Uutishuone / Ajankohtaista

Elo, Fennia ja Perheyritysten liitto solmivat viiden vuoden sopimuksen strategisesta kumppanuudesta

Kirjoittanut Raine Tiessalo Viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja, Perheyritysten liitto

Julkaistu 10.11.2021

Elo, Fennia ja Perheyritysten liitto ovat solmineet viiden vuoden sopimuksen strategisesta kumppanuudesta. Sopimus allekirjoitettiin 10.11.2021 Helsingissä Perheyritysten liiton toimistolla Autotalossa Kampissa.

Keskinäsen vakuutusyhtiö Fennian puolesta allekirjoittajina olivat varatoimitusjohtaja Antti Huhtala ja asiakkuusjohtaja Jarkko Mattinen. Henki-Fennian allekirjoittajina olivat toimitusjohtaja Alexander Schoschkoff ja myynti-ja asiakkuusjohtaja Kari Wilén.
Keskinäisen työeläkevakuutusyhtiö Elon puolesta sopimuksen allekirjoittivat toimitusjohtaja Carl Pettersson ja johtaja Matti Carpén. 

”Perheyrityksillä on yhteiskunnallisesti erittäin merkittävä rooli. Olemme tehneet Perheyritysten liiton kanssa strategista yhteistyötä jo vuodesta 2007 lähtien. Toimintaamme yhdistävät yhteinen arvopohja ja pitkäjänteisyys. Tätä antoisaa yhteistä taivalta on ilo jatkaa”, Carl Pettersson sanoo.

"Perheyritysten liitto on meille tärkeä kumppani, ja on hienoa jatkaa pitkäaikaista yhteistyötämme ja suomalaisten perheyritysten tukemista", Antti Huhtala kommentoi.

Perheyritysten liiton puolesta sopimuksen allekirjoittivat toimitusjohtaja Auli Hänninen ja hallituksen puheenjohtaja Alexander Bargum.

”Olen todella iloinen pitkäaikaisen yhteistyömme jatkosta ja siitä, että Fennia, Elo ja Perheyritysten liitto sitoutuvat viiden vuoden kumppanuuteen. Se mahdollistaa pitkäjänteisen laadukkaan toiminnan perheyritysten ja suomalaisen elinkeinoelämän hyväksi”, Auli Hänninen sanoo.

”Sopimus on merkki siitä, että uskomme yhteiseen asiaan. Yrittäjät ja yrittäjyys yhdistävät organisaatioitamme”, Alexander Bargum sanoo.

Fennia

Fennia on yrittämistä ja elämää varten perustettu vahinkovakuutusyhtiö, joka on huolehtinut yrittäjien turvasta jo 140 vuoden ajan. Olemme asiakkaidemme taloudellisen turvallisuuden kumppani – mukana yrityksen arjessa luomassa edellytyksiä tuottavalle liiketoiminnalle ja turvaamassa sitä.

Fennia on suomalainen asiakkaidensa omistama vahinkovakuutusyhtiö, jonka juuret ja arvot ovat vahvasti yrittäjyydessä. Fennian tytäryhtiöitä ovat vapaaehtoisia henki-, eläke- ja säästövakuutuksia tarjoava Henki-Fennia ja palveluyhtiö Fennia-palvelu Oy.

Vakuutus tarkoittaa valmistautumista kaikkiin tulevaisuutesi mahdollisuuksiin. Olemme aina täydellä sydämellä mukana edistämässä jatkuvuutta, jotta voit vapaasti muotoilla elämääsi ja yritystoimintaasi – rohkeasti, kestävästi ja kehittyvästi.

 

Elo työeläkeyhtiö

Elo on asiakkaidensa omistama työeläkeyhtiö, joka huolehtii asiakasyritystensä työntekijöiden ja yrittäjien lakisääteisestä työeläketurvasta. Tuemme yrityksesi kasvua kattavalla valikoimalla työeläkevakuuttamisen palveluja ja rakennamme työhyvinvointia kanssasi. Uskomme, että hyvä kasvattaa hyvää – niin työn tuloksissa kuin se tekijöissä. Hyvinvoiva työyhteisö on yrityksen kasvun edellytys. Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä yli 40 % hoitaa työeläkevakuutuksensa Elossa. 

Asiasanat
Vaikuta Työelämä