Uutishuone / Ajankohtaista

Hallituspaikka 2022 -tapahtuman keskiössä tulevaisuuden hallitustyö

Julkaistu 17.06.2022

Hallituspaikka 2022 on uusi yrityksille ja hallitusosaajille kohdennettu tapahtuma, joka tarjoaa osaamista, näkökulmia ja verkostoja yritysten hallitustyöskentelyyn.

Hallituspaikka 2022 tuo yhteen riippumattomia osaajia hallitukseensa etsivät yritykset ja maamme hallitusosaajat, mutta tapahtuma on tarkoitettu kaikille hallitustyöstä kiinnostuneille.

Muutamaan kertaan pandemian johdosta siirretty tapahtuma toteutetaan 30. marraskuuta Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Keynote-puhujina tapahtumassa loistavat yritysjohtaja Matti Alahuhta, Perheyritysten liiton hallituksen puheenjohtaja Alexander Bargum, Purpose Research Instituten perustaja Kirsi Piha ja IBM Finland Ab:n hallituksen puheenjohtaja Tuomo Haukkovaara. Hallituspaikan kumppaniyritykset tuovat myös antoisia esityksiä tapahtumaan, jonka teemana on tulevaisuuden hallitustyöskentely.

– Uusi Hallituspaikka-tapahtuma toteutuu vihdoin marraskuussa. Luvassa on antoisa kokonaisuus puheenvuoroja, asiantuntijuuden jakamista sekä verkostoitumista hallitusammattilaisten ja yritysten kesken. Vauhdilla muuttuva ja vaikeasti ennakoitava maailma edellyttää asioiden tarkastelua uusin silmin myös hallitustyöskentelyssä, minkä vuoksi tapahtuman teema tulevaisuuden hallitustyöskentely on osoittautunut varsin osuvaksi. Hallituspaikasta on tarkoitus tehdä vuosittainen kohtaamispaikka hallitusammattilaisille, hallitustyöskentelystä kiinnostuneille ja hallitusosaamisen vahvistamista kaipaaville yrityksille, kertoo tapahtumasta vastaava PR- ja kumppanuusjohtaja Tanja Järvensivu Tampereen Messut -konsernista.

– Kysyntää kasvokkaisille kohtaamisille ja tulevaisuuden näkökulmien pohtimiselle riittää ja pandemia-aika on vain vahvistanut halua tavata aidosti livenä. Hallituspaikka-tapahtumassa nostetaan esille monet ajankohtaiset aiheet sekä alan muutokset ja tulevaisuudennäkymät, joita hallituksissa nyt pohditaan. On hienoa päästä marraskuussa yhdessä jakamaan ajatuksia, luomaan katseita tulevaan, tapaamaan tuttuja ja verkostoitumaan uusien ihmisten kanssa. Hyvä hallitus avaa yritykselle tien menestykseen tuomalla merkittävää kilpailukykyä ja arvonnousua, minkä johdosta tämän työskentelyn merkitystä on tarve tuoda esille, toteaa Hallituspartnerit ry:n ja Hallituspaikka-tapahtuman ohjausryhmän puheenjohtaja Sami Somero.

Huikaisevat keynote-puhujat ja kumppanipuheenvuorot

Hallituspaikka 2022 -tapahtuman ohjelmalavalla nähdään huippuluokan keynote-puhujia ja kumppaniyritysten asiantuntijoita. Yritysjohtaja Matti Alahuhta paneutuu puheenvuorossaan eteenpäin katsovaan hallitustyöhön. Omistajan roolia hallitustyössä avaa hallituksen puheenjohtaja Alexander Bargum Perheyritysten liitosta. Founder Kirsi Piha Purpose Research Institutesta pureutuu muutokseen aiheellaan ”Hallitustyön ravistelu 2020-luvulle – Miten menestyä kiihtyvän muutoksen maailmassa?” IBM Finland Ab:n hallituksen puheenjohtaja Tuomo Haukkovaara luo katsauksen siihen, kuinka tärkeää digitaalinen turvallisuus on sisällyttää strategiseen ajatteluun ja strategiatyöhön. Lisäksi tullaan keskustelemaan vastuullisuudesta ja sen kasvavasta merkityksestä yritysten liiketoiminnassa.

Hallituspaikka-tapahtuman juontaa toimittaja ja tuottaja Tommy Fränti. Kumppaniyritysten puheenvuoroissa pureudutaan yritysten muutostilanteisiin sekä saadaan tietoa muun muassa hallituksen kokoamisesta sekä omistaja- ja yrittäjästrategiasta. Ohjelmassa on huippukiinnostavia puheita ja esityksiä, yrityspitchauksia, speed networkingia ja rentoa verkottumista. Tapahtuman kumppaniyritykset tarjoavat asiantuntemustaan alueen ständeillä ja klinikka-alueella. Hallituspaikan iltapäivässä Hallituspartnerit ry jakaa Kultainen Nuija -palkinnon, joka myönnetään pk-yritykselle tunnustuksena hyvästä ja esimerkillisestä hallitustyöstä. Ohjelmassa on myös Kauppalehden kanssa toteutettava paneelikeskustelu sekä illan päättävä cocktailtilaisuus. Lisäksi tapahtuman sisältökumppani Vere Oy ja Edelläkävijät-yhteisö tulee järjestämään Hallituspaikka-tapahtumaa edeltävään aamupäivään oman ennakointityöpajan tulevaisuuden hallitustyöstä sekä tapahtuman digitaaliset etkot ja jatkot myöhemmin ilmoitettavina ajankohtina.

Hallituspaikka on uusi verkostoitumistapahtuma, joka kokoaa yhteen yritykset ja hallitusosaajat. Tampereen Messut -konsernin järjestäjäkumppaneina toimivat Hallituspartnerit ry, Tampereen kauppakamari ry, Future Board ry, Perheyritysten liitto ry ja Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) -koulutuskokonaisuus.

LIPUT JA KUMPPANUUDET: Hallituspaikka 2022 -liput ovat myynnissä ticketmaster.fi. Tiedustele myös kumppanipaketteja: tanja.jarvensivu(a)tampereenmessut.fi

LISÄTIEDOThallituspaikka.fi, #hallituspaikka2022, #tulevaisuudenhallitustyöskentely
Twitter: @hallituspaikka, LinkedIn: Hallituspaikka 2022

Tampereen Messut -konserni, tampereenmessut.fi etunimi.sukunimi@tampereenmessut.fi
Tanja Järvensivu, PR- ja kumppanuusjohtaja, Hallituspaikka-projektipäällikkö, p. 050 536 8133
Sirkka Laine, viestinnän asiantuntija, p. 040 612 9081

Tuottaja: Tampereen Messut Oy | Sivusto Mainostoimisto Ajaton / Ajaton Idea Oy

Hallituspaikka 2022

Asiasanat