Uutishuone / Ajankohtaista

Perheyritysten liitto palkitsi Osaavia Omistajia

Kirjoittanut Sini-Marja Ant-Wuorinen Perheyritysten liitto

Julkaistu 24.11.2022

Perheyritysten liiton syyskokouksessa palkittiin jälleen Osaavia omistajia.

Osaava omistaja tuo perheyrityksille kilpailuetua. Omistajaosaaminen näkyy yritysten päätöksenteossa, työllistämisessä ja yli sukupolvien tähtäävässä toiminnassa. Osaava omistaja kehittää perheyritystä ja on tätä kautta mukana myös hyvinvoivan Suomen rakentamisessa. 

Osaava omistaja -valmennuskokonaisuuden suoritti tänä vuonna kuusi henkilöä, joille myönnettiin Osaava omistaja -diplomi. Valmennuskokonaisuuteen kuuluvat neljä osiota: Strateginen johtaminen, Strateginen johtaminen II, Omistamisen taito ja Perheyritys-HHJ.

Diplomit saivat:

Satu Helkama, Helkama Emotor Oy​

Severi Virolainen, Algoritmi Oy​

Eeva Kovanen, Kovanen Capital Oy​

Hanna Honkasalo, Kovanen Capital Oy​

Anne Kangas, Hoitokoti Päiväkumpu Oy​

Petri Mäkelä, Mäkelä Alu Oy

 

Kehitä omistajaosaamistasi!

Perheyrityksessä kohtaavat omistajuus, liiketoiminta ja perhe, joiden ympärille olemme rakentaneet Osaava omistaja -valmennusohjelman. Osaava omistaja -valmennusohjelma antaa valmiudet perheyrityksen hallitustyöhön sekä vahvistaa omistajaosaamista. 

Ohjelma on hyödyllinen perheyrityksen hallituksessa ja operatiivisessa johdossa työskenteleville sekä nuoremman sukupolven edustajille, jotka ovat tulevia päätöksentekijöitä yrityksessä. Osaava omistaja -kokonaisuus on hyvä tapa valmentaa perheyrityksen jatkajapolvea omistajuuteen.

Kokonaisuuteen kuuluu neljä valmennusta, joita ei tarvitse suorittaa tietyssä järjestyksessä. Valmennukset järjestetään vuosittain. Suoritettuasi nämä saat Osaava omistaja -diplomin ja voit ylpeästi kertoa olevasi osaava omistaja. 

Lue lisää Osaava omistaja -valmennuksesta

 

 

 

 

Jo lähes kaksisataa liiton jäsentä on suorittanut suositun  Strateginen johtaminen I–valmennusohjelman.

Jo lähes kaksisataa liiton jäsentä on suorittanut suositun  Strateginen johtaminen I–valmennusohjelman. Liitytkö sinä tähän osaavaan joukkoon vuonna 2023?

Strateginen johtaminen -valmennusohjelma antaa eväät yritystoiminnan kokonaisvaltaiseen johtamiseen parantaen siten yrityksen menestymismahdollisuuksia. Lisäksi ohjelma tarjoaa loistavan tilaisuuden tutustua ja verkostoitua sekä jakaa kokemuksia saman taustan omaavien kanssa. 

Oppimismuotoina ovat asiantuntijaluennot, case-tarinat, muiden osallistujien kokemuksista oppiminen, aktiivinen yhdessä työskentely ja kirjallisuus.  Puhujat ovat arvostettuja ja kokeneita professoreja ja asiantuntijoita, joiden lähestymistapa on käytännönläheinen. 

Osaa päivistä isännöi Perheyritysten liiton yhteistyöyritykset, jotka tuovat oman erityisosaamisensa päivän teemaan.

Suosittelemme lämpimästi koko valmennusohjelmaan ilmoittautumista, sillä näin saat kokemuksemme mukaan kattavimmat taidot ja parhaan vertaisryhmäkokemuksen. Mikäli haluat, voit kuitenkin osallistua myös yksittäisiin osiin valmennuksesta valitsemalla nämä ilmoittautumislomakkeella.

Asiasanat