Uutishuone / Ajankohtaista

Emma Martelasta PL:n tapahtumakoordinaattori

Julkaistu 31.01.2024

Perheyritysten liiton uutena tapahtumakoordinaattorina aloittaa 1.2. alkaen Emma Martela. Aikuiskasvatustieteiden maisteriksi valmistunut Martela on työskennellyt aiemmin mm. HR-tehtävissä kansainvälisissä yrityksissä ja saa PL:ssä vastuulleen myös Next-toiminnan.

 

Viime vuonna valmistuneella 25-vuotiaalla Martelalla on myös perheyritystaustaa ja hän edustaa Martelan neljättä polvea sekä toimii sukunsa perheneuvoston puheenjohtajana. Entisenä ainejärjestöaktiivina Martelalle on kehittynyt kokemusta myös tapahtumajärjestämisestä sekä toimimisesta opiskelijayhdistyksen puheenjohtajana.

"Olen innoissani uudesta roolistani Perheyritysten liiton tapahtumakoordinaattorina, sekä valloittavasta Next-yhteisöstä. Minulla on taustaa henkilöstöhallinnosta ja henkilöstön kehittämisestä suuressa kansainvälisessä yrityksessä, missä olen keskittynyt osaamisen ja organisaation kehittämiseen. Minua kiinnostaa fasilitointi, yhteisön kehittänen sekä houkuttelevien oppimis- ja verkostoitumismahdollisuuksien luominen jäsenillemme", Martela kertoo.

Myös Perheyritysten liiton toimistolla odotetaan innolla uusinta vahvistusta tiimiin: "On ilo saada meille nuorta energiaa ja uutta osaamista. Emma tulee olemaan mainio vahvistus tiimiimme sekä varmasti innokas ja osaava henkilö kehittämään arvostettua ja suosittua Next-toimintaamme", toimitusjohtaja Minna Vanhala-Harmanen toteaa.

 

Lämpimästi tervetuloa Perheyritysten liittoon Emma!

Emma Martela

Lempiharrastus: Öljyvärimaalaus

Motto: "Mahdollisuuksia ei avaudu vain sattumalta - ne luodaan."

Voimaeläin: "Kultainennoutaja, sillä itsekin pyrin olemaan välitön, positiivinen, sekä avoin uusille kokemuksille ja kohtaamisille. En malta odottaa, että pääsen tapaamaan teitä kaikkia!"

Hauska fakta: "Lempiliikennemerkkini on suojatiemerkki"

 

Asiasanat
Johtaminen