Uutishuone / Ajankohtaista

Perheyritysten liitto mukana omistajanvaihdosviikossa

Kirjoittanut Sini-Marja Ant-Wuorinen Perheyritysten liitto

Julkaistu 16.10.2023

Perheyritysten liitto on myös tänä vuonna mukana Omistajanvaihdosviikossa. Omistajanvaihdosviikko on omistajanvaihdosfoorumin toteuttama suurtapahtuma, jossa viikon ajan omistajanvaihdosta tarkastellaan eri näkökulmien kautta sekä kansallisesti että kansainvälisesti. 

Omistajanvaihdosviikon aikana on tarjolla ajankohtaista tietoa sekä erilaisia tapahtumia ostajille, myyjille, sukupolvenvaihtajille, asiantuntijoille ja päättäjille. Mukana myös Perheyritysten liitto ja johtava asiantuntijamme Krista Elo-Pärssinen tiistain ohjelmassa 31.10. 

Seuraa myös Omistajanvaihdosfoorumia somessa ja näe uusimmat omistajanvaihdosviikon kuulumiset.

Katso omistajanvaihdosviikon ohjelma ja ilmoittaudu mukaan

Hallituspaikka 1.11. Tampereella

Tapahtumassa kohtaavat hallitusammattilaiset, tulevaisuuden hallitusosaajat sekä yritykset. Ohjelmassa on huippukiinnostavia keynote -luentoja, täsmätietoa tarjoavia asiantuntijapuheenvuoroja, speed networkingia ja rentoa verkottumista.

Hallituspaikka on tapahtuma kaikille hallitustyöskentelystä kiinnostuneille.

Tilaisuudessa PL:n Minna Vanhala-Harmanen vetää paneelikeskustelun, jonka aiheena osaavan työvoiman saanti. Perheyritys Taso Wheelin hallituksen jäsen Kari Sorjonen kertoo hallitustyön roolista strategiatyön uudistamisessa.

Muita puhujia: Managing Partner Inka Mero, Voima Ventures, toimitusjohtaja Aku Vikström, NoHo Partners Oyj sekä kokenut yritysjohtaja ja hallitusammattilainen Kaisa Hietala, joka toimii Exxon Mobilin, Greencode Venturesin Rio Tinton, Smurfit Kappan sekä Tracegow Oy:n hallituksissa. Ohjelman juontaa Ylen uutisankkuri ja journalisti Tommy Fränti.

 

Asiasanat
Opi Työelämä Yrittäjyys