Uutishuone / Ajankohtaista

PL:n huikea juhlavuosi lähenee loppuaan!

Kirjoittanut Sini-Marja Ant-Wuorinen Perheyritysten liitto

Julkaistu 31.10.2022

Perheyritysten liiton juhlavuotta on vietetty kuluneena vuonna monin tapahtumin ja tempauksin. Ensimmäinen kvartaali saavutettu ja juhlavuosikin kääntynyt kohti loppupuolta. Mitä kaikkea on tehty?

 

 

 

Kuvassa PL:n 25-työryhmän puheenjohtaja Johanna Jouhki, PL:n hallituksen puheenjohtaja Alexander Bargum sekä Hope - Yhdessä & Yhteisesti ry:n toiminnanjohtaja Eveliina Hostila.

Hyväntekeväisyysgaalan tuotto HOPE ry:lle

Toukokuussa järjestetty Perheyritysten liiton 25-vuotisgaala Hilton Kalastajatorpalla tuotti mahtavat 50 000 euroa hyväntekeväisyyteen. Tuotto lahjoitettiin kokonaisuudessaan Hope Yhdessä ja Yhteisesti ry:lle. Lahjoitus käytetään vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastus- ja vapaa-ajan toiminnan tukemiseen ympäri Suomen.

Perheyritysten liiton puheenjohtaja Alexander Bargum sekä 25-vuotisjuhlatyöryhmän puheenjohtaja Johanna Jouhki kävivät luovuttamassa lahjoituksen Hopen Pitäjänmäen toimipisteessä. Lahjoituksen vastaanotti Hope - Yhdessä & Yhteisesti ry:n toiminnanjohtaja Eveliina Hostila.

Jos mietit vielä miten itse voisit tukea Hopen toimintaa, lue lisää auttamisen tavoista: https://hopeyhdistys.fi/haluan-auttaa/

Suomalainen perheyritys -kirja avaa monipuolisesti perheyritysten historiaa


Perheyritysten liiton 25-vuotisjuhlan johdosta SKS on kustantanut Suomalainen perheyritys -teoksen, joka on tunnustus perheiden ja yrittäjien merkitykselle maamme elinkeinoelämän ja hyvinvoinnin rakentamisessa. 

Lue lisää ja tilaa kirja tästä ›› 

 

PL verenluovutushaaste on käynnissä. Ojenna kätesi #perintöveri -haasteeseen

Vielä ehdit mukaan PL:n juhlavuoden #perintöntöveri -verenluovutushaasteeseen. Osallistu itse ja haasta mukaan muutkin

Sane Keskiaho (Raute) ja Teresa Kemppi-Vasama  (Kemppi Group) ottivat osaa verenluovutushaasteeseen jo kesällä ja ehtivät tämän vuoden puolella vielä uudestaankin ojentamaan kätensä, kunhan puolen vuoden minimiväli on täyttynyt.

Juhladokumentti sekä muuta juhlavuoden videotuotantoa

Lauri Danskan ohjaamassa juhladokumentissa nähtiin ja kuultiin eri sukupolvia ja erilaisia yrityksiä edustavien perheyrittäjien ajatuksia perheestä, yrittämisestä, omistajuudesta ja jatkuvuudesta. Millaista on olla perheyrittäjänä Suomessa.

Dokumenttiin panoksensa antoivat lisäksi kumppanimme Elo Fennia, OP ja PwC.

Dokumentti löytyy myös englanniksi tekstitettynä.

Jätä palautteesi juhlavuodesta

Osallistu kyselyyn PL:n juhlavuodesta!

Mitä jäi mieleen PL:n juhlavuodesta? Missä onnistuttiin, missä oli kenties toivomisen varaa?
Mitä ideoita seuraaviin juhlavuosiin? Toivomme palautettasi, alla olevasta linkistä pääset kyselyyn, johon vastaaminen vie muutaman minuutin.

Linkki palautekyselyyn

Joskus menee tunteisiin – meillä on tilaa sille! Kampanja jäsenhankinnan tueksi

Perheyrittäjyys on sydämen asia, kuten moni kokee ja kun tekee jotain suurella sydämellä, on paljon pelissä. Moni perheyrittäjä kokee välillä yksinäisyyttä, joskus vastuu pelottaa, tulevaisuus stressaa. Pitäisi tehdä isoja päätöksiä, ehkä päättää astua isoihin saappaisiin tai siirtää kapula seuraavalle jatkajalle. Joskus tulee upea tunne onnistumisesta ja se kokemus olisi kiva jakaa suuremmankin joukon kesken. 

Me Perheyritysten liitossa haluamme tarjota inspiroivan ja turvallisen yhteisön, jonne voit tulla sellaisena kuin olet ja uskomme, että meillä on tarjota jotain jokaiselle perheyrittäjälle kaikissa tilanteissa.

Valtakunnallinen kampanjamme starttasi marraskuun alussa ja se on suunnattiin erityisesti perheyrittäjille muistuttamaan siitä, että hankalassakin paikassa löytyy aina vertaistukea. Ja kun menee hyvin, onnistumista on ilo jakaa muiden perheyrittäjien kanssa! Kampanja on käynnissä marraskuun sekä tammikuun aikana eri medioissa; sosiaalisessa mediassa, displaymainoksina eri medioissa sekä radiossa.

Tutustu kampanjasivuun

Videot juhlavuoden kunniaksi

Juhlavuoden kunniaksi muisteltiin menneitä sekä pohdittiin tulevaisuuden näkymiä Perheyritysten liiton aktiivisten jäsenten kanssa. Tutustu videoihin Youtube -kanavallamme: 

 

Asiasanat