Tapahtumat ja valmennukset / Kalenteri

Sukupolvenvaihdoksen sopimukset

24
loka

Aika
ti 24.10.2023
Klo 09:00 - 11:00

Paikka
Webinaari

Ilmoittautuminen päättyy
23.10.2023

Hinta
Maksuton

Ilmoittautuminen suljettu

Esittely

Sukupolvenvaihdokseen varautuminen kannattaa aloittaa hyvissä ajoin. Aamupäivän mittainen tiivis katsaus antaa sinulle hyvät lähtökohdat sukupolvenvaihdoksen suunnitteluun ja toteutukseen.

Tässä tehokkaassa webinaarissa opit sukupolvenvaihdokseen liittyvistä asioista käytännön esimerkkien kautta. Aamupäivän aikana käymme asiantuntijoiden johdolla läpi kaikki sukupolvenvaihdokseen varautumisen kannalta tärkeät sopimukset ja muut juridiset asiakirjat. Webinaarin puhujavieraat ovat yritysjuridiikan asiantuntija Minna Oksa PwC:ltä ja Senior Associate, asianajaja Emmi Karvinen asianajotoimisto Castrén & Snellmanilta.

Webinaari toteutetaan yhteistyössä kumppaneidemme PwC:n ja Castrén & Snellmanin kanssa.

Tämä webinaari on osa Onnistunut sukupolvenvaihdos -kokonaisuutta, mutta voit osallistua halutessasi vain yksittäisiin webinaareihin.

Sukupolvenvaihdoksen verotusta ja rahoitusta käsitellään webinaarissa 6.6.

Ajankohdat

24.10. klo 9.00-11.00

Kenelle

Kaikille sukupolvenvaihdosteemasta kiinnostuneille Perheyritysten liiton jäsenille

Mitä hyötyä?

  • Opit uutta
  • Pääset keskustelemaan alan asiantuntijoiden kanssa

Ohjelma

tiistai 24.10.

9.00-9.15

Tervetuloa ja johdatus aamun teemaan

Krista Elo-Pärssinen, johtava asiantuntija, Perheyritysten liitto

9.15-10.45

Sukupolvenvaihdoksen sopimukset

Minna Oksa, Director, Legal, PwC Finland

Emmi Karvinen, Senior Associate, asianajaja, Castrén & Snellman

10.45-11.00

Yhteenveto ja vapaata keskustelua

11.00

Webinaari päättyy

Puhujat

Minna Oksa

Director, Legal, PwC Finland

Minnalla on lähes 15 vuoden ajalta laaja ja monipuolinen kokemus eri toimialojen yritysjärjestelyihin, yrityskauppoihin sekä liiketoiminnan uudelleen järjestelyihin liittyvästä oikeudellisesta neuvonannosta. Lisäksi hänellä on pitkä kokemus perhe- ja omistajayrittäjien erilaisista lakiasioista, kuten sukupolvenvaihdoksista sekä perhe- ja jäämistöoikeudellisista asioista. Minna neuvoo asiakkaita lisäksi yhtiöoikeuteen, osakassopimuksiin ja kaupallisiin sopimuksiin liittyen.

Emmi Karvinen

Senior Associate, asianajaja, Castrén & Snellman

Olen asianajaja Emmi Karvinen ja vastaan täällä Castrén & Snellmanilla yksityisomisteisten yritysten ja omistajayrittäjien palvelukokonaisuuden kehittämisestä. Olen Castrén & Snellmanin lisäksi toiminut omistajayrittäjäpalveluihin keskittyvänä veroasiantuntijana suuressa tilintarkastusyhteisössä sekä in house-juristina rahoitusalan kasvuyrityksessä. Avustan asiakkaitamme mm. verotuksen, varallisuudenhallinnan ja perhe- ja jäämistöoikeudellisten kysymysten saralla.

Krista Elo-Pärssinen

KTT, johtava asiantuntija, Perheyritysten liitto

KTT Krista Elo-Pärssinen johtaa Perheyritysten liitossa OPI-kokonaisuutta vastaten mm. Osaava omistaja -valmennuskokonaisuuden sisällöstä ja PL:n tutkimusyhteistyöstä. Elo-Pärssinen väitteli suurten suomalaisten perheyritysten omistajien arvoista ja yhteiskuntavastuusta vuonna 2007. Hänellä on usean vuoden kokemus Perheyritysten liitosta, mikä täydentää hänen akateemista asiantuntemustaan empirialla. Perheyrittäjyyden ja -omistajuuden lisäksi Elo-Pärssistä kiinnostaa vastuullisuusteemat.

Krista Elo-Pärssinen on kirjoittanut kirjat Perheyritys on enemmän (WsoyPro, 2010) yhdessä Eveliina Talvitien kanssa ja Uudistuva perheyritys - perhe, omistajuus ja liiketoiminta yhdessä Jarna Heinosen kanssa (Alma Talent, 2019).

Hinta

Tilaisuus on jäsenille maksuton.

Paikka

Webinaari

Lisätietoja

Krista Elo-Pärssinen

Johtava asiantuntija, Perheyritysten liitto ry

+358 400 254 004

Asiasanat
Sukupolvenvaihdos

Lue myös nämä