Uutishuone / Ajankohtaista

Ensimmäinen Perheyritys-HHJ-kurssi järjestettiin Tampereella, jatkoa luvassa!

Kirjoittanut Krista Elo-Pärssinen KTT, johtava asiantuntija, Perheyritysten liitto

Julkaistu 14.01.2020

Perheyritysten liitto, Tampereen kauppakamari ja Hallituspartnerit järjestivät vuoden 2019 lopulla ensimmäisen perheyritysten omistajille, hallituksen jäsenille ja johdolle kohdennetun HHJ (hyväksytty hallituksen jäsen) -kurssin Tampereella.

Perheyritysten liiton missiona on rakentaa kestävää suomalaista omistajuutta ja PL haluaa olla kehittämässä perheyritysten omistajien osaamista muun muassa hallitustyössä. Myös HHJ:n missio on edistää suomalaisten pk-yritysten menestymistä osaavan ja ammattitaitoisen hallitustyön avulla. Yhteistyötä oli helppo rakentaa samansuuntaisten missioiden pohjalta.

Yhteistyön tarkoituksena on kehittää suomalaisten perheyritysten toimintaa tarjoamalla perheyritysten tarpeisiin sovitettua hallitustyökoulutusta, jonka avulla perheyritysten omistajat, hallituksen jäsenet ja johto sekä henkilöt, jotka etsivät hallituspaikkaa perheyrityksestä, voivat kehittää osaamistaan perheyrityksen hallitustyössä. Perheomistajuus tuo yrityksen hallitustyöhönkin erityispiirteitä. Kurssilla kuultiin asiantuntijapuheenvuoroja ja perheyrittäjien caseja. Lisäksi osallistujille jaettiin teemaan liittyvää kirjallisuutta ja sähköisen alustan kautta ajankohtaisia blogeja ja asiantuntijakirjoituksia.

Lue lisää syksyn 2019 Perheyritys-HHJ kurssista >>

Tästä pääset tutustumaan kevään 2020 kurssiin >>

Asiasanat
Opi Hallitustyö

Lue myös nämä