Uutishuone / Ajankohtaista

Vuoden 2022 Perheyrityslähettiläs on Lari Raitavuo

Kirjoittanut Sini-Marja Ant-Wuorinen Perheyritysten liitto

Julkaistu 24.11.2022

Perheyritysten liitto jakoi neljättä kertaa Perheyrityslähettiläs -palkinnon syyskokouksessaan Turussa 24.11. Palkinnon sai Lari Raitavuo Enstosta.

Vuosittain jaettavan kiertopalkinnon ovat aikaisempina vuosina saaneet  Johanna Ikäheimo vuonna 2021, Peter Fredman (2020) ja Lauri Kovanen. Palkinto luovutetaan henkilölle, joka kertoo Perheyritysten liitosta ja sen toiminnasta omissa verkostoissaan,suosittelee aktiivisesti Perheyritysten liiton jäsenyyttä ja kutsuu tuttaviaan tutustumaan Perheyritysten liiton toimintaan ja tilaisuuksiin, luo positiivista ja avointa ilmapiiriä ympärilleen on aktiivinen keskustelija eri foorumeilla.

" Lari Raitavuo on omalla tarmokkuudellaan ja positiivisella asenteellaan ollut ratkaisevan tärkeässä roolissa siinä, että Aalto-yliopisto on saanut kerättyä tarvittavat varat Omistajuuden professuuriin perustamiseen. Hän on osoittanut esimerkillään, että unelmat muuttuvat todeksi, kun niiden eteen jaksaa uskoa ja tehdä uutterasti töitä", jäsenpalvelupäällikkö Mikko Pellinen kommentoi valintaa.

Asiasanat