Tapahtumat ja valmennukset / Kalenteri

Sukupolvenvaihdoksen verotus ja rahoitus 2023

6
kesä

Aika
ti 06.06.2023
Klo 09:00 - 11:00

Paikka
Etänä Zoomissa

Ilmoittautuminen päättyy
31.05.2023

Hinta
Maksuton

Ilmoittautuminen suljettu

Esittely

Sukupolvenvaihdokseen varautuminen kannattaa aloittaa hyvissä ajoin. Aamupäivän mittainen tiivis katsaus antaa sinulle hyvät lähtökohdat sukupolvenvaihdoksen käytännön asioihin.

Aamupäivän mittaisessa webinaarissa opit sukupolvenvaihdoksen rahoitukseen ja verotukseen liittyvistä asioista käytännön esimerkein. Tilaisuus yhteistyössä strategisten kumppaneidemme OP:n ja PwC:n kanssa.

Webinaari järjestetään Zoomissa.

 

Tämä webinaari on osa Onnistunut sukupolvenvaihdos -kokonaisuutta, mutta voit osallistua halutessasi vain yksittäisiin webinaareihin.

Sukupolvenvaihdoksen sopimuksia käsitellään webinaarissa 24.10.

Ajankohdat

6.6. klo 9.00-11.00

Kenelle

Kaikille sukupolvenvaihdosteemasta kiinnostuneille Perheyritysten liiton jäsenille.

Mitä hyötyä?

  • Opit uutta
  • Pääset keskustelemaan alan asiantuntijoiden kanssa

Ohjelma

tiistai 6.6.

9.00-11.00

Webinaari: Sukupolvenvaihdoksen verotus ja rahoitus

Puhujat

Kari Stenqvist

Partneri, PwC

Kari Stenqvist toimii partnerina sekä vero- ja lakipalveluiden liiketoiminta-alueen vetäjänä PwC:n Omistajayrittäjä-palveluissa.  Hänellä on yli 20 vuoden monipuolinen kokemus yritysverotuksen asiantuntijatehtävistä. 

Karin erityisalana on perhe- ja omistajayrittäjien kotimainen ja kansainvälinen verotus, sijoitustoiminnan rakenteet sekä yritysjärjestelyiden verotus ja toteutukset.   Sukupolvenvaihdosprosesseja hän hoitaa  kokonaisvaltaisesti kattaen sekä omistajastrategiaan liittyvät kysymykset, oikeudelliset näkökohdat että verotuksen. 

Arto Ahtiainen

Asiakkuusjohtaja, keskisuuret yritysasiakkuudet, OP

Arto Ahtiainen toimii Uudenmaan Osuuspankissa asiakkuusjohtajana Keski-Suurten yritysten parissa. Hänellä on n. 20 vuoden kokemus eri kokoisten yritysten parissa työskentelystä niin rahoituksen kuin muun pankkitoiminnan kannalta katsottuna. Sukupolvenvaihdokset ovat pankissa tärkeä osa työtä: menestyvä yritys tarvitsee pitkän tähtäimen suunnitelman myös omistukseensa liittyen.

Hinta

Maksuton

Paikka

Etänä Zoomissa
Asiasanat
Sukupolvenvaihdos

Lue myös nämä