Uutishuone / Ajankohtaista

Pauliina Tornbergista Perheyritysten liiton verkostokoordinaattori

Kirjoittanut Mikko Pellinen Perheyritysten liitto

Julkaistu 30.11.2018

Tradenomi Pauliina Tornberg (32) on valittu Perheyritysten liiton uudeksi verkostokoordinaattoriksi. Hän aloittaa tehtävässä 30.11.2018. Tornberg on aiemmin työskennellyt tapahtumatuottajana Easyfairs Scandinavia AB:lla ja sitä ennen kuusi vuotta Helsingin Yrittäjissä tapahtumatuottajana ja projektipäällikkönä.

Tornberg vahvistaa osaamisellaan liiton kykyä tuottaa jäsenille ensiluokkaisia tapahtumia. Lisäksi hänen vastuulleen tulee liiton Next-toiminta ja hän on mukana myös jäsenhankinnassa.  

”Saimme tehtävään 65 hakemusta, joiden joukossa oli todella monipuolista osaamista ja hyviä hakijoita. Pauliinassa vakuutuimme erityisesti hänen kokemuksestaan sekä tapahtuma-alalta että yrittäjäkohderyhmästä sekä hänen innostuneesta asenteestaan”, sanoo Perheyritysten liiton toimitusjohtaja Auli Hänninen.

”On mahtavaa päästä tekemään työtä tämän päivän ja tulevaisuuden perheyrittäjyyden hyväksi! Odotan innolla, että pääsen tarttumaan toimeen Perheyritysten liiton toimiston tiimin ja Next-yhteisön kanssa”, Pauliina Tornberg sanoo. 

 

Asiasanat