021. Tapahtuma järjestetään hybridimuotoisena eli pääsemme pitkästä aikaa tapaamaan toisiamme hotelli Clarionissa Helsingin Jätkänsaaressa!

Tapahtumapäivä alkaa Perheyritysten liiton sääntömääräisellä syyskokouksella. Tämän jälkeen ohjelmassa on Kaikki alkaa keskustelusta -seminaari, jossa perehdymme toimivan vuorovaikutuksen ja rakentavan keskustelun rooliin mm. omistajastrategiatyössä. Iltapäivän aikana lavalle nousevat kansanedustaja Antti Lindtman, media-alan konkari, sovittelija ja poliisi Kristiina Komulainen, Lindström Oy:n omistajaneuvoston puheenjohtaja Antti Roiha, sekä hallituksen omistajajäsenet Petteri Kousa ja Max Rautiainen, sekä UTU Oy:n omistajat ja hallituksen jäsenet Nina Sarén ja Oscu Uurasmaa. Seminaaripäivän loppuhuipennuksena julkistamme Vuoden perheyritys 2021 -palkinnon voittajan! Virallisen ohjelman päätyttyä ilta jatkuu vielä illallisen merkeissä.

Tapahtumapäivään on mahdollista osallistua joko 'livenä' hotelli Clarionissa tai etäyhteydellä. Lähiosallistumispaikkoja on rajoitetusti, joten merkkaa päivä kalenteriisi ja ilmoittaudu mukaan jo nyt.

Lämpimästi tervetuloa!

***

HINNASTO

Syyskokous - Maksuton (Vain PL:n jäsenille)

Syysseminaari Clarionissa - 170€ PL:n jäsenille ja 270€ muille osallistujille

Syysseminaari etäyhteydellä - 70€ PL:n jäsenille ja 170€ muille osallistujille

Illallinen - 100€

Hintoihin lisätään ALV 24%.

Kenelle

Tilaisuus soveltuu kaikille Perheyritysten liiton jäsenille ikään ja rooliin katsomatta.

Mitä hyötyä?

  • Ajankohtaista asiaa
  • Mielenkiintoisia perheyrityscaseja
  • Verkostoitumista ja mukavaa yhdessäoloa

Ohjelma

9.00-10.00

Ilmoittautuminen ja aamukahvi

10.00-11.45

Perheyritysten liiton syyskokous

11.45-13.00

Lounas seminaarivieraille

13.00-13.45

Seminaarin avaus

Kansanedustaja Antti Lindtman

13.45-14.30

Keynote: Kaikki alkaa keskustelusta

Kristiina Komulainen

14.30-14.45

Kysymyksiä ja keskustelua

14.45-15.15

Kahvitauko

15.15-15.45

Omistajaohjaus Lindström Oy:ssa - prosessit, roolit ja kommunikointi

Petteri Kousa, hallituksen jäsen, Lindström Oy
Max Rautiainen, hallituksen jäsen, Lindström Oy
Antti Roiha, omistajaneuvoston puheenjohtaja, Lindström Oy

15.45-16.15

Yli 100 vuotta sähköistä keskustelua – case UTU Oy

Nina Sarén, omistaja ja hallituksen jäsen, UTU Oy
Oscu Uurasmaa, omistaja ja hallituksen jäsen, UTU Oy

16.15-16.30

Kysymyksiä ja keskustelua

16.30-16.45

Vuoden Perheyritys 2021

16.45-17.00

Yhteenveto ja seminaarin päätössanat

Alexander Bargum, puheenjohtaja, Perheyritysten liitto

17.00-18.00

Vapaa-aikaa

Sopiva hetki after workeille esim. Clarionin Sky barissa!

18.00-21.00

Illallinen

Puhujat

Alexander Bargum

Hallituksen puheenjohtaja, Perheyritysten liitto

Alexander Bargum on toiminut Algol Oy:n johdossa vuodesta 2012 lähtien. Perheyritysten liitossa hän on toiminut aiemmin liiton varapuheenjohtajana vuosina 2012–2014 ja liiton valtuuskunnan jäsenenä vuodesta 2015 lähtien. Bargum työskentelee myös Arcada-ammattikorkeakoulun, Suomalais-Saksalaisen kauppakamarin ja European Family Business -järjestön hallituksissa. Koulutukseltaan hän on varatuomari. 

Antti Lindtman

SDP:n Eduskuntaryhmän puheenjohtaja, kansanedustaja

Antti Lindtman on SDP:n Eduskuntaryhmän puheenjohtaja, kansanedustaja ja Vantaan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja. Isä ja intohimoinen jalkapalloilija.

Kristiina Komulainen

Media-ammattilainen, sovittelija ja poliisi

Kristiina Komulainen on generalisti, joka on kerännyt henkistä pääomaa liikkumalla työelämän pelikentässä monipuolisesti sekä opiskelemalla. Komulainen on johtanut lukuisia eri projekteja eri kanavilla: tuottajana, ohjaajana ja käsikirjoittajana. Hän on perustanut sekä johtanut radiokanavaa Sanoma Media Finlandissa ja saanut työstä monia kansallisia palkintoja sekä kansainvälisiä ehdokkuuksia. Takana on tuhansia tunteja esiintymiskokemusta niin sähköisissä medioissa kuin livenä auditorioluennoista suurien ihmismassojen edessä. Komulainen on kouluttanut ihmisiä yritysjohtajista urheilijoihin esiintymään ja onnistumaan vuorovaikutustilanteissa sekä konsultoinut liittyen ryhmädynamiikkaan ja rakenteellisiin muutoksiin organisaatiossa. Tämä nainen toimii tarvittaessa tilannejohtajana. Tällä hetkellä Komulainen työskentelee Helsingin poliisilaitoksella vanhempana konstaapelina kunniaan liittyvän väkivallan parissa.
 

Petteri Kousa

Hallituksen omistajajäsen, Lindström Oy

Petteri Kousa on Lindström Oy:n hallituksen jäsen ja yksi neljännen polven omistajista. Lindströmin hallitustyön lisäksi hän on perheensä sijoitusyhtiön hallituksessa. Koulutukseltaan Petteri on ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri. 

Max Rautiainen

Hallituksen omistajajäsen, Lindström Oy

Max Rautiainen on Lindström Oy:n hallituksen jäsen ja yksi neljännen polven omistajista. Lindströmin hallitustyön lisäksi hän toimii perheensä sijoitusyhtiön hallituksessa ja hänellä on yrittäjätausta. Koulutukseltaan hän on oikeustieteen maisteri ja kauppatieteiden kandidaatti.

Antti Roiha

Omistajaneuvoston puheenjohtaja, Lindström Oy

Antti Roiha on Lindström Oy:n omistajaneuvoston puheenjohtaja ja yksi neljännen polven omistajista. Lisäksi Antti toimii hänen perheensä sijoitusyhtiön toimitusjohtajana ja on urheilualan yrittäjä.

Nina Sarén

Hallitusammattilainen, eläinlääkäri, valmentaja, Urho Tuominen Oy:n hallituksen jäsen ja UTU Invest Oy:n hallituksen PJ

Nina Sarén on Urho Tuominen Oy:n hallituksen jäsen sekä UTU Invest Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja ollut mukana perheyrityksessä vuodesta 2008. Nina on toinen Urho Tuominen Oy:n pääomistajista neljännessä polvessa. Omalla urallaan päivätöiden parissa Nina on toiminut kansainvälisessa lemmikkieläin-, eläinlääke- ja lääkeliiketoiminnassa ja toimii nykyään hallitusammattilaisena, advisor rooleissa ja coachina eri yrityksissä. 

oscu uurasmaa

Arkkitehti, Urho Tuominen Oy:n ja UTU Invest Oy:n hallituksen jäsen

Oscu Uurasmaa on yksi Urho Tuominen Oy:n neljännen sukupolven omistajista ja toiminut konsernin hallituksissa 24 vuotta. Omalla urallaan Oscu on työskennellyt arkkitehtina sekä rakennus- että kaupunkisuunnittelun parissa ja toimii tällä hetkellä Naantalin kaupunginarkkitehtina. Viime vuosina Oscu on kehittänyt erityisesti kaupunkisuunnittelun energia- ja hulevesiratkaisuja sekä kaavatalouslaskentaa ja vuorovaikutusmenetelmiä.

Hinta

  • Jäsenille: 170 € (+ ALV)
  • Ei-jäsenille: 270 € (+ ALV)

Seminaaria on mahdollista seurata myös etäyhteydellä hintaan 70 euroa + ALV 24%. Illalliskortin hinta on 100€ + ALV 24 %.

Sitovan ilmoittautumisen voi perua kuluitta keskiviikkoon 20.10. saakka. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista laskutamme 50% osallistumismaksusta. No-showsta laskutamme 100% osallistumismaksusta.

Paikka

Clarion Helsinki ja livestream
Tyynenmerenkatu 2, 00220 Helsinki

Lisätietoja

Pauliina Tornberg

tapahtumatuottaja

Asiasanat