Uutishuone / Ajankohtaista

Tiina Tikander PL:n viestintä- ja yhteiskuntasuhdepäälliköksi

Julkaistu 06.11.2023

Perheyritysten liitto on valinnut uudeksi viestintä- ja yhteiskuntasuhdepäälliköksi Tiina TIkanderin (VTM). Hän aloittaa tehtävässään 6.11.2023.

”Olen todella innostunut uudesta roolistani. Perheyritysten viestin vahvistaminen julkisessa keskustelussa ja päätöksenteossa vaatii pitkäjänteistä ja tavoitteellista työtä. Tartun tehtävään aktiivisesti kuunnellen ja uusia mahdollisuuksia luodaten. Ratkaisut yhteiskunnallisiin ja talouden ongelmiin löytyvät yhteistyössä”, TIkander korostaa. 

Tikanderilla on monipuolinen kokemus viestinnän ja markkinoinnin tehtävistä. Hän on toiminut Suomen arkkitehtuuri- ja designmuseosäätiössä, Helsingin seudun kauppakamarissa ja viestintätoimisto Cocommsissa. Lisäksi Tikander on vaikuttanut Pohjolan Voiman ja Skanskan viestinnässä. 

"Tiina Tikanderilla on laaja-alainen ymmärrys yhteiskunnallisista teemoista sekä monipuolinen kokemus tavoitteellisesta ja tuloksekkaasta viestinnästä. Olen tyytyväinen saadessamme hänet vahvistukseksi tiimiimme", Minna Vanhala-Harmanen kommentoi nimitystä.

Perheyritysten liitossa viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtajana aiemmin työskennellyt Raine Tiessalo siirtyi lokakuussa Kokoomuksen viestintäpäälliköksi. Kiitämme Rainea ansiokkaasta kolmen vuoden työpanoksesta Perheyritysten liiton ja perheyritysten hyväksi ja toivotamme onnea uusiin haasteisiin.

Lisätietoja:

Tiina Tikander, Viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja

p. 050 589 0185,  tiina.tikander@perheyritys.fi

Minna Vanhala-Harmanen, toimitusjohtaja, Perheyritysten liitto, p. 0400 511 786, minna.vanhala-harmanen@perheyritys.fi

Tiina Tikander (kuva: Stephanie van Rossum)

Asiasanat